Autor |
Zpráva |
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: Zemřel Václav Havel
woseonekid píše: Sakra, že vás huby nebolej... Copak si neuvědomujete, že tenhle člověk měl podíl na tom, že už se nemusíme stydět za to říct svůj názor, aniž bychom za něj šli sedět? Že už můžeme volit politickou stranu, jakou chceme?!? Že už můžeme jet do zahraničí na dovolenou a že si můžeme třeba přečíst jakou knihu chceme? Že si i ty zatracený airsoftky můžeme koupit v Americe?!? V tejhle republice byly/jsou desítky, možná stovky lidí, co se o tohleto zasloužili mnohem víc než celej Havel. A dělá se kolem nich takovejhle humbuk? Ne. Protože holt z toho neuměli/nechtěli těžit sami pro sebe tak jako Havel.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
19 pro 2011, 22:05 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
jak to tak ctu tak to je dalsi zbytecne tema. jen se tu nadava, dohaduje a hovno z toho.
|
19 pro 2011, 22:21 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Jo máš recht. Já sem pro lock. V tomhle ohledu prostě to tu nemá být.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
19 pro 2011, 22:22 |
|
 |
|
Opik92
Kapitán
|
Monty píše: Jo máš recht. Já sem pro lock. V tomhle ohledu prostě to tu nemá být. Souhlasím, zbytečné hádky, které na airsoftovém foru jen zbytečně čeří vodu. Stejně si každý bude stát za svýma nikdo se nedobere konce.
_________________ Andrew Haleck B/3-7 INF, 3ID (96 - 98) Valkyrie Corp. (2012 - now) Facebook
|
19 pro 2011, 23:53 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
Registrován: 13 črc 2009, 15:03 Příspěvky: 559 Bydliště: Дагестан - Кавказ
|
Monty píše: woseonekid píše: Sakra, že vás huby nebolej... Copak si neuvědomujete, že tenhle člověk měl podíl na tom, že už se nemusíme stydět za to říct svůj názor, aniž bychom za něj šli sedět? Že už můžeme volit politickou stranu, jakou chceme?!? Že už můžeme jet do zahraničí na dovolenou a že si můžeme třeba přečíst jakou knihu chceme? Že si i ty zatracený airsoftky můžeme koupit v Americe?!? V americe si je koupit i tak nemužeš sou problémy s dovozem. Do zahraničí sem jezdil i za komunistů a to sem komunista nikdy nebyl. Svůj názor sem říkal i za komunistů. Ikdyž teď zvolím stranu jakou chci je mi to stejně hovno platný. Knihu sem čet taky jakou sem chtěl On má akorát tak lví podíl na totální devastaci naší země a totálním rozkradení a prodání všeho co šlo. Tak, tak, Monty má recht a ještě bych namátkou přidal ty jeho amnestie, kdy naráz propustil asi 3/4 všech vězňů aniž by někdo řešil, jestli tam ti muklové nejsou náhodou za spáchané tr.činy právem ... dřív nebo později se tam stejně začali zase vracet, to už ale stihli svou novou tr.činností napáchat další, mnohdy nevratné škody na osobách a majetku občanů tohoto, "jeho", státu. Dále s sebou do nejvyšších pozic přivedl obrýleného majitele modré knížky, jím jmenovaného pozdějšího velyslance v USA a horlivého "radara", který dovede tak skvěle (a za babku) zařídit ozvučení sálů a dál vede tu naší armádu do ... ... to jen tak namátkou ... Pokud znáš, woseonekide, minulý režim jen z vyprávění, tak buďto po "A" říkej i "B" anebo ... pššššt. Nic totiž není jen černé nebo bílé, i ten socík měl kladné stránky, třeba v porovnání s dnešním hnojem. Dnes jsem někde v TV zahlédl, jak v Severní Koreji "povinně" srdceryvně oplakávají smrt milovaného vůdce Kim Čong Ila. Některé z nich tak evropsky obléknout a postavit je na Václavák do davu mezi ty plakající pravdoláskovce, tak se jich tam i tisíc ztratí. Někteří tam totiž vyvádějí alotrie skoro stejně. D.
_________________ >> Александр Буйнов - Спецназ <<

Ну, погоди !
|
20 pro 2011, 00:35 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Já to tu vážně asi budu muset zamknout, nebo tu ještě někdo fakt začne omlouvat bolševickej režim, já se naseru a bude z toho flame na pět stránek 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
20 pro 2011, 01:36 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
Registrován: 13 črc 2009, 15:03 Příspěvky: 559 Bydliště: Дагестан - Кавказ
|
Máš štěstí, že čekáme na Ježíška, jinak bych se nakrk a 6 jich přidal.  D.
