|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
SHS
Četař
|
Marui M3 Super 90 Short
Nazdar,pořídil jsem si http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=259 a je to můj "CQB Killer" ovšem teďka mi kráska ztrácí výkon,a musím používat lehčí a lehčí kule .. nešlo by to nějak spravit? myslím tím např promazat hlaveň,nebo něco,bez rozdělávání zbraně .. toť můj dotaz PS: zbraň má ještě takovej divnej zvuk
|
24 říj 2010, 21:09 |
|
|
|
Lowie
Četař
|
Re: Marui M3 Super 90 Short
skusil bych to promaznout,nejakym olejem,ovsem taky je docela mozny,ze se ti posralo neco uvnitr.. pockej na odpovedi dalsich lidi Když nic nevím tak mlčím . Takové rady si nech pro školku. Monty
|
24 říj 2010, 21:20 |
|
|
|
wowe
Kapitán
|
lowie: tak tohle je rada za všechny prachy.. ne nějakým olejem ale olejem kterej je vhodny na as zbrane : silikon.. popripade vazelina jinac pouzivas tu zbran hodne,hodne casto?..
|
24 říj 2010, 21:24 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Problém není v hlavních ale ve vzduchotechnice. U tam se sttává že prasknou vlivem příliš rychlého nabýjení trysky. Bohužel bez zásahu do zbraně čili jejího odevření nemáš šanci to opravyt jen tím že tam stříkneš olej. Pokud máš možnost dej to do servisu.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
25 říj 2010, 04:14 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|