Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 úno 2025, 13:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 190 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop] 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Kongi píše:
Co se toho napeti tyce, tak je to podle me tak, ze pomalu - kvalitne, rychle - ne tolik kvalitne.

Jinak je hovadina kupovat nabijecku (i v podstate baterku) z AS shopu, jelikoz vsechny to maj predrazene. Co se nabijