Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 17:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 dboys mk12 spr mod0 a vybavenie snipera 
Autor Zpráva
Rotmistr
Rotmistr

Nový příspěvek dboys mk12 spr mod0 a vybavenie snipera
Zdravím, nenašiel som také téma(jedine v kat. Chci si koupit zbraň) kde by sa tento príspevok nehodil. Takze sa ospravedlňujem ak som spravil niečo zlé.
Plánujem kúpiť vyššie zmienenú zbraň a upraviť ju tak, ako sa patrí. Takže upgrade zahŕňa: komplet novú mikro mosfet kabeláž od jeffa:) , nová 6,01mm hlaveň, hop up komplet nový s gumou, 120 pružina s progres. Vinutím, nový piest s ocel. zubami, nová hlava s ložiskom, a nové ložiská a ešte aj mblock:) a k tomu ešte xt60-tky konektory.Ešte nový tŕň. Airsoft hrávame s kamarátmi už nejaký ten čas( začínali sme ešte so zbraňami zo stánkov a ubehlo dosť rokov tak uz je na čase vybaviť sa. Používame všetci rovnakú výstroj. Vesty ciras olivové s molle doplnkami, prilby mich 2000. Maskáče woodland ,
ossr digital les ale ja (možno trochu čudné) mám vz.60 ihličky a na tom vestu :). Ale teraz to najhlavnejšie. Čo si o tom myslíte vy. Či sa vám páči ten upgrade ktorý plánujem. Ináč celé to idem brať zo stránky airsoftpro.cz.

Cyma MP5K 120 m/

26 led 2014, 16:13
Podpraporčík
Podpraporčík

Nový příspěvek Re: dboys mk12 spr mod0 a vybavenie snipera
Zkušenosti s Boys mám , píšu tady na rady Griffona apod..
Samo mě to nenapadlo. Zkus se kouknout na moje příspěvky , třeba pomůžou.

Tak v základu ten Dboys celkem slušný , ale čína..
určitě bych tam do toho ještě hodil CNC mechabox, protože základní Dboyský praskaj v zimě.Aby byl lepší výkon tak jestli tam dáš ten CNC mech , tak tam hodit 130 , víc ne pro bezpečnost maximálně pokud seš rozumnej a budeš střílet dobře ne do ksichtů a z blízka jenom prostě camper sniper tak 150 , ale opatrně už.Už od jednoho jsem měl zlomenej zub...

Píst , jestli chceš větší výkon tak odlehčenej od AT je celkem fajn , ale pokud máš finance tak zainvestuj do lepšího , ale aby nebyl těžkej.
Mblock určitě , sice občas nepomáhá , ale hodí se.

ASpro je super stránka , dobrá volba , komunikace super , doporučuji.
Můžeš ještě mrknout na Airsoft Parts nebo Airsoftupgrade.cz
Nevím jestl ity dvě vyváží do Slovenska.

Nejsem v tom profík , takže snad jsem pomohl , když sem nikdo nepíše , ale určitě se připojí "profíci" :D :lol: a ty už pomůžou :D

18 kvě 2014, 18:21
Podporučík
Podporučík

Rady jako CNC mechac a silnejsi pruzina jsou trochu mimo. A vubec nechapu Mblock s CNC mechem...
V prve rade nova kabelaz s mosfetem. Potom vzucharna se zminovanou pruzinou SP120 a vykon pujde razantne nahoru. ;-)

19 kvě 2014, 13:47
Praporčík
Praporčík

Tak pro zacatek se urcite vybodni na nejaky zatezovy upgrade a, jak psal koreN, kup novou vzducharnu a hopup + samozrejme kabely [urcite bych uvazoval i nad mosfetem]
MBlock je kravina a urcite bych ty penize investoval jinde ;)

Jinak davat na CNC mech ,,jen,, M130 mi prijde dost mimo

Pokud chces delat nejakyho semi-snipera, tak bych koupil ten CNC mech [urcite RA + komplet veci od nich] a dal tam brko M140, lze z toho vytahnout krasnych 155m/s, coz mi prijde akorat na snipera

19 kvě 2014, 15:03
Nadrotmistr
Nadrotmistr

MK12 od dboye používám druhým rokem jako sharp shooter zbraň. Rozhodně vyměnit dboy mech, mě prdl na 100 pružině... Teď používám GP mech, aspro komplet vzduch, kola shs (jaký přesně už nevim, ale základní vydrží, kdybych nemusel, tak bych neměnil), motor základ, bejt tebou, tak taky neměnim, 120 pružina, píst guru s jednim kov. zubem, mblock, nová kabeláž, komora kovová china, hop guma guarder černá, hlaveň src, lipol baterka 11,1.
To jen tak pro možnou inspiraci.

19 kvě 2014, 15:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

A já třeba jel SPRko od dboys na guarder 130ce rok a půl v létě v zimě a drží do dnes.... Jen na jednotlivky samozřejmě.. :)

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat.

23 kvě 2014, 20:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]