_________________ >> Александр Буйнов - Спецназ <<

Ну, погоди !
|
20 pro 2011, 02:00 |
|
 |
|
Deudermont
Nadpraporčík
|
A nám ve školách vtloukají do hlav, že to byl největší československý hrdina, který se nejvíc ze všech přičinil k tomu, abysme měli demokracii... To co čtu teď tady mě udivuje.
|
20 pro 2011, 06:37 |
|
 |
|
Jubal A. Early
Podporučík
|
Deudermont píše: A nám ve školách vtloukají do hlav, že to byl největší československý hrdina, který se nejvíc ze všech přičinil k tomu, abysme měli demokracii... To co čtu teď tady mě udivuje. fakt? a nerikali vam v ty skole taky ze byl skvelej dramatik s literarnim nadanim? nebo ze byl vzornej abstinent, nekurak, verny manzel? ze rozhodne nepochazel s kolaboranstky rodiny a mejtek kerej mu vratili nebyl jeho rodine zabavenej za kolaboraci s nacistama? mam pocit ze vam v ty skole nerikaj hodne veci...
_________________ I'll give you my gun when you take it from my cold, dead hands!
|
20 pro 2011, 08:09 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
spise nez Havel, me ted spise zajima mlady Kim Čong un nebo jak se jmenuje. jestli treba na pocest sveho prezidenstvi streli par raket na japonce nebo jizni koreu.
|
20 pro 2011, 08:46 |
|
 |
|
trubkin
Poručík
|
Komunisti to je uplne stejny zlo jako nackove a bohuzel jenom diky Havlovy u nas nejsou zakazany a nebyli potrestany. Dokonce byl velikej kamarad s "osvicenejma" Calfou, Dubcekem atd. Pro me neexistuje nic jako dobrej komnista jedine ten co je pod drnem nebo za mrizema.
_________________ Masli dobrych kamaradu nepratel netreba.
|
20 pro 2011, 08:55 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Taktéž neobhajuju komunizmus to ani za zlatý prase. Ten už dávno měl bejt nelegální.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
20 pro 2011, 09:08 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
|
20 pro 2011, 09:58 |
|
 |
|
Lycien
Rotmistr
|
Čekal jsem, že se špína na Václava Havla bude po jeho smrti objevovat, ale že někdo bude kopat do mrtvoly, která ještě nebyla odevzdána zemi, ztoho mi je sprominutím na blití. Nechci ho tady obhajovat, to říkam narovinu, ale zamyslete se. Jistě, media z nej dělají, to co není, a to vás štve a máte potřebu své myšlenkové pochody ventilovat tady nebo v hospodě. Ale opravdu máte pocit, že kdyby jeho nebylo, že jsme na tom ted lépe? Odsuzujete ho za věci, u nichž znáte jen jednu stranu mince (a pro pořádek - mince má strany 3). Byl prezident, hlava státu, tvář pro vnější svět, a svět ho uznával a respektoval, jeho i jeho názory. Ale tvrzení, že přivedl naši zem do hospodářské nestability?! Děláte, jakoby ty zákony a vyhlášky sám sepisoval, sám vymýšlel, sám si na tom mastil kapsu. Nebudu vám tady sepisovat, kdo a jak dělá návrh zákona, jak na to může prezident reagovat, kdy (ne)může odmítnout/podepsat, jak to pak dopadne dle jeho reakce atd., jste dost inteligentní na to o tom si něco dohledat. Navíc, většinu těch zákonů, které nás dle vašich slov dostali do "sraček" přednesl Václav Klaus, tehdejší předseda vlády. No a dnes je z nej za to prezident - obrázek si udělejte sami. Vyčítám mu to propuštení 3/4 věznů, to byl dost špatný krok, a má na tom 100% vinu, ale vzhledem k tomu, že i on sám později se za to omluvil, uznal že to byla nehorázná blbost a že toho lituje, tak mám alespon domněnku si myslet, že to bylo myšleno původně dobře.
Byl politik, a politika je špína, každý se zákonitě více či méně zašpiní. Nikdy se nezavděčíte, nikdy ne všem, i když to budete myslet dobře.
