Zkoušel je někdo a je schopen se k nim nějak vyjádřit? Opravdu mne zaujala ta M24 (MB4404). Zajímalo by mne hlavně zpracování dílů, u kterých se nepředpokládá výměna (tělo, natahovací páka, podavač kulí, ...). Dál by mě zajímalo, jak je to s hop komorou. Původní nejspíš nebude až taková sláva a náhradu jsem zatím nenašel.
UPDATE:
Něco málo jsem zjistil z jiných stránek. Zpracování těla a obecně celé zbraně je srovnatelné s ostatními puškami od Well. Systém je 1:1 kopie TM (
zdroj).
Samotný systém podávání kulí je problémový i u samotné TM AWS a tuto vlastnost Well naprosto převzal. Zásobníky jsou vybíravé na používanou munici a vnitřní kolejnice i při lehkém znečištění způsobují zasekávání zbraně, v extrémních případech i zničení vnitřních dílů.
Hop komora pro TM AWS dle všeho ještě pořád neexistuje. Jedná se díl podobný VSR komoře doplněné o systém ramínka a přítlačného válečku ve stylu M14 AEG komory. Jak je na tom zpracování komory od Wellu jsem nenašel, TM komoru lze ale sehnat na pár shopech. Hlaveň i guma je VSR typu.
Jo a pro zajímavost, zbraň je na internetu označována i MA44xx, případně M44xx.