Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2024, 09:40



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ] 
 Operace Sněhová bouře 
Autor Zpráva
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 2009, 15:39
Příspěvky: 36
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Operace Sněhová bouře
Chtěl bych poděkovat všem zůčastněným za super přistup k celé akci. Vím, že to pro někoho bylo velkým zklamáním, bohužel nastanou situace, s kterým někdo nepočítá. Byl jsem rád, že celá akce byla přes velké problémy dokončena. Dále bych chtěl v době, kdy jsme jako řidiči terénních vozidel se svojí neopatrností dostali do velkých problémů, poděkovat Kočárovi, který měl velký podíl na dokončení organizování celé akce.


Ikdyž jsem si nevystřelil, provolal a obětoval hodně pěněz, málem jsem zrušil svoje auto, zničil jsem různé prostředky na vyprošťování, byl jsem promočený a utahaný z vyprošťování, prošel hodně kilometrů, v jednu chvíli jsem si přidal jak operátor, který neví do čeho má dřív při řízení vozidla mluvit ( tel. nebo RDS ), tak se mi přesto akce líbila. Byla to pro mě velká zkušenost.

Dalším komu bych chtěl poděkovat je Miki a jeho spolubojovníkům z restaurace ACW salon, který mi pomohl při rozvážení a svážení lidí. Nebýt jeho, tak nevím jak bych to všechno zvládl. Každopádně pro nás dva to byla zkušenost, aby jsme se na náhlé sitace lépe připravili a vybavili.

Při uklízení zázemí jsem našel tyto věci: Wodlendové goratexové kalhoty, vrchní díl zelené moiry, plyn tašku s různými věcmi, spodní díl bílých převleků, spodky. Komu to chybí, at se mi ozve email: 75mb@seznam.cz.


S pozdravem Mitchell


22 led 2011, 18:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 13:19
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Tak musím popravdě přiznat,že akce předčila ohodně veškeré moje očekávání :roll: a jelikož nejsem z těch kteří by si stěžovali na organizaci a všechny špatné věci okolo,protože vím co pořádání takto logisticky složité operace obnáší viz. "operace Wolverine" :? ,která nedopadle také nejlépe,beru to poslední dobou tak ,že nás pronásleduje nějaký nepřejícný airsoftový skřítek a samozřejmě "Murphyho" zákony fungují vždy dokonale :mrgreen: Každopádně pár postřehů,které bych si rád vyjasnil tady je určitě na místě- za prvé od doby výsadků absolutně žádná komunikace ze strany velení na štábu,sice chápu že posádky jeepů měli asi jiné starosti při vyproštování svých vozidel,ale na druhou stranu tahle absence komunikace měla za následek,že po absolvování celé trasy a důkladném prohledání prostoru dopadu rakety nikdo vlastně nevěděl na čem je! A to se dostávám k druhému bodu problému,že po té co jsem se spojil z veliteli dalších dvou výsadkových týmů jsem zjistil ,že nikdo z nás raketu nemá a přesto zmizela,to se vysvětlilo až v okamžiku kdy jsme zjistili,že několik jednotlivců,pravděpodobně dobře "informovaných" o pozici střely se oddělilo od jednoho z hlavních týmů a na vlastní pěst dál plnilo daný úkol na čemž by samozřejmě nebylo nic špatného protože improvizaci se meze nekladou,kdyby opět nebyla chyba v komunikaci!!! Bylo přece jasně řečeno,že první tým který dosáhne cíle,bude informovat velení operace a to okamžitě uvědomí ostatní týmy !!! Prostě tohle vidím jako jasný neůspěch a poblém celé akce a je mi to líto hlavně vůči týmům kteří vážili cestu z daleka,mi už jsme si zvykli :? jinak co se týče prostředí a scénáři akce to hodnotím velice pozitivně hodně to prověřilo připravenost všech týmů jako vždy,apropo chtěl bych se zeptat kolik ostatní týmy vůbec nachodili ? Nám navigace v cíli mise ukázala skoro 22 kilometrů v tom zasr...,promáčeným a kluzkým terénu 8) ,podle výrazu ve tvářích několika zůčastněných které jsme potkali cestou domů si pravděpodobně užili také své :mrgreen: Závěrem bych poděkoval všem co dorazili ,protože i snaha se cení a samozřejmě organizátorům ,kterým patří dík i navzdory tomu že akce nedopadla zrovna nejlíp,ale cení se hlavně to,že se něco děje....

