|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
VSR 10 (JG bar-10) problem se spousti po upgradu
Autor |
Zpráva |
cernuus
Svobodník
|
VSR 10 (JG bar-10) problem se spousti po upgradu
Zdravim, Nedavno jsem si koupil JG Bar-10 (100% kopie VSR10) a po dokoupeni 145 pruziny s hlinikovym pistem od airsoftpro nejde natahnout. Paku s valcem pritahnu k sobe, cvakne to jako normalne, ale pri vraceni zpet pist jakoby vyskoci a zbran neni nabita. Spoustovy mechanismus mam kovovy tak nechapu kde muze byt problem. Fotky: Pomohlo by koupit ocelovy zachyt pistu ( http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1559)? Predem diky za rady!
|
01 lis 2010, 19:39 |
|
|
|
markus323
Svobodník
|
Re: VSR 10 (JG bar-10) problem se spousti po upgradu
zdravím,bol som núcen se zaregistrovat iba kvuli tvojmu príspevku ,chyba je v brzde piestu ,mal som taký istý problém .Je to kvôly materialu z ktorého je piest vyrobený (kov- takzvané čínske blato ,velmi slabe) .riešiť to móžeš troma spôsobmi 1.bud si kúpiš brzdu piestu ktorá podla môjho zistenia sa vyrába iba v česku.bud obyčajná 150kč (neviem z akého je matrošu ale pravdepodobne lepšieho ako to blato)alebo laylax 600kč(kvalitka) 2.vyrobíš si súčiastku sám (ak máš náradie a si zručný) 3.urežieš kúsok z brzdy teda klínku ktorý je na brzde,vyvŕtaš dierku a vložíš klínček.To isté spravíš s dalším kúskom ocele(kvalitnej)spojíš a zbrúsiš do požadovanej velikosti. 3.spôsob mám vyskúšaný,mám v mojej vrske m170 od laylax a zatial bez problému
|
12 lis 2010, 20:03 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|