plynovy zbrane od firmy WE
Autor |
Zpráva |
selkie
Četař
|
plynovy zbrane od firmy WE
Zdravim vsechny. Po nekolika letech jsem se rozhodl, ze si udelam radost a jednak se zacnu venovat as a jednak si poridim nejakou hracku. Vyzkousel jsem si plynovy SCAR od firmy WE a dost me zaujal. Tudiz se ptam - je firma WE kvalitni nebo jeji vyrobky ve vetsi mire trpi uniky drahocenneho plynu? A samozrejme jestli zbran jako celek stoji za ty penize. Diky za postrehy
upraven nadpis jeff
|
16 lis 2009, 12:35 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Hracka od WE
nevim, jestli je to relevantni, ale kamos koupil plynovou m4 od WE, ze zacatku dobry pekny vykony i zpracovani, ale casem mu zacaly unikat vsechny zasobniky (koupil 4ks) a myslim, ze mel problemy s podavanim kuli, ale to bych uz asi kecal. nakonec se ji zbavil, ze to proste na aeg jeste nema.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
16 lis 2009, 12:45 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Re: Hracka od WE
Když to pořídíš, ještě jednou tolik vrazíš do upgrade komponent od RaTechu tak budeš mít dělo kterýmu se nevyrovná AEG. Hlavně pro realističnost a ten pocit. Taky budeš muset koupit zásobníky od WA (nikoli WE), abys s nima neměl problémy.
Jenže to je taková darda že si raději kup elektriku, a počkej chvíli než se trh s plynovejma dlouhejma zbraněma nasytí a bude to o něčem jiném...
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
16 lis 2009, 12:49 |
|
|
|
Alex-Sáš
Nadpraporčík
Registrován: 11 led 2008, 20:01 Příspěvky: 127 Bydliště: Dobřany
|
Re: plynovy zbrane od firmy WE
tady mam jedno video... kdyz jsem brouzdal na netu.... http://www.youtube.com/watch?v=8ESwYNKl ... real_rn-HM
_________________ Alex "Sáš" Podhorsky B/1-23 INF, 2ID duty: 2007 - 2012 615th MP Co. duty: 2012 - now
|
16 lis 2009, 12:50 |
|
|
|
selkie
Četař
|
me jde prave o tu realisticnost. nepotrebuju nekde vykropit 2tis kulicek, to je pak o nicem. upgrade zatim nechavam spat. rozdil mezi zasobniky najdu asi tady na foru, ze?
|
16 lis 2009, 13:41 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
selkie píše: me jde prave o tu realisticnost. nepotrebuju nekde vykropit 2tis kulicek, to je pak o nicem. upgrade zatim nechavam spat. rozdil mezi zasobniky najdu asi tady na foru, ze? To nevim, každopádně i firma Inoatsu veřejně přiznala že nikdy neudělají lepší zásobník než ten od WA, a tak do svých zbraní doporučují právě tyto. A jde spíš o to, že bez upgrade ti ta zbraň bude za chvíli k ničemu, a nemusíš vykropit ani 2k kuliček. Dlouhá plynovka je prozatím neefektivní, a víš co ti nikdy žádná airsoftka co do realističnosti nenahradí? Dostřel... takže stop plkání o reálu a kup co se alespoň co do výhod vyplatí.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
16 lis 2009, 14:53 |
|
|
|
selkie
Četař
|
to zni rozumne...
dobra tedy, budu se divat po elektrikach
co bys, prosim te, doporucoval za vyrobce? v cenovy relaci kolem 4tis...AGM, Cyma, DBoys?
Na vyber AEG je tu spousta temat, procti si je, popripade tam napis dotaz, sem to nepatri jeff
|
16 lis 2009, 16:36 |
|
|
|
misi
Brigádní generál
|
uvažuju o koupi zbraně scar od we. Máte s ní někdo osobní zkušensoti? http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/a ... BB_Tan.htmchci jí obědnat z číny, díval jsem se ještě na rsov, ale tam jí nemají. kde by jste jí v číně koupili vy?
