SVD dragunov! PŘESNÁ REPLIKA!
Autor |
Zpráva |
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Re: SVD dragunov! PŘESNÁ REPLIKA!
To už si radši tu RIS lištu přidělej na předpažbí. Na hlavni je to z reálnýho hlediska naprostá blbost. Protože dvojnožka na hlavni ovlivní nějak vibrace v hlavni při výstřelu a sníží přesnost zbraně, proto se u odstřelovaček nožky na hlaveň nepřidělávají. Samozřejmě, že v airsoftu je to uplně jedno, ale proč si na pušku dávat něco co by v reálu nefungovalo?
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
31 pro 2009, 18:23 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
no já právě vim, že u originálů maj ty dvojnožky ale maj je chycený jak máš závěr tak pod závěrem je taková drážka a na druhý straně taky před zásobníkem a tam maj speciální držák a v tom maj tu dvojnožku připevněnou...
_________________ One shot, two kills!
|
31 pro 2009, 18:42 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
reyes102 píše: To už si radši tu RIS lištu přidělej na předpažbí. Na hlavni je to z reálnýho hlediska naprostá blbost. Protože dvojnožka na hlavni ovlivní nějak vibrace v hlavni při výstřelu a sníží přesnost zbraně, proto se u odstřelovaček nožky na hlaveň nepřidělávají. Samozřejmě, že v airsoftu je to uplně jedno, ale proč si na pušku dávat něco co by v reálu nefungovalo? Tak třeba právě proto, že po sobě nevalíme ostré... proč to nevyužít, když to v reálu fungovat bude... pokud se jedná jen o dvojnožku, jako opěru a ne zkrášlovací prostředek... pak už mi může být putna, jestli nějak ovlivňuje střelbu ostrou zbraní... což... Ale uznávám, že vrtnout to předpažbí RISku není špatný nápad... a jak se tak dívám, je i vcelku rovné...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
Naposledy upravil Cotulosh dne 31 pro 2009, 18:45, celkově upraveno 1
|
31 pro 2009, 18:42 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
http://www.youtube.com/watch?v=K1tVsFwr ... re=related v tom videu někde ze začátku to je vidět jak ležej a maj to tam namontovaný...koukal sem na svoje a je to tam taky...jen nwm kde bych to sehnal, zkusim kamaráda, jestli by mi to ve strojírnách neudělal...
|
31 pro 2009, 18:43 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
http://www.rusmilitary.com/images/bipod_svd.jpg to tě bude nejspíš zajímat... mimoto... uvedená cena je 195 £... to zase nebude takový problém okopírovat...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
31 pro 2009, 18:47 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
jj to je ono, dík moc...
|
31 pro 2009, 18:51 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
za málo... našel jsem to před 5 minutama...
|
31 pro 2009, 18:53 |
|
|
|
Monk
Kapitán
Registrován: 04 říj 2009, 22:36 Příspěvky: 408 Bydliště: Olomouc, Duchcov
|
Tak pod miridli je to pro bajonet ne?
_________________ AK 47 beta (JG, 140m/s s SP130 guarder) M4 (JG, 118m/s s SP120) Glock 17 GBB (army, 91m/s s toy jack) perky
|
31 pro 2009, 21:33 |
|
|
|
pete-11
Plukovník
|
ono popravě v realu js ten dragunov převážně s dvojnožkama ktere jsou chytle za hlaveň pžed mířidlem , alespoň tak to znam já.
|
01 led 2010, 02:49 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
no prave za hlaven to neni chytly, v realu je to chytly bud u konce toho predpazbi, nebo prave pod zaverem jak sou ty dve drazky
|
01 led 2010, 12:00 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
pete-11 píše: ono popravě v realu js ten dragunov převážně s dvojnožkama ktere jsou chytle za hlaveň pžed mířidlem , alespoň tak to znam já. to co si popsal si asi pletes s RPKckem
|
01 led 2010, 12:02 |
|
|
|
pete-11
Plukovník
|
ano spletl jsem se to rpk mi zmatlo sorry. tady pad foto s real svd: http://www.dragunov.net/svdaction.htmlmoc hezke,některe předělane do spešl turbo modern. http://www.dragunov.net/psl_owners.html
|
01 led 2010, 12:13 |
|
|
|
Speedy
Štábní praporčík
Registrován: 20 srp 2008, 13:20 Příspěvky: 133 Bydliště: Zruč-Senec
|
Pánové našel jsem něco co by vás mohlo zajmat x) http://www.airsoft24.cz/index.php?modul ... _zbozi=645 Ale i za tu cenu bych si jí nekoupil xD me proste stvw ta malá čočka...
