Griffon má pravdu. CB je daný odstín.
Ohledně vesty, která je na Ebaybanned označená jako kopie Eagle CIRAS Land Version Coyote Brown:
Obrázek, který mají na webu NEodpovídá skutečnosti. Používal jsem jí přes rok, do té doby, než jsem ji vyměnil za originální Eagle, takže ji můžu zhodnotit a srovnat. Zároveň ji používají někteří kluci od nás. K barvě se dostanu záhy...
Předem upozorňuji, že hodnotím jen samotný nosič plátů, nikoliv sumky a pouche (ty jsem měnil takřka ihned za originály).
Nablízko lze poznat rozdíl v barvě, pokud je originál hned vedle ní. Rozdíly jsou ale velmi nepatrné a pokud vyměníš sumky, tak to na první pohled nikdo nepozná. Šití hodnotím na čínu pozitivně, jde určitě o jednu z lepších kopií. Minimálně švy odpovídají originálu a nejsou nějaké navíc. Materiál je o něco jemnější a poddajnější než originál, ale za rok zacházení nejevil opotřebení (a to jsme se v tom tahali, sníh, déšť...). Odhazovací systém odpovídá originálu (odhaz je spodní i boční zepředu), časem ale bude trošku trpět vnitřní uchycení komponent vesty, neboť chybí nýtované očka. Nicméně ta nejsou vidět a po roce používání nejevila výraznější opotřebení.
Mezi negativa ale patří nepřesnosti u některých PALSů, resp. okrajové bývají užší. Na druhou stranu jsem vždycky zapalsoval tam, kam jsem chtěl. Jen to občas šlo ztuha
Nemůžeš samozřejmě od číny chtít, aby se vyrovnala originálu, ale za ty prachy je to podle mě dobrá volba. Osobně jsem měl možnost vidět značkové kopie a např. PANTAC mi srovnatelný s touhle Čínou. Odstín se od originálu také lišil a šití bylo také ne zrovna zázračné.
Fotky si můžeš vytáhnout u nás v galerii...
Btw. jestli sháníš něco k marpatům, zkus se poohlédnout po originálech, než se vrhneš na kopii CIRASu. Třeba zjistíš, že pěchotní body armor by ti vyhovoval více. A na normální víkendové softění bych se poohlédl po nějakém pěkném chestrigu, který bude lehčí, příjemnější a sumek bude mít skoro stejně jako osazený CIRAS. Prostě to chce počítat i s náklady na sumky atd.
Tak snad jsem Ti pomohl v rozhodování.