_________________
Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich


22 led 2011, 19:37
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 13:57
Příspěvky: 77
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Tak já za Harvany Plzeň musím poděkovat organizátorům a zůčasněným za pěknou akci... Byla to náramná procházka noční krajinou. Dále bych chtěl poděkovat lidem od Chameleona za jejich příkladný přístup, škoda jen že jsme se pak rozdělili a že už sem Vás nepotkal...

Bohužel nás raketa minula o minuty... raketu jsme meli od sebe cca 20m ale přez vodu se v místě nedalo nijak dostat, no a než jsme se dostali, tak už tam nebyla.. škoda... takže gratuluji těm co nám ji vyfoukli..

špatné odbočení a brutální výstup do kopce dovršil celé to trápení a jsem rád, že jsme ve finále alespoň trochu mohli pomoci pri vyproštění jednoho z vozidel...

Jako Bílé peklo to nebylo, ale i tak na to budeme rádi vzpomínat..

_________________
HAVRANI PLZEŇ
ŽIVOT JE BOJ, TAK PŘIPRAVTE ZBRANĚ....

www.havraniplzen.cz


22 led 2011, 19:45
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 26 srp 2008, 12:37
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Děkuji Mitchellovi za uspořádání akce.
Chtěl bych vyjasnit pár věcí, hlavně Jarinovi.
1. Velitelem našeho výsadku (tzn. třetí výsadkový tým) byl určen Čechy, tomu nikdo od Vás nevolal.
2. Náš výsadek se rozdělil, protože jsme se nedokázali s Redem dohodnout na dalším směru postupu (každý z nás měl svou pravdu) Protelefonovali jsme kvůli tomu pěkných pár minut.
3. "Dobrá" informovanost našeho týmu, spočívala v těch samých instrukcích které měli všichni. To asi můžou potvrdit Havrani se kterými jsme se u rakety sešli.
4. Těžko někomu volat a oznamovat že jsme raketu našli, když u potoka nebyl signál a na kopci to Mitchell ani Miky nezvedal. Jistě by to někdo chytřejší a poctivější vyřešil nějak jinak ale my jsme prostě šli na místo určení. Za což se všem omlouváme. A mrzí nás že jsme tím "pokazili" celou akci :roll:
Nakonec jsme se dovolali Kočárovi a ten tu informaci předal dál.

Každopádně jsme si akci užili a na podobné výlevy od určitých lidí jsme si dávno zvykli. Děkujeme všem za účast.


22 led 2011, 20:54
Profil
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Registrován: 20 zář 2008, 13:29
Příspěvky: 117
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Taky dík Mitchellovi, za nás report napíše (asi) Kočár.
Jinak hezká procházka(u nás tušim kolem 17km).Největší radost z celé akce budou podle mě mít mobilní operátoři, protože museli vydělat celkem ranec :D


