|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
DCtomy
Četař
|
Kalhoty-Materiál
Ahojte, můj dotaz směruje k materiálu kalhot, našel jsem tu pár odpovědí, ale ne vysvětlení. Jaký je rozdíl mezi jednotlivými materiály v pohodlí, životnosti pro běžného airsofťáka?. Materiály myslím typu 35% polyester 65% bavlna 65% bavlna 35% nylon 50% bavlna 50% polyester a různé podobné kombinace 100% bavlnu vylučuji, jde mi pouze o směs těchto kombinací , a to v čem vynikají, jak výdrž tak pohodlí . Nyní mám 50% bavlna 50% polyester ale zdá se mi že mi kalhoty po každém skrčení padají i přes opasek. Třebas to je normální jev a nic moc s tím neudělám .
|
17 bře 2017, 14:05 |
|
|
|
Mike_223
Poručík
|
Re: Kalhoty-Materiál
Odpovím trochu jinak, ale snad ti to pomůže. Co se tvého pohodlí týče, tak záleží především na střihu. Další věc je způsob tkaní látky. Třeba AČR celoročky jsou 50/50, ale starší ripstopy (nevím jak dnes) jsou 50/50 také a přitom to je rozdíl jak blázen! Můj závěr je takový, že by sis měl najít kalhoty správné velikosti a pro tebe vyhovujícího střihu. Kámoši si chvílí Emerson 2. a 3. gen., osobně používám SFU a také fajn.
|
17 bře 2017, 20:20 |
|
|
|
Opik92
Kapitán
|
Potvrzuju, že Emerson mají dobrej střih. Vystřídal jsem všechno možný od klasickejch wdl BDUček, přeš nejlevnější číny a Helikony a Emersony se nosí skvěle. Barvy drží a materiál je v pohodě. Ty poměry látek, no nevím no, pokud to není vyloženě bavlna tak pak už to míchání nijak zvlášť nerozeznám
_________________ Andrew Haleck B/3-7 INF, 3ID (96 - 98) Valkyrie Corp. (2012 - now) Facebook
|
18 bře 2017, 09:19 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Za mě taky záleží spíš na střihu a co si člověk vyzkouší (nebo musí nosit, když reenactuje). Podle mě v tom seznamu, co píšeš, nebudou až tak velký rozdíly (kromě toho, kde jsou 2/3 bavlny, to počítám bude něco podobnýho DPM). Co já zkoušel, tak Marpaty pouštní a BDU woodland, oboje takový bombproof montérky s místem na všechno , pak ACU klasiku, takový vychytaný tepláčky (všechno s perfektním střihem kolem zadele, takže zákleky atd bez problémů), Helikony docela slušný, ale origo to není a jde to poznat (střih ok) no a vz95, to je zastaralej shit, a tam je materiál snad jedno
_________________ KVHS RHPz 2009-2013 INVISIBLE GEAR
|
27 bře 2017, 15:34 |
|
|
|
ramenr
Kapitán
|
Opik92 píše: Potvrzuju, že Emerson mají dobrej střih. Vystřídal jsem všechno možný od klasickejch wdl BDUček, přeš nejlevnější číny a Helikony a Emersony se nosí skvěle. Barvy drží a materiál je v pohodě. Ty poměry látek, no nevím no, pokud to není vyloženě bavlna tak pak už to míchání nijak zvlášť nerozeznám Na kalhotech EMERSON se podílel na střihu,tvaru a kapes firma 8FIELD,která jako základ vyšla ze střihu 5.11,doladila sedací část,pružný pás v zadní části,přidala jednu kapsu a pozměnila sklon kapes.
|
04 dub 2017, 11:48 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|