A pro Jubal A. Early: Ukaž mi člověka co nepije, nekouří, je věrný svojí ženě. Havel byl bohém, a to že svoji ženu miloval, neznamená, že se vzdá těhlech 3 potěšení.
A naznačovat, že člověk, z rodiny kolaborantů, je kolaborant.... Pověz mi, KDO je tvůj otec, KDO je tvá matka, at si mohu udělat obrázek o tobe, o tvých dětech....
|
20 pro 2011, 10:59 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
budu se opakovat lock - furt dokola jak o cervene puncosce. jeden rika to, druhy opak a treti to zamota do sebe a ctvrty posle tri predchozi do prdele.
|
20 pro 2011, 11:04 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Lycien- Pokud váím tak se to co posral probýralo i před jeho smrtí. Lidi co byily okolo něj to věděly ale museli mčet páč moc měl on. Ano zato co se stalo po revoluci miže jak Havel tak ta banda darmožroutů které se doteď říká honorace a nebo šlechta charty 77 ti co sním chlastaly a vodily si kurvy do baráku za prachy posílaný pro politický vězně nám doteď vládnou. Zloděj zlodějem zůstane. Ano jak si řek Politika je špína a nechutně velká pokud si ve špíně tak se ušpiníš. Tak pak musíš počítat stím že ne všichni si nechaj srát na hlavu a jen skloněj hlavu.
|
20 pro 2011, 11:14 |
|
 |
|
RUM
Plukovník
|
Klaus je větší hajzl, ten se podílel na rozprodávání státu mnohem víc než kdokoliv jiný. Absolutně nechápu, jak tenhle člověk může být prezidentem...  Klaus nás zatáhl/tahá do větších sra*ek než Havel, uznávám, že udělal chyby, ale zas tak špatný nebyl. Toť můj skromný názor.
_________________ IN OMNIA PARATUS
|
20 pro 2011, 11:50 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
RUM píše: Klaus je větší hajzl, ten se podílel na rozprodávání státu mnohem víc než kdokoliv jiný. Absolutně nechápu, jak tenhle člověk může být prezidentem...  Klaus nás zatáhl/tahá do větších sra*ek než Havel, uznávám, že udělal chyby, ale zas tak špatný nebyl. Toť můj skromný názor. Klaus to je kapitola sama pro sebe. To je člověk kterej udělal něco co i v jinejch kruzích je považováno jako nejhrubší prohřešek a to zloděj podrazil zloděje. Lidi už to tu bylo řečeno několikrát tuhle zem mám rád ale tenhle stát bytostně nesnáším.
|
20 pro 2011, 11:55 |
|
 |
|
trubkin
Poručík
|
No asi takhle...oba si nemaji co vycitat jeden za 18 a druhej bez dvou za 20. Sem zvedavej az pomrou tihle "listopadovy" smejdi jestli se politika posune k lepsimu aspon o malo nebo to bude jeste horsi. Nekdo rika ze nejlepsi je se odstehovat pryc z toho naseho kocourkova, ale add jedna sem patriot a add dva i kdyz je to tu vazne na palici tak se nam ve skutecnosti hovno deje a mame se lip nez ve vetsine zapadnich zemi (mozna ne ekonomicky, ale urcite tu je nejvetsi svoboda)
_________________ Masli dobrych kamaradu nepratel netreba.
|
20 pro 2011, 11:58 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
taky mam rad tuhle zem, ale posledni mesice vazne uvazuju ze odsud pujdu do <I> mzdy mizerne, ceny temer nejvetsi v evrope a navic resit problemy tohodle debilistanu - uz toho zacinam mit plne kecky a patriotismus nepatriotismus asi potahnu nekde do prdele a tam se bud budu mit lip nebo to tam bude jak tady. holt jsem se narodil ve spatne dobe a do samostatneho zivota vstoupil v tu nejpicatejsi dobu a prezivani uz me fakt nebavi. Monty: mas nejaky kladny nazor aspon na jednoho politika? 