23 led 2011, 10:52
Profil
Desátník
Desátník
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2008, 10:51
Příspěvky: 8
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Zdravím všechny účastníky Sněhové bouře!Předem bych chtěl poděkovat pořadatelům za výtečnou akci,Smetymu za dobré velení, ale zároveň jsem byl velice zklamaný z plnění úkolu některých jedinců naší skupiny,Smety určitě ví o čem mluvím,když někdo dostane rozkaz střežit raketu a klidně odtud odejde, abychom po 20-ti minutách zjistili, že raketu zatím co jsme hledali lávku nebo brod,sebral někdo jiný,celonoční trmácení náhle ztratilo veškerý význam a myslím, že takto zahodit dost dobře rozjetou akci je hloupost a neomluvitelná lehkomyslnost!!!!!To byl taky jeden z důvodů, proč jsme se trhli a postupovali dál sami,nemohu a nechci se spoléhat na lidi, kteří nejsou schopni splnit základní rozkaz!!!Jinak Bílé peklo byla akce pro malé děti,Sněhová bouře ji hravě předčila,doufám že Proti proudu bude ještě náročnější a vydařenější!!!
Jinak podle odhadu jsme našlapali kolem 35 km, možná trochu méně i více,ještě to budu měřit podle map,ale myslím, že ráno když pro nás přijel Lanďák,byli jsme dost na dně!!!
Všechny zúčastněné zdraví za aschameleon Lemmy.


23 led 2011, 18:25
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 24 bře 2008, 21:54
Příspěvky: 55
Bydliště: Holýšov
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Když vezmu stručně nedostatky, tak chyběj úvodní briefing, který by dost věcí v průběhu akce ulehčil nebo úplně eliminoval ( otázka 20ti minut ), měl za následek dezinformovanost panující na obou stranách, která byla pro někoho přínosem, pro někoho hrob.

1.Začátek
Domluvené výchozí body pro lovce nebyly dodrženy dle předešlé domluvy a tím se do hry začal zapojovat chaos. Sice auta jezdily, ale asi jenom řidiči měli ponětí koho kam vezou.
Kopcovitý terén a PMR přímo nahrával pro potíže se spojením a jediné východisko bylo komunikovat kyvadlově.
Po prvních nástřelech Mikiho posádky a lovce 1 (S.T.O.D.) se vytrácí spojení s lovcem 2 (Seal team). Aktivní spojení zůstává jen s lovcem 3 (PG), ale bez určení jejich pozice.
Na cestu začínají přicházet mrtvoly z našich řad (já už tam čekal, protože funkce světlušky a netrpělivost se v noci moc nevyplácí). Asi po 40ti minutách je lovec 1 kompletní s posilou od Havranů. Protože vracet do lesa nemá už cenu a zastavené družstvo se drželo už více než 1 hodinu na jednom místě, ostatní výsadky proto měly náskok (alespoň podle naší představy). Když nebylo možno nepřítele eliminovat, podařilo se nám ho dost zdržet a rozdělit po lese.

2.Komplikace
Něco kolem 2 ráno Miki oznamuje, že Mitchell zapadl někde na cestě a vydává se ho najít a za málo okamžiků je ta samá infomace i o Mikim. To pro nás znamenalo konec mobilních přesunů a začínají konečně procházky a jedna z prvních hned do Úterý pro auto pro Mitchella.
Mezi tím se spojuji s ostatními lovci a předávám instrukci pro nalezení a monitorování pozice rakety a ochranou před výsadkáři.

