Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 19:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 M4 plyn 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek M4 plyn
zdar sofťáci, nemá někdo zkušenost s plynovou M4 od AGM?(kvalita vnitřností...), mám dlouho eletriku ale sháním něco, co mě potěší 8)
oke díky

09 zář 2009, 18:17
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: M4 plyn
ve zkratce: pekny system, ale dost poruchovy, unikajici zasobniky a vlastne porad nejaky problemy, musel by jsi do toho vrazit upgrade za nekolikanasbne vic nez je porizovaci cena, aby to vubec strilelo.

muzes i chytit dobry kousek, ktery vicemene jede dobre, ale na to bych nespolehal

09 zář 2009, 18:21
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

ja s ni vicemene zadne skusenosti nemam ale videl jsem ji nescetnekrat strilet dostrel lepsi nez vinikajici presnost taktez a ten efekt se nezapre ptal jsem se toho typka kolik do toho vrazil a rek ze hodne ale ze se mu to vyplati

09 zář 2009, 18:30
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík

recenze http://pretorians.webnode.cz/news/agm-m4-gbb-ras/

http://www.scpmc.estranky.cz/

09 zář 2009, 20:18
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Přesně,link který sem dal Darken 01, ta zbraň střílí exelentně (měl jsem to v ruce) a ten BlowBack je úžasný, a cena 3500 Kč je skoro nepřekonatelná ale je tu velké ALE!!!!!!!!!!!!!!
Další link k této zbrani: http://pretorians.webnode.cz/news/tech- ... oufalstvi/
Jak si přečteš ten link od Pretorians, tak se dovíš vše a je to trefně pojmenované KRONIKA ZOUFALSTVÍ což vypovídá za vše. :shock:

09 zář 2009, 20:27
Štábní praporčík
Štábní praporčík

ten kořeň z Pretorians je evidentně v rancu... to by byl sakra dobrej sponzor :D

Taky sem uvažoval nad něčím podobnym - DSR-1 , ale taky má dětský nemoci jako je netěsnění zasobníků, osičky sou měkký jako hov*o no a plasty použity nesmyslně na místech kde se hodí kov.

Až bude hopguma, která hopuje i podchlazená za rozumnou cenu tak začnu uvažovat o frajeřině jako je plynovy automat :)

SRC píst, Guru vzduch
Mosfet, DeanT + 1,5mm kabeláž

China P90
Péro 110
Element 6.04 hlaveň
Mosfet, DeanT + 1,5mm kabeláž

http://www.ashady.cz/

10 zář 2009, 12:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

oke díky - sice to vypadá jako shit ale když se koupí řádnej upgrade tak se to snad pořád líp vyplatí než si koupit za desítku tady v čechách M4 a pak se vní něco podělá taky:D narazit na plynovku kde je těsnění OK je prej těžký

10 zář 2009, 16:58
Poručík
Poručík

Chlapi jak jsem psal zbraň je to super a ten zážitek je ok. Pokud si to přečtete pořádně dovíte, že tam měnil lautr vše včetně těsnění ale, že se tam taky lámou ty osičky, píst ten pak koupil nový za 2000 tis, ten se dá ladit na výkonu zbraně od 90-160m/s, ale taky se to hned podělalo. Možná to chce počkat, až se to vyladí na materiálu myslí, že ti chinani taky na tom budou chtít vyšívat aby se to dalo pak prodávat a doladí to a pak to bude super gun, já bych to zatím nekupoval páč ty díly se musí zatím shánět v Honkongu a objednávka taky není jednoduchá.

10 zář 2009, 17:41
Moderátor
Moderátor

1tg píše:
Chlapi jak jsem psal zbraň je to super a ten zážitek je ok. Pokud si to přečtete pořádně dovíte, že tam měnil lautr vše včetně těsnění ale, že se tam taky lámou ty osičky, píst ten pak koupil nový za 2000 tis, ten se dá ladit na výkonu zbraně od 90-160m/s, ale taky se to hned podělalo. Možná to chce počkat, až se to vyladí na materiálu myslí, že ti chinani taky na tom budou chtít vyšívat aby se to dalo pak prodávat a doladí to a pak to bude super gun, já bych to zatím nekupoval páč ty díly se musí zatím shánět v Honkongu a objednávka taky není jednoduchá.

ale ten píst bys musel koupit tak i tak kdybys pořídil třeba WA aneb WE, prostě je to RA-Tech upgrade.akorát ty zásobníky je docela na hovno, ale dá se bud koupit zásobníky od WE, anebo jsou i lepší číny. A objednávka z Hongkongu v dnešním době není jednoduchá ?? Dle mě je to stejně jakobych objednal z Anareus

10 zář 2009, 19:04
Poručík
Poručík

S tou objednávkou myslím, že musíš mít Pay pal, a já si objednal to či ono a taky nedojde co si objednáš, a reklamace no jsem zvědavý jak pokecáš čínsky či englicky po tel. aby ti vysvětlili proč to nedošlo.Asi jsi dokonalý a ovládáš více jazyků. Jo a kdyby si to četl pořádně ten link a ostatní tak tam je tak srovnání kompaktibility s WE.

10 zář 2009, 19:29
Rotmistr
Rotmistr

V té recenzi psal, že se mu pokazil zásobák. Pasoujou do toho i zásobníky třeba od WE? Dík

29 srp 2011, 09:56
Moderátor
Moderátor

Tak WE zrovna ne, WE je odlišnej systém, ale jinak do toho jdou všechny shodný se systémem WA (čili WA, Prowin, GHK atd.)

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

29 srp 2011, 10:50
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]