Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 06:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Hop komora SHS/ guma element 
Autor Zpráva
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Hop komora SHS/ guma element
Oi,
mám frézovanou komoru SHS. Gumu element modrá(nad 130), tryska 21,4 mech V.2, díly do hop komory použity původní plastové, hlaveň KM 6,03.
1) Zbraň mi háže často 2 kule najednou
2) Při dotažení hop komory na max se mi nezdá velikost tej bulky-malá(přítlačný váleček zaměněn za plast. náplň do propisky, aby se předešlo zmáčknutí válečku). Hop začíná zabírat až někde ve 4/5 dotažení k maximu.
Při 0,25 4/5hopu kule mírně nahoru ale když jsem dal 0,28 tak to zvedalo jak prase(guarder)? Hop guma stará cca týden, usazovaná minimálně 10x.

Mám STG44(130brko, vzduchárna, shs komora, věřím v úsťovku kolem 145m/s) a už od začátku upgradu byly problémy s díly ale že by měli číńani i specifickou m4 hop komoru? Nebo je prostě ta element hop guma modrá tvrdá a vše vyřeší nová guma?

09 dub 2010, 14:03
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Hop komora SHS/ guma element
No, osobne bych nikdy do zbraně ELEMENT gumu nedal, je to sračka.

Prubni černý guarder.

Jinak některé M-ka mají jinou komoru- když vyrazíš původní gumu (jinak tvarovaná) a nacpeš tam novou tak ti nezapadne "palstová závlačka" bo hlaveň je tak o 3-4mm hloubějc v komoře. narazil sem na to teď u mk12. ale aji bez ní to funguje, jen to chtělo přidat teflonu.

(a jestli sem to kváknul blbě tak mě Jeff určitě opraví, teď "studuju" M-kové systémy bo se chystám ochočit si jednu M16 a tohle byla jedna z věcí na kterésem na forech narazil- a fakt že CA komory sou sračkoidní- což potvrzují aji experimenty na CA M15A4 carabine kterých máme 10 ks.)

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!

09 dub 2010, 14:11
Moderátor
Moderátor

vymen gumicku za systemu a usazuj podle tohoto navodu:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/pr ... ora_2.html

09 dub 2010, 15:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

Zdar, prosím o radu: jaký je rozdíl mezi touto gumičkou http://www.armymarket.cz/silikonova-hop ... tema-d2245 a touto? http://www.armymarket.cz/silikonova-hop ... tema-d0524

31 říj 2010, 12:29
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]