3.Finální lov
Protože v průběhu 4-5 hodiny ranní proběhla informace o možném zranění osamoceného výsadkáře někde v poli, začala spíše válka mobilů a operátorů o ukořistění více minut. Naštěstí došlo jen dezinformaci a onen hledaný zraněný byl již na straně lovců. Současně Velesé obušky nahlásily ukořistění rakety a žádaly o udání pozice pro odpálení.
Pro lovce to znamenalo jediné a to přesun všech do cílové oblasti. Po marném úsilí o spojení s Mitchellem pro převoz do horké zóny nezbývalo nic jiného, než nasadit tempo rychlochodců a pokoušet se navázat spojení se zbytkem lovců. To se nám povedlo až v půli cesty a protože jejich pozice byla pro přesun do horké zóny dosti fyzicky, orientačně, časově náročná, zbylo to jen na nás.
Nikde ve sněhu nebyla ani známka cizích přesunů a to znamenalo, že jsme tu první nebo postup Obušků vedl jinudy.
Po dosažení cílové oblasti (soutoku) jsme zaujali pozice pro útok na již oslabený tým a nyní v početní převaze (3 ku 7) vyčkávali již v klidu jejich příchodu.
V 6:45 se ozvala asi 300m od naší pozice série výbuchů oznamující zničení rakety.
Ta detonace nám vyvolala úsměv na tváři, protože cílové oblasti nebylo dosaženo a tím pádem úkol nebyl splněn.
Na základně byla nakonec výhra přiznána výsadkářům, ale dle mého úsudku když dostanu úkol například dobít tvarem konkrétní barák (zde soutok dvou potoků) a spletu se o 300m, kde žádný není, je to nesplnění úkolu a tudíž neúspěch, ale rozhodnutí organizátora beru jako konečné.
Náš návrat na základnu byl i tak s úsměvem na tvářích. Akce se podle mého nedá srovnávat s Bílým peklem, ale i tak jsme si odnesli pár pěkných zážitků, osvěžujících 17km a skoro plné zásobníky.

Když to schrnu, tak oproti Bílému peklu tu chyběl jeden pevně daný společný bod, kontaktní osoba pro případné problémy a možná i časový rámec.

Za lovce 1 díky Mitchellovi a všem, co mu pomáhali s přípravou.

Kočár


23 led 2011, 23:13
Profil
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Registrován: 20 zář 2008, 13:29
Příspěvky: 117
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Kočár píše:
Na základně byla nakonec výhra přiznána výsadkářům, ale dle mého úsudku když dostanu úkol například dobít tvarem konkrétní barák (zde soutok dvou potoků) a spletu se o 300m, kde žádný není, je to nesplnění úkolu a tudíž neúspěch


Stoprocentní souhlas!!!

Ne, že bych klukům nepřál po tom co si prošli, aby to dotáhli do konce, ale přišlo mi, že to bylo stylem "už toho máme dost, tak to prásknem tady, stejně už sme blízko".Cílová oblast byla jasně daná a nedala se splést(soutok).Zkrátka mi to přišlo, že Mitchell to "vítězství" výsadkářů daroval jako omluvu za to, že akce přesně nevyšla podle jeho představ.

Pro Obuchy:doufam, že to neberete tak, že se do vás navážíme :wink:

Jaklís


24 led 2011, 10:12
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 26 srp 2008, 12:37
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
4 pepe
My jsme na rozdíl od jiných v pohodě :D . Je pravda že jsme to odpálili o kousek vedle, nikdo z nás to nepopírá. Ale pár faktů.
To že neseme raketu na bod D jsem řekl Kočárovi já sám, jinak by jste ani nevěděli kam se vydat (nebylo spojení s Mitchellem). Podle posledních instrukcí od Mitchella jsme měli najít raketu a odnést na bod "D" (. Bod "D" pokud jsme měli stejné mapy a stejné zákresy nebyl na soutoku potoků (tzn. že cílová oblast nebyla jasně daná). Jestli někdo má u sebe tu mapu, tak by to mohl potvrdit.
Ale jak jsem napsal na začátku nikdo nepopírá že jsme to odpálili jinde (o kousek :lol: ).
Ať vyhrál kdo chtěl, my jsme si akci užili a byl to velký zážitek na který budeme dlouho vzpomínat. A tak by to asi mělo být.


24 led 2011, 12:02
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2009, 16:47
Příspěvky: 198
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Akce dobrá, já například na ní vzpomínám pokaždé když vstávám ze židle, nebo jdu ze schodů, nebo do schodů :D.

Kdo to tam chlapi fotil tu naší grupu JPP a spol ve svitu luny na tom poli u potoka. Byla taková tma že ani nevím kdo to byl.

