Re: Ideální puška pro pokročilého snipera
SVD Dragunov v současné době vlastním, mám jej už asi déle jak 1 rok. Se sílou i razancí jsem NADMÍRU spokojen, ale kuličky v zásobníku hlasitě chrastí, zásobník se viglá a hodně těžko se shání bipod + optika... Potom mi ještě nevyhovuje síla pružiny x páka na natahování. Samozřejmě hraje roli i čas který u mě strávil, už poněkud ztrácí na dechu, tehdy na jakožto začínajícího snipera to (přiznávám) nebyl vůbec dobrej výběr. Ale teď sháním něco kvalitního ve stylu L96A (MB-05, MB-01). K tomu maskování - Na SVD Dragunov, čili na dřevo, logicky žádný svinstvo stříkat nechci, taktéž i u reálných sniperek jsem se nepotýkal s maskováním samotné pušky, zajímalo by mě čím se takové maskování dá upevnit, nastříkat, či jakkoli vyrobit... Jako sniper se právě učím a to mi snad nevyčítejte za zlé, že k tomu využívám i fórum.
Tím slovem "pokročilí" mám na mysli to, že nechci žádnou flustačku za 1 000Kč která má 200fps a maximální dostřel 25 metrů, myslím tím, něco už na úrovni. Díky za pochopení, mno tak se vraťme k tématu...