Zdravím plánuju si koupit mojí první plynovku. Je z druhé ruky komplet upg od ratechu s NPAS systemem se 4 zásobníkama za přijatelnou cenu. Měl jsem ji v ruce a nejlepší pocit. Tak bych potřeboval vědět na nějaký rady pro začínajícího plynaře, na co bych si měl dávat pozor, jak často čistit promazávat zbraň atd. Poznamenávám, že to neni moje jediná zbraň a mám domam spoustu, AEG kveru, takže tohle je taková libová hračka , která mě láka.
Zle si čítal. V stručnosti čistiť môžeš kedykoľvek chceš mazať občas s citom nepoužívať silikonové oleje a vazelíny. Na pohyblivé kovové časti suché PTFE alebo minerálny olej hlavu pistu môžeš občas maznuť glycerínovým olejom občas vytrieť hlaveň suchou hantričkou.
Hlavne používať kvalitné plyny (Protech,Nuprol 2.0,Propylén ak ti naň zbraň pôjde čistý propán buď technický ktorý je za babku alebo s AS obchodu Guarder,ABBY a iné značky)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru