|
|
|
|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
problém s hop-up po výmněně komory
| Autor |
Zpráva |
|
Techno80
Rotný
|
 problém s hop-up po výmněně komory
dobrej, zítra odjíždim na tábor a proto od zítřka odpovídat. mám tu problém- rozhodl jsem se že si koupím super hop-up komoru z airsoftpro,v základu mám hop-up komoru z číny,od d-boys. ale po instalaci ze zbraně nelétají kuličky,jenom vypadávají po 2-5 kusech. zkusil jsem výmnenu gumičky za jinou,nepomohlo. byl bych rád za jakýkoliv nápad v tomto směru.
|
| 01 črc 2012, 16:48 |
|
 |
|
|
|
Morgn
Desátník
|
 Re: problém s hop-up po výmněně komory
Předpokládám že Hop-Up máš regolovatelný. Jestli ano, možná by pomohlo trošku ho povolit. Jestli ne, nemáš tu Hop-Up gumičku (tu novou) moc velkou? Myslím třeba na jiný typ zbraně. Jestli to ve skladu nespletli a neposlali ti jinou. (Nebo zda jsi jinou nekoupil.)
|
| 01 črc 2012, 17:06 |
|
 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5920 Bydliště: Heřmanův Městec
|
postupuj podle tohoto navodu: http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/m4_komora_2.htmlpokud nepomuze, tak tam dej puvodni komoru, nic rychlejsiho nelze poradit
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
| 01 črc 2012, 18:08 |
|
 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Morgn píše: Předpokládám že Hop-Up máš regolovatelný. Jestli ano, možná by pomohlo trošku ho povolit. Jestli ne, nemáš tu Hop-Up gumičku (tu novou) moc velkou? Myslím třeba na jiný typ zbraně. Jestli to ve skladu nespletli a neposlali ti jinou. (Nebo zda jsi jinou nekoupil.) Tohle má být co za vejšplecht zase???? To jsi mu chtěl jako poradit? Tím že jsi se zeptal jestli je ASPro komora regulovatelná a jestli nemá velkou AEG gumičku? COŽE?
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
| 01 črc 2012, 22:32 |
|
 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|