_________________
Airsoftu 18+ a zdravému rozumu ZDAR


24 led 2011, 12:43
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 13:19
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Jasný,hlavně že byla sranda :lol: mi z prvního výsadku víme své,je opravdu škoda že akce nebyla koncipována jako Bílé peklo a tím pádem se to bohužel nedá srovnat,na Bílém pekle nešlo o to aby někdo vyhrál,protože mi jako lovci jsme dělali výsadkářům spíš "šašky" hlavně při přepadu konvoje,ale hlavně šlo o cvičení a tím pádem byli všichni spokojení,protože každej si plnil co měl ať to dopadlo jak to dopadlo,každopádně tato akce byla jen další prověrkou zdatnosti všech týmů Plzeňské aliance a za svůj tým mohu říct jdeme do toho kdykoliv zase ! 8)

_________________
Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich


24 led 2011, 18:14
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 26 srp 2008, 12:37
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
4 Jarin
Amen!!!


24 led 2011, 18:38
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 07 lis 2009, 23:46
Příspěvky: 161
Bydliště: Ostrov nad Ohří
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Kdykoliv zase...pod to se podepíšu 8)

fotky sem dělal já(Jarin si určitě pamatuje můj fajnovej blesk) :lol:

http://www.ulozto.cz/7529921/snehova-boure-21-22-1-11-rar

_________________
Obrázek
http://www.11spahtrupp.com "Das Auge des Heeres!"
AČR: 161.strážní rota


24 led 2011, 22:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 2009, 15:39
Příspěvky: 36
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Když to čtu, co na to říct, každý tým, měl svoje istrukce v rozkaze, kde bylo jednoznačně stanoveno, zabránit jakoukoliv činnost s raketou.

První problémy začali tím, že na poslední chvíli mi to odřekli lidi s 3ks terén. auty. Další někteří co se registrovali nepřijeli. Na akci mělo přijet cca 66 lidí. Všechno co jsem měl naplánované jsem musel na poslední chvili změnit a přerozdělit. Každému jsem dal istrukce, že o překročení hranice, ukořistění rakety mě musí informovat formou sms. Co se týče spojení, tak víme jak to dopadlo.

Takže první věc byla, co nejrychleji se dostat k raketě, popřípadě zlikvidovat nepřítele, který se mi dostane do cesty, donést jí na určité místo a opálit. Když bylo zjištěno, že raketa se nenachází na místě, měli se všichni přesunout do bodu D, kde se nacházeli rozvaliny mlýnu. Každému jsem to při vysazení vysvětloval, jaký bude postup.

Trochu mě překvapil přístup JPP, čekal jsem od Vás vzhledem k vaší pověsti agresivní přístup, proto jsem vás vysadil nejdál, aby jste si mohli vychutnat vysazené vysadky před váma. No nečekal jsem, že se tak vyhnete bojů. Havrani do toho šli tvrdě a kdyby si nenechali o pár minut sebrat raketu, tak by to dokázali.

Bohužel spojení stálo za nic a tím celá akce. Ztratil jsem přehled o vysazených jednotkách. Jediné spojení, které jsem přes velké problémy dostaval formou sms nebo přímou volbou byly veselé obušky. Tak nevím co si mám myslet. Dále problémy s autem a bylo vystaráno.

Bohužel nemůžu za to, že když raketa byla ukořistěna, že ostatní ne všichni to vzdali a dál nepostupovali do bodu D, kde byl nádherný terén za závěrečný boj. A když se tady bavíte o bodu D, každému jsem říkal, že tam budou rozvaliny mlýnu, tak předpokládám že se bude zřejmě nacházet někde u potoka:o). Je mi jasný, že jste toho měli všichni dost, ale věřte mi, že jste nebyli sami. Jenom jsem se modlil, aby to Kočár nějak přes země, když jsem byl svázený řešit problém se spojení a s autama, ukočíroval.

Prostě, když se daří, tak se daří. Murphy si mě prostě vychutnal dobře. Každopádně na léto budu připravovat v oblasti opět akci Proti proudu. To bude rozhodně o ničem jiném. A kdo na akci byl, ví o čem mluvím. O přesunech, dobívání a bránění nebyla nouze. Tak doufám, že mě po téhle akci mě nezavrhnete.

Mějte se fajn a příště to snad vyjde.


24 led 2011, 23:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Nezbývá než před příštím výletem zapracovat na pár drobnostech.
Co mě tak napadá odsud je to:

vyproštovací technika (bez prdele myslím to vážně auta prostě zapdávají)
Předem připravený zástupce velení který bude vědět o všem co a jak má proběhnout a bude schopen to ,,Ukočírovat"
Spojení na velitelské úrovni, protože prostě bez velení není spojení.

Jo zdá se to jako pindy od PíSí, ale je to tak. Prostě si na svoje akce stanovte spojení, to nakupte používejte. Vesměs jezdíte jedna banda a 2 litry za pořádný rádio našetří banda lidí v cuku letu. Mno a když přijede někdo novej, tak ho stejně k někomu šoupnete ne?

Co se týká feedbacku od nás, nemohu moc sloužit, akce jsem se nezůčastnil.

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


25 led 2011, 08:32
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 02 úno 2009, 23:09
Příspěvky: 20
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Tak se zdá že jsme to nakonec zkazili mi.Asi jsme měli jít po silmici a nechat se postřílet s aut ,aby jsme náhodou nepokazili vyvoleným jejich hru.To že jste nás nenašli svědčí spíše o tom jak jsme do toho šli tvrdě a kudy.Několika hodinová prodleva o oznámení ukořistění rakety byla až moc dlouhá aby to byla jen náhoda.Umožnila vyvoleným v klidu si odkráčet kam je libo a nechat ostatní ať se třeba poserou.To že Venca a spol. opustili zbytek svého týmu ( Redovi SAS ) a nechali je ať si jdou kam chtějí,naznačuje že až moc dobře věděli kam mají jít , a nebo jsou tak dobří a proto se nechtěli o svou slávu s někým dělit.Vím že Venca psal že se neschodli s Redem na trase pochodu,ale mi známe Reda a jeho lidi dost dobře na to abychom věděli co dokážou a na co mají.Takže co napsat závěrem.Jsem rád že jsem se této akce zůčastnil.Náš tým to stmelilo mnohem víc něž jiné akce.Mnozí s takovým či podobným průběhem počítali jiní pouze prokoukli.Nebýt naší iniciativy a našich přátel tak by jsme ani nevěděli že akce skončila.Je jedno co se píše , papír a PC snesou hodně .Kdo mě bude za můj ( všichni ví že nejen můj ) názor kritizovat a ještě více nesnášet ten si může zajít za svým odborným lékařem a když to nepomůže tak mě může sdrbnout tady nebo na nějakém jiném a.s. portále.Mě je to šumák.
PS:Pro případné uražené a nebo jinak poškozené celebrity mám prosbu:
Trestejte případným zákazem vstupu na vaše akce jen mne.Tohle jsem musel zkrátka napsat,stejně o tom všichni mluvili a já už na politikaření kašlu.S a.s.pozdravem Petřa.