|
20 pro 2011, 12:13 |
|
 |
|
Lycien
Rotmistr
|
Srovnávat Havla a Klause a tvrdit: "jeden za 18 a druhej bez dvou za 20"... no to sry ale... Klaus otevřel v 92 nekontrolovatelně otevřel náš trh, takže ze dne na den si kdejakej blb mohl převádět peníze z jednoho s.r.óčka na druhý, současně s tim, jednu zrušit, druhý "zbankrotovat", vytáhnout z toho prachy a vložit do třetího, prostě nekonrolovatelně vytunelovat státní podniky. Takhle vznikaly ty firmy, kterým se dnes říká (s nadsázkou?) říká "pražská mafie", které ted dotují politický chod a jsou ruku v ruce ODS, (ale i jinými pol. stranami) a tohohle "člověka srovnáváš s Havlem, kterej teda fajn, chlastal s ostatníma umělcema za prachy z ciziny. Havel nebyl svatej, ale když už někomu chcete nadávat za ty sračky v kterech ted jsme, za to co se tam děje, a nechcete s tím nic dělat (AKTIVNĚ - to že o tom s prominutím jen kecáte neberu), tak si aspon zvolte správný cíl.
|
20 pro 2011, 12:18 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
vanhouten píše: Monty: mas nejaky kladny nazor aspon na jednoho politika?  Ne v tomhle absurdistáně ne tady jak čuchnou ke korytům je zle.
|
20 pro 2011, 12:21 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Lycien píše: Srovnávat Havla a Klause a tvrdit: "jeden za 18 a druhej bez dvou za 20"... no to sry ale... Klaus otevřel v 92 nekontrolovatelně otevřel náš trh, takže ze dne na den si kdejakej blb mohl převádět peníze z jednoho s.r.óčka na druhý, současně s tim, jednu zrušit, druhý "zbankrotovat", vytáhnout z toho prachy a vložit do třetího, prostě nekonrolovatelně vytunelovat státní podniky. Takhle vznikaly ty firmy, kterým se dnes říká (s nadsázkou?) říká "pražská mafie", které ted dotují politický chod a jsou ruku v ruce ODS, (ale i jinými pol. stranami) a tohohle "člověka srovnáváš s Havlem, kterej teda fajn, chlastal s ostatníma umělcema za prachy z ciziny. Havel nebyl svatej, ale když už někomu chcete nadávat za ty sračky v kterech ted jsme, za to co se tam děje, a nechcete s tím nic dělat (AKTIVNĚ - to že o tom s prominutím jen kecáte neberu), tak si aspon zvolte správný cíl. Jak tu mužeš kecat takvíto věci jak ty mužeš vědět že v tom aktivně nic neděláme? Kolik ti je?
|
20 pro 2011, 12:23 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
Monty píše: vanhouten píše: Monty: mas nejaky kladny nazor aspon na jednoho politika?  Ne v tomhle absurdistáně ne tady jak čuchnou ke korytům je zle. amen 
|
20 pro 2011, 12:25 |
|
 |
|
Lycien
Rotmistr
|
Monty píše: Lycien píše: Srovnávat Havla a Klause a tvrdit: "jeden za 18 a druhej bez dvou za 20"... no to sry ale... Klaus otevřel v 92 nekontrolovatelně otevřel náš trh, takže ze dne na den si kdejakej blb mohl převádět peníze z jednoho s.r.óčka na druhý, současně s tim, jednu zrušit, druhý "zbankrotovat", vytáhnout z toho prachy a vložit do třetího, prostě nekonrolovatelně vytunelovat státní podniky. Takhle vznikaly ty firmy, kterým se dnes říká (s nadsázkou?) říká "pražská mafie", které ted dotují politický chod a jsou ruku v ruce ODS, (ale i jinými pol. stranami) a tohohle "člověka srovnáváš s Havlem, kterej teda fajn, chlastal s ostatníma umělcema za prachy z ciziny. Havel nebyl svatej, ale když už někomu chcete nadávat za ty sračky v kterech ted jsme, za to co se tam děje, a nechcete s tím nic dělat (AKTIVNĚ - to že o tom s prominutím jen kecáte neberu), tak si aspon zvolte správný cíl. Jak tu mužeš kecat takvíto věci jak ty mužeš vědět že v tom aktivně nic neděláme? Kolik ti je? Tak jen ze zvědavosti, co pro to aktivně děláš? A můj věk by jsi mi stejně nevěřil.