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
25 dub 2010, 12:26 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Mansuet -> Pozor, WE NENÍ kompatibilní s WA. Na WE nejsou prakticky žádný náhradní díly, ratech dělá WA standard a ty se použít nedaj. Zaměnitelný nejsou ani zásobníky, rohliky pro WA do WE nejdou a naopak. Ohromná výhoda WE je to, že jsou k dispozici CO2 zásobníky - to je asi nejzásadnější mínus WA-like kvérů, že se pro ně nedá sehnat CO2 rohlik.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
25 dub 2010, 19:44 |
|
|
|
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Ahoj, myslíte, že s touto M4 http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ead_review by byly např. problémy pravě s únikem plynu a chtěl bych vědět na jak dlouho (za tu cenu) vydží pokud možno bez opravy s občasným střílením? Je to sice hloupá otázka já vím, přece... kus od kusu , ale jde mi o to abych nemusel do ní už nic víc rvát Chtěl bych, no vlastně já ne, ale to je jedno, hodně silnou a realistickou, dlouho plynovku do 10 tis. ne na hraní, ale na normální střílení na terč atd. a pokud možno z čech, právě WE se mi líbilo právě k vůli tomu výkonu a realističnosti (o které píšou ), ale kdyby ste znali jinou alternativu, rád si nechám poradit. A jinak jestli píšu kraviny, spam, moc se omlouvám
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
07 kvě 2010, 19:31 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Nychrom -> Není to kus od kusu, WE nejsou číny a zbraně to jsou hodně slušný. Do jejich M4ek jsou i CO2 zásobníky, což je super. Pokud na to máš a chceš to na terčovou střelbu a sušení, je to dobrá volba.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
07 kvě 2010, 19:48 |
|
|
|
Vlčák
Kapitán
|
Griffe: dobře, děkuju, pokud nenajdu lepší alternativu, půjdem do téhle
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
07 kvě 2010, 19:59 |
|
|
|
Bundesman
Major
Registrován: 05 led 2009, 16:07 Příspěvky: 480 Bydliště: Říčany u Prahy
|
Tady jí maj i s upgrade od ra-tech za přibližně stejnou cenu. A maj i co2 rohlíky
_________________ G36EA2 (s RIS rukojetí) MK12 ("M120"+vzduch=136m/s) UMP (m100+guru tryska=115m/s)
Vždy věrný jen sám sobě.
|
07 kvě 2010, 20:31 |
|
|
|
Vlčák
Kapitán
|
Bundesmane: týý brďo, ta vypadá dobře , jen jedna otázka me k ní vede, spíše k těm zásobníkům, jestli se liší výkonostně co2 a obyč plyn a jestli je u některého z těchto "pohonů" větší spotřeba
|
07 kvě 2010, 20:57 |
|
|
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
Nazdar borci ! Nenájde sa niekto, kto má (alebo aspoň mal možnosť poskúšať) plynové PDW-čko od WE? SCAR som mal možnosť poskúšať a zaujímalo by ma či sú interné diely totožné (Scar/PDW) ... mám na mysli tie ktoré môžu odísť. Proste či tam neni niečo atipické, čo tam môže odísť a ja sa potom budem môcť na hlavu postaviť lebo to nezoženem.
|
31 srp 2011, 15:02 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
Registrován: 05 lis 2008, 21:19 Příspěvky: 656 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
par postrehu s WE, konkretne s M14. prvni zavada se objevila po vymene pistu. bylo to to tim ze na novem pistu bylo tesneni o malinko vetci a asi po padesati vystrelech začalo dělat problemy když se závěr nevracel do puvodni polohy protože vetci tesneni se trochu skriplo, pomohlo ho vymenit za puvodni z prvniho pistu. takze zatim nic važneho jen muzu potvrdit ze tesneni v zasobniku važne moc nevydrží a uz sem ho musel v obou zasobnikach menit. ani se nedivim když sem vytahl to orginal co tam bylo. vypadalo spiš jak kousek nějake gumove bužirky : /
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
31 srp 2011, 17:39 |
|
|
|
ramenr
Kapitán
|
múžete se podívat na práci těchto zbraní https://www.taiwangun.com/karabiny_sztu ... -2790.htmlVe spodní části jsou rúzná videa.
|
01 zář 2011, 07:13 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
|
nevite někdo jestli se daji sehnat ventilky do WE zasobníku??? dneska se mi podařilo jeden ukroutit když sem ho zatahoval možna by mohl byt nějaky kompatibilni. už sem ho našel v americkych obchodech ale neni skladem zatim, nevite jestli by nešel sehnat nekde u nas??
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
01 zář 2011, 16:53 |
|
|
|
zirafa
Kapitán
|
tak,sice na foru moc neprizpivam,ale mel bych par poznatku...ratech dela dily i pro WE system(ano vim ze je odlisny od WA like systemu) co jsem nastudoval,WE je spolehlivejsi,na ukor realismu CO2 zasobniky jsou i pro WA system,a to sice od GHK(maji i na morisu,ale vyprodane,v zahranici skladem okolo 45usd/ks)
|
21 zář 2011, 19:22 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Ty GHK CO2 zásobníky jsou podle infa na netu dost na houby.
|
21 zář 2011, 19:42 |
|
|
|
zirafa
Kapitán
|
no ja nerekl ze jsou uzasny,Ale ze vubec jsou.. kdyz jsem se o ne zajimal ja jako o zachranu,tak jsem naopak na netu nachazel pozitivni reakce..(bez uniku,slusnej vykon i za nizkych teplot,hezky zpracovani povrchove upravy tel zasobniku)
|
21 zář 2011, 20:30 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
|
co sem se dival tak všechny pistole od we maji neštelovatelny hop. mate někdo zkušenosti jestli to hodně vadi nebo to maji seštelovane dobře?
|
08 bře 2012, 19:17 |
|
|
|
Severan
Podplukovník
Registrován: 17 dub 2009, 11:58 Příspěvky: 570 Bydliště: Chomutov
|
HopUp komory u WE pistolí (colt a hicapa, ostatní nemám ověřené) jsou zaměnitelné s Tokyo Marui, tudíž funkce naprosto shodná. Jen WE je má v barvě kovu a TM černé. Jsou štelovatelné. Pro správnou funkci je ovšem potřeba zkontrolovat přihnutí přítlačné části, dost často nemá zcela správný úhel. Většinou pak tlačí k jedné straně. Po korekci se zvýší i přesnost.
_________________ TM Hi Capa 5.1 dust cover TM Hi Capa 5.0 La Brama TM Hi Capa 7.0 Caspina
http://www.sinergy.sk/blog/blog-page/4
|
09 bře 2012, 09:43 |
|
|
|
Bohuš
Podplukovník
|
Máte už někdo větší zkušenosti s WE m4 v létě se chystám zbavit se AEG a přejít na plyn takže mě zajímá jestli už to má někdo trochu víc ozkoušené.Jak jsou na tom co2 zásobáky ja pravda že bombička vydrží jenom na jeden zásobník?A co propan,greengas,redgas,popř další co vám funguje nejlíp?
|
05 dub 2012, 10:51 |
|
|
|
armyschoot
Svobodník
|
Mám WE g39c, zásobníky na Gas.Zásobník vydrží na 2 naplnění (60 kulí).Mam jí 6měsíců a jeto držák , provedení nádherné , střelba slušná.Musím říc že jsem udělal dobrý rozhodnutí.Jelikož jsem jeden stěch kteří jdou na jistotu a mají rádi reálné věci.Nevýhoda je že na zimu si nezastřílím a jsou drahé zásobníky. Blowback je hodně hodně dobrá věc.
|
17 kvě 2012, 19:42 |
|
|
|
Zoidbee
Nadporučík
|
Zdravím, protože poslední odpověď je tady více než rok stará tak se zkusím optat - na morrisu jsem narazil na tohle - http://www.armymarket.cz/we-m4a1-carabi ... tech-d3975Má někdo nějáké zkušenosti nebo ohlasy na součastné produkty WE?
_________________ NEPROJDOU!!! ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk
http://www.kvph.cz
|
30 kvě 2013, 21:59 |
|
|
|
m.ape
Plukovník
|
armyschoot píše: Mám WE g39c, zásobníky na Gas.Zásobník vydrží na 2 naplnění (60 kulí).Mam jí 6měsíců a jeto držák , provedení nádherné , střelba slušná.Musím říc že jsem udělal dobrý rozhodnutí.Jelikož jsem jeden stěch kteří jdou na jistotu a mají rádi reálné věci.Nevýhoda je že na zimu si nezastřílím a jsou drahé zásobníky. Blowback je hodně hodně dobrá věc. Není pravda že si v zime nemôžeš zastrielať https://www.google.sk/search?q=madbull+ ... sgbbooCIDghttp://www.bernzomatic.sk/seznam.php3?s ... ie=59&l=skKatalógové číslo: 308493 Bernzomatic MAP//PRO,US závit Mám to odskúšané na pištoliach dá sa používať pri teplotách už od 0C odporúčam až okolo 5C
|
31 kvě 2013, 06:58 |
|
|
|
AndyCZ
Četař
|
Sorry za revive,ale nevim,kam jinam by se muj dotaz hodil lepe..Mam HK416 od WE ( closed bolt predelanej na OB verzi ) .Vymenil jsem komplet vnitrek za RaTech dily ( steel bolt, pist +NPAS, spoustovej mechanismus,presna hlaven ). Muj dotaz se tyka vydrze zasobniku. Je normalni,ze mi na GreenGas i CO2 vydrzi jeden rohlik na cca 30kuli? Pokud si pohraju s NPAS,muzu vydrz nejak podstatne prodlouzit? Nebo pouzivat jiny hnaci plyn ? ( Propane? )Muze samotná zbran krome zasobniku netesnit?
|
25 črc 2013, 22:12 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
No problémov môže byť kopec..od nesprávneho plnenia zásobníkov až po zlý chod mechanizmu zbrane..No v GBBR sa moc nevyznám...každopádne v CO2 ani v GG problém nebude..zrejme máš vysokú spotrebu plynu pre zlý chod zbrane..inym hnacím médiom to nevyriešiš
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
25 črc 2013, 22:17 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Jenom doplnim, že propane a greengas je technicky vzato to samý...greengas je propan s trochou přidanýho silikonovýho maziva.
|
26 črc 2013, 00:13 |
|
|
|
|