|
01 led 2010, 14:02 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
Cotulosh píše: M3jl4 píše: tvl škoda že nejsem strojař...kamarád říká, že kdybych měl výkres na tu dvojnožku, tka mi to v práci udělaj...kua to me ........ Až bude čas, začnu pracovat na domácí verzi... pak se podělím o pár fotek... tak já budu mít nakonec od toho kamaráda tu dvojnožku na hlaveň, jak dávaj k čínskejm AEG SVD...páč kolega jí má, tak podle ní to v práci udělá třeba časem seženu nějakou profesnější...teď taky začínáme pracovat na tlumiči
|
01 led 2010, 22:43 |
|
|
|
pete-11
Plukovník
|
M3jl4 píše: Cotulosh píše: M3jl4 píše: tvl škoda že nejsem strojař...kamarád říká, že kdybych měl výkres na tu dvojnožku, tka mi to v práci udělaj...kua to me ........ Až bude čas, začnu pracovat na domácí verzi... pak se podělím o pár fotek... tak já budu mít nakonec od toho kamaráda tu dvojnožku na hlaveň, jak dávaj k čínskejm AEG SVD...páč kolega jí má, tak podle ní to v práci udělá třeba časem seženu nějakou profesnější...teď taky začínáme pracovat na tlumiči tak až budeš mít výrobky hotové určo se tu s nima pochlub zajímá mě hlavně jak vyřešíš tlumič ja už nad tim nějakou dobu přemýšlím ale zatim jsem se k výrobě nedostal
|
01 led 2010, 22:47 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
no řešili sme to...padlo par verzi uvidime co bude realne udelatelny..prvne udelame vnejsi zavit, koupim predni miridla na AK a nejak to na to dam abych mel predni miridlo, nebo nejak nasunout na ten tlumic vyslehu plemene ale to se me nezamlouva, a posledni ze proste ten tlumic plamene uriznem, a udelame na nej zavit a do zbylyho miridla dovnitr taky udelame zavit a ted babo rad
|
02 led 2010, 00:37 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
Tlumič...? není to už tak dost velká lopata...? Tak jasne... když do toho chceš 650mm hlaveň, tak je to třeba něčím překrýt, ale to pak bude mít alespoň 130cm... tož to bude extra skladná verze... náměty na sklopku..?
|
02 led 2010, 01:45 |
|
|
|
Mejla
Kapitán
|
Cotulosh píše: Tlumič...? není to už tak dost velká lopata...? Tak jasne... když do toho chceš 650mm hlaveň, tak je to třeba něčím překrýt, ale to pak bude mít alespoň 130cm... tož to bude extra skladná verze... náměty na sklopku..? nebudu to hyzdit sklopkou...to se me na tech realech nelibi tlumic hodla tlumit prodluzovani hlavne se nekona, snizil bych tim vykon proste pro paradu sundavaci tlumic
|
02 led 2010, 03:50 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
Mi se nikdy nezdálo, že by tlumič tlumil... maximálně pozmění zvuk, ale že by se to ztišilo... jestli má něco tlumit, tak dopadová plocha hlavy válce a omotávka kvéru... na druhou stranu... s tlumičem najdeš využití při překonávání řek a potoků... solidní bidlo...
|
02 led 2010, 13:42 |
|
|
|
Speedy
Štábní praporčík
|
Mno myslim že by mu ten tlumič slušel ale i ta sklopka... ale mam strach že se bude převažovat dopředu...
|
02 led 2010, 14:55 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
Pokud bude sklopka trochu masivnější a ne jenom pozohýbaný plech... a jako tlumič nebude sloužit 20 cm masivní ocelový válec, pak by to neměl být problém... a i kdyby se to převažovalo, nebude to moc... případně sebou flákneš o zem a pak už je to fuk... teda, pokud to máš o co opřít... k tomu tlumiči... vidím jediné pozitivum a to delší hlaveň... jinak mi to přijde jako zbytečnost... to můžete rovnou začít vyrábět VSS Vintorez... mám pocit, že už to tady taky někde padlo...
|
02 led 2010, 15:06 |
|
|
|
Speedy
Štábní praporčík
|
djdacan píše: Prosím vás byl jsem na poslední akci na Hadačce byla tam docela zima a mě se doslova rozpadl přítlačný váleček co s tím ?? nebo spíš jak udělat nový ? No mě se stalo úplně to samý takže bych to řešil tak jak tu už bylo zmíněno nebo já jsem z čirý hadice uříz proužek stěny, nasunul to tam a funguje to jak má. Je to stejně tvrdý nebo spíš měkký jako normální benzínová hadička
|
03 led 2010, 19:01 |
|
|
|
Daimler
Podplukovník
Registrován: 13 črc 2009, 15:03 Příspěvky: 559 Bydliště: Дагестан - Кавказ
|
_________________ >> Александр Буйнов - Спецназ <<
Ну, погоди !