|
20 pro 2011, 12:41 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
Lycien píše: a nechcete s tím nic dělat (AKTIVNĚ - to že o tom s prominutím jen kecáte neberu), tak si aspon zvolte správný cíl. co mam delat aktivne? jit treba volit? co se tim zmeni? po topolankovi, paroubkovi a Johnovi se k moci dostane nejake dalsi nenezrane prase co z nas bude jen tahat prachy. Pred volbama vsichni nadseni z VV a Johna a jejich programu a kdo je ted jeste tak nadseny? Ano reformy asi bylo treba udelat, je treba setrit, ale proc se setri jen nas? Proc nesetri oni na sobe? na co ma kazdy papalas k dispozici dve Audi A8 s ridicem, proc maji ve snemovne zradlo o kterem se nezdalo 98% ceske populace zadarmo, proc si nesahli na platy ve velkem i sami sobe a neomezi vydaje za vylohy, proc maji prispevky na hadry atd. Berou 120 litru mesicne (to nepocitam prijmy za lobby a jine tunely a rozkradani) a vsechno okolo maji zadara - auto, telefony, obleceni, zradlo, byty, proste vse - a kdo to plati? MY VSICHNI. Proc si to neplati ze svych kralovskych platu - jako my ostatni? rikam to, rikat budu a stojim si za tim: "Je úplně jedno kdo vyhraje volby, protože to je stejně jen a jen o tom, dostat se ke korytu, které plníme my" jak rikam - politicke tema bych tu neoteviral, ale jak chcete.
|
20 pro 2011, 12:44 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Lycien píše: Tak jen ze zvědavosti, co pro to aktivně děláš? A můj věk by jsi mi stejně nevěřil. Jen tak ze zvědavosti nemám důvod to říct. Věřil něvěřil chtěl sem se jen dovědět co stojí za tvým názorem.
|
20 pro 2011, 12:45 |
|
 |
|
Lycien
Rotmistr
|
Dobře to říkáš, vanhouten. Tak nějak i s tím tvým názorem souhlasím. Jinými slovy - jsme v prdeli. Volební ne/účast je zas kapitola sama pro sebe, zda to k něčemu je/není. Ale vem to takhle, čistě teoreticky: zítra ráno, se nějakej magor vzbudí, a půjde a postřílí celej parlament, senát i poslaneckou sněmovnu - co se tím změní? NIC. Jejich političtí sympatizanti se jen posunou vejš, z lokálních křesílek na okresní, z okresu na kraj, atd. Ale nezmění se jinak nic, protože ten jedinec bude označen za devianta, a názor jedince pro vládu NIC neznamená.
Viděl bych to tak, že nás budou tak dlouho pokoušet, až rupnou nervy většině, a zopakují se události z r. 1618 - tj. pražská defenestrace.
|
20 pro 2011, 12:58 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
Lycien píše: Dobře to říkáš, vanhouten. Tak nějak i s tím tvým názorem souhlasím. Jinými slovy - jsme v prdeli. Volební ne/účast je zas kapitola sama pro sebe, zda to k něčemu je/není. Ale vem to takhle, čistě teoreticky: zítra ráno, se nějakej magor vzbudí, a půjde a postřílí celej parlament, senát i poslaneckou sněmovnu - co se tím změní? NIC. Jejich političtí sympatizanti se jen posunou vejš, z lokálních křesílek na okresní, z okresu na kraj, atd. Ale nezmění se jinak nic, protože ten jedinec bude označen za devianta, a názor jedince pro vládu NIC neznamená.
Viděl bych to tak, že nás budou tak dlouho pokoušet, až rupnou nervy většině, a zopakují se události z r. 1618 - tj. pražská defenestrace. bohuzel nas narod si necha srat na hlavu mnohem vice nez nasi predchudci, proto to u nas vypada tak jak vypada. v obchodech zradlo co se neda zrat a kdyz se zrat da, tak stoji kurevsky balik co si muze dovolit cely mesic zrat max nejaky manager a vyse, platy jdou porad dolu misto nahoru (i kdyz statistiky tvrdi opak - ale at se zeptam kohokoliv ve svem okoli tak potvrzuje jen ze jde s platem dolu nebo dlouho stoji na stejne hranici, zatimco vsechno okolo drahne a drahne), ve statnich zakazkach se rojebavaji miliardy do kapes papalasu. nicmene defenestrace ani nic podobneho se konat nebude, na to jsme jako cesi moc priposrani. proste takovy bordel jako v okolnich zemich (GB, Francie, atd) se konat nebude vubec, nebo jeste dlouho ne.
|
20 pro 2011, 13:07 |
|
 |
|
Radim.M4
Podpraporčík
|
Přemýšlím nahlas:
Kdo Havla nahradí ? Kdo jiný, se mu jen přibližuje slávou, kterou on získal (ať zaslouženě nebo ne). Jeho jméno mělo vždy váhu, jak u nás, tak v zahraničí, to se mu odepřít nedá.
|
20 pro 2011, 16:28 |
|
 |
|
|