25 led 2011, 10:32
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 13:19
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Víš Michale ono to je těžký,jednou nás někdo kritizuje za agresivní přístup když do toho vlítnem jako vlci do kurníku a všechny prostě vystřílíme a když se snažíme o taktický postup abychom se vyhnuli kontaktu tak je to taky špatně :mrgreen: ,v tomhle se vůbec nedivím Petřovi jaký vyjádřil názor,na druhou stranu koncepce akcí do budoucna alespoň co se týče rámce týmů Plzeňské aliance by měla být plánována tak aby nedocházelo k zbytečným hádkám a nedorozoměním,je mi jasné že můžeme někomu křivdit viz. Venca nebo kdokoliv,páč nikdo už se stejně nedozví jak to přesně bylo,na druhou spousta lidí zase křivdí nám,je mi to jedno pokud se jedná o lidi co nesdílí naši alianci ty budu kopat do prdel. ,střílet ,trýznit ať si říkaj co chtěj,ale v rámci našeho "bratrstva" musíme držet při sobě !!! Jinak celej soft a další organizování půjde do hajz..,rivalita je zdravá,ale nesmí přejít v nenávist,doufám že všichni chápou co jsem tím chtěl říct,to už je ale uplně mimo akci. Závěrem bych řekl že každý měl svůj podíl viny na tom jak akce dopadla nebo nedopadla a je jen na nás jak se z toho poučíme do dalších akcí,v současné době máme z Kočárem v hlavě akci kterou se budeme snažit vypilovat k dokonalosti a budeme ji brát jako průpravu a osvědčení jednotlivců ze všech týmů aliance,aby se ti co se osvědčí mohli zůčastnit po našem boku operace BLOODY SUNRISE což je gen.zkouškou na akci PROTEKTOR VIII.

_________________
Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich


25 led 2011, 11:31
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 08 led 2010, 22:46
Příspěvky: 149
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
JARIN JPP píše:
na druhou stranu koncepce akcí do budoucna alespoň co se týče rámce týmů Plzeňské aliance by měla být plánována tak aby nedocházelo k zbytečným hádkám a nedorozoměním,......ale v rámci našeho "bratrstva" musíme držet při sobě !!! Jinak celej soft a další organizování půjde do hajz..,rivalita je zdravá,ale nesmí přejít v nenávist,


Tohle mi prijde jako zasadni vec. Naprosty souhlas


25 led 2011, 13:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 03 lis 2009, 15:39
Příspěvky: 36
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Petřo a Jarine, já tady nemluvím o tom, že JPP akci pokazila. Jenom jsem chtěl říct, že jste mi s tímhle hodně překvapili. Vzhledem k tomu, že už vás nějakou dobu znám, tak jsem počítal s vaší agresivitou. Proto jsem vás vyhodil tak, aby jste měli možnost sledovat ostatní výsadky popřípadě je napadnou ze zálohy. Rozhodně bych nebyl naštvaný nebo bych neřešil hovna, právě naopak. Pokud by se vám podařílo hodně vystřílet výsadky před váma a tak jste si mohli zajistit bezpečný přesun k stanovenému místu.


25 led 2011, 18:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 13:19
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
to Mitchell Já to taky tak nebral já jen reagoval na Petřovo přízpěvek :wink:

_________________
Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich


25 led 2011, 20:02
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 01 úno 2010, 09:11
Příspěvky: 2
Nový příspěvek Re: Operace Sněhová bouře
Pořád se tu omílá, že my kluci z Obušků jsme věděli předem, kde je raketa.... No, nejdřív jsme lezli někam podél nějakýho potůčku, pak se objevila informace, že to není přítok Úteráku, takže se pochodovalo hodně dlouho po poli, nakonec se zjistilo podle názvu vesnice kde jsme, pak jsme zapadli někam do posekaných stromů, pořád se svítilo na vodu, aby se zjistilo, kam vůbec teče ten podělanej potok, GPS jsme neměli, tu měl kolega, co si zapomněl brýle a tak se přidal k lovcům, našli jsme nějaký rozvaliny, svítili na ně, pak zase přes potok někam nikdo neví kam.....připadá vám to, že jsme věděli o raketě předem? :D

Já teda věděl úplný kulový.....a pokud to Venca + Honzík věděli a pro zdání reality se mnou šest hodin schválně bloudili, dostanou přes držku.... :D

Takže FAKT JSME NIC PŘEDEM NEVĚDĚLI!!

Pěkný den. Michal "The Právník" Klíma


26 led 2011, 11:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz