Autor |
Zpráva |
Jacob
Brigádní generál
|
Re: L85
Tak vem toho scara když se ti tak líbí, já jen říkám že z hlediska upgradu je ta L85 lepší...
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
02 kvě 2012, 13:39 |
|
|
|
AndyCZ
Četař
|
Ahoj softaci:) Delsi dobu jiz uvazuju o tom,ze si pristi rok udelam radost a rozsirim svou sbirku hracek. Momentalne vlastnim dve funkcni M4/16 od CA a koncept AR15 se mne zacina zajidat. Vzhledem k tomu, ze se jako jednotka inspirujeme vystroji/vyzbroji GB armady,tak je pro mne L85A2 hooodne pritazliva. 1) Slysel jsem,ze pro levaka to neni vhodna zbran ( vzhledem ke konstrukcnimu reseni a ovladani ).Jestli je mezi Vami nekdo,kdo je levak a ma zkusenosti, jak je to podle Vas? 2) AEG nebo GBBR? ( zbran bude urcena na takove mlsne milsim strileni Mate nekdo zkusenosti s GBB verzi teto krasky od WE? GBB: http://www.airsofttaiwan.com/goods.php?id=462AEG: http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/6600Za odpovedi dekuju a preju hezke predvanocni chvile:)
|
18 pro 2012, 20:28 |
|
|
|
Ptak
Praporčík
|
Tak pokud de o L85 u leváka osobně jako největší problém vidím to, že ju levák nedokáže rychle odjistit. Má taky lícnini na opačné straně a u GBB potažmo ostré bys asi dostal pár ran od závěru. Záchyt zásobníku a přepínač střelby taky nic moc, ale to už se celkem dá zvládnout. Kdybys ses přesto rozhodl pro tuhle hračku, tak známej prodává tu ics v normální verzi, dalo by se dohodnout nějakou slušnou cenu...
|
18 pro 2012, 21:44 |
|
|
|
AndyCZ
Četař
|
Ptak píše: Tak pokud de o L85 u leváka osobně jako největší problém vidím to, že ju levák nedokáže rychle odjistit. Má taky lícnini na opačné straně a u GBB potažmo ostré bys asi dostal pár ran od závěru. Záchyt zásobníku a přepínač střelby taky nic moc, ale to už se celkem dá zvládnout. Kdybys ses přesto rozhodl pro tuhle hračku, tak známej prodává tu ics v normální verzi, dalo by se dohodnout nějakou slušnou cenu... tak presne tohle jsem myslel.Cetl jsem to na jednom zahranicnim army foru,ze jsou problemy se zaverem,a ovladacimi prvky..Moc moc dekuju za odpoved.. Budu se muset podivat po jiny . Bloody hell, what a discrimination !
|
18 pro 2012, 21:55 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
Ja jen doplnim k predchozim spekulacim ... mech drzi jeste i 150ku i v munisech, vyssi brka us v mrazech neudrzi (dlouhodobe) ... co se motoru tyce sou tam vazne nic moc motory .. . s tou 11v lipol to tu 140 da jenze to pak casem ma fakt velky odbery (a to se jeste bavim o zatezovajch kolech 300%) a aku se vybije dosti rychle ...
Kazdopadne aby ses dostal na tech 140 m/s staci ti vymenit jen pruzina, a casem motor s pistem, pripadne pretesnit vzduch a komoru ... pokud bys chtel jinou prenejsi hlaven, chce to rovnou i komoru, ta puvodi se ma rada jen s puvodni hlavni ... s gumickama problem ani neni
bavim se tet o ARMY/GG verzi
tu ics tak osahanou nemam, ale ten pulenej mech se mi vazne zamlouva takze bych doporucoval spis tu GG/army, pokud se v tom ale clovek nehodla moc hrabat a da to parkrat za cas do servisu, tak je to asi fuk, ale jak rikam neznam neduhy ics 85tek
Tu GBB verzi jsem mel moznost videt na Zelandu u jednoho servisaka ... co povidal on, slapala mu tenkrat asi rok bez zadnejch problemu, ale je to zkusennost jen jednoho cloveka co ja vim, byl to clovek co v plynovkach jel hodne, dlouhejch GBB kveru mel dost jen jedno aeg ... a tuhle konkretne si chvalil jako jednu z nejspolehlivejsich ... videli sme se ale jen na 2 treninkach, takze zas tak moc casu rozebirat kazdej detail bohuzel nebylo ... kazdopadne jsem ji taky chtel casem prubnout ... druha vec je ze ostatni we dlouhy GBB nejsou v cechach prilis popularni ...
takze babo rad
edit: 2 andy: Jako imho pokud nebudes pouzivat verzi co ma BB, tak bych v tom ovladani moc problem nevidel, fakt jen ta pojistka, a ta by navic sla uzpusobyt pro levaka, resp ji obratit chod a to v celku bez problemu ...
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
18 pro 2012, 22:01 |
|
|
|
AndyCZ
Četař
|
T-dog : Diky Ti za odpoved Prave ze uz delsi dobu posilhavam po silnejsim zazitku ze strelby, proto ta GBBR verze L85. Sborka, rozborka, cistit, starat se o to...A co jsem mel moznost cist recenze a videt videa,tak taky zvuk nadhernej,blowback slusnej.. Puvodne mne zajimal HK416 ( taky v upgradu s ratech dily ),ktery ma snad nej recenze z WE kveru, ale prislo mne to jako takova jina M4 ( a ty mam doma dve )..A k DPM komplet gearu jedinne L 85 ( myslim ze mi rozumis ) Chapu ze AEGecku se plynovka nikdy herne nevyrovna,ale mne to kvileni motorku v lese proste moc nesedi Otazka zni,jestli uz neni lepsi si udelat zbrojak a od PROARMS nekoupit nejakou ostrou slecnu pro takove to intimni mazani,mnazleni atp Jeste jednou Vam dekuju za odpovedi . Softu zdar
|
18 pro 2012, 22:55 |
|
|
|
Ptak
Praporčík
|
když už jsme u toho, nevíte jestli existuje ostrá L85 ve verzi pro leváka? Případně jak se to řeší, nikde to nemůžu najít...
|
19 pro 2012, 09:44 |
|
|
|
AndyCZ
Četař
|
Ptak píše: když už jsme u toho, nevíte jestli existuje ostrá L85 ve verzi pro leváka? Případně jak se to řeší, nikde to nemůžu najít... tady je odpoved: http://www.leatherneck.com/forums/showt ... 8638-L85a2takze je to tak,jak jsem predpokladal,zadna left handed varianta L85A2 neni, vsichni levaci v GB armade jsou uceni strilet jako pravaci.Desive Tedka lituju,ze ze mne neudelali v prvni tride pravaka
|
19 pro 2012, 11:07 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
jak jsem psal u aeg verzi (u GG/army stopro) jde pojistaka prizpusobit pro levaka, pripadne muzu dovysvetlit ..
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
19 pro 2012, 22:08 |
|
|
|
|