|
05 led 2010, 19:33 |
|
|
|
Speedy
Štábní praporčík
|
Já bych pro SVD dal spíš černou guarder... zaprvý mam jednu na AK a drží jako židovská víra... A navíc sem tady někde čet, že ta silikonová praská už při 130m/s a přiznejme si, že takovoupružinu tam nemá nikdo... teda jestli se mu ten základ nesmrsk takže já osobně doporučuju černou guarder... Edit: 4Andy: záleží na tobě pokud chceš origo nebo dyž je malá čočka tak si kup montáž a optiku dle vlastní libosti . Takhle sem to udělal já a sem s tím naprosto spokojenej. Čošku mam 40ku tudíž o ůlku větší než PSO a nemůžu si ztěžovat. Ale pokud bys chtěl PSO tak se poptej v anareusu jestli jí Caisy už neprodal.
|
06 led 2010, 07:27 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Speedy píše: Já bych pro SVD dal spíš černou guarder... zaprvý mam jednu na AK a drží jako židovská víra... A navíc sem tady někde čet, že ta silikonová praská už při 130m/s a přiznejme si, že takovoupružinu tam nemá nikdo... teda jestli se mu ten základ nesmrsk takže já osobně doporučuju černou guarder... Pokud si dobre pamatuju tak tady nekdo v tematu psal ze cernej guarder dela v SVD neplechu, pouzil jsem systemu gumicku, naprosto v pohode a pekne hopuje
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
06 led 2010, 10:36 |
|
|
|
knedlhans
Štábní praporčík
|
Zdravim lidi, jal tu postoval x listu pred jeden nestastnik ze se mu povoluji sroubky ve zbrani tak me se to stava taky. Dycky se mi povoli cela hlaven vcetne toho Tyrkysove modreho HOPu a obcas i vnejsi hlaven a pak ce cele predpazbi mele zleva doprava i nahoru a dolu a neda se s tim strilet.Nevim jestli se jen samovolne povolujou sroubky nebo se vyhrezava zavit(doufam ze ne!!!) Jak dotahuju tak dotahuju tak uz sem si ohnul jeden imbus klic(njn uz sem koupil lepsi sadu ) a furt po cca 2 hodinach musim hru vynechat a cele to dotahnout. Nevite nekdo o nejakem pripravku,sroubo-lepidlu,ci figlu jak to udelat? Sem uz zoufaly.Diky za napady...
_________________ SVD Dragunov (manu puška) AK-47 Beta (ele.) CZ 75D Compact (CO2) ---------------------- Vite co se stane kdyz na akci sezerete:kremrole,venecky,flak uzenyho,burty,rybi salat mleko a lahvove pivo? Udelate si ze zadku paraadni M203
|
06 led 2010, 14:54 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Zakapej šrouby vteřiňákem...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 led 2010, 15:03 |
|
|
|
knedlhans
Štábní praporčík
|
To uz me taky napadlo ale pujdou potom znovu povolit???protoze az budu upgradovat tak by se mi nechtelo ty srouby rozvrtavat a delat novy zavity
_________________ SVD Dragunov (manu puška) AK-47 Beta (ele.) CZ 75D Compact (CO2) ---------------------- Vite co se stane kdyz na akci sezerete:kremrole,venecky,flak uzenyho,burty,rybi salat mleko a lahvove pivo? Udelate si ze zadku paraadni M203
|
06 led 2010, 15:19 |
|
|
|
Mart
Nadporučík
|
knedlhans píše: To uz me taky napadlo ale pujdou potom znovu povolit???protoze az budu upgradovat tak by se mi nechtelo ty srouby rozvrtavat a delat novy zavity Co nejde silou, jde ještě větší Pokud nebudeš mít ultra extra hyper super lepidlo od Horsta Fuchse, tak to povolí.
_________________ If you see the flash, it's already too late...
|
06 led 2010, 15:25 |
|
|
|
SmrtihlavS
Praporčík
|
Poradit zalepit zavity vteřiňakem to muže jen... na šrouby se používa loctite http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/loc2 ... rouby-243/
_________________ One shot, one hit.
|
06 led 2010, 15:54 |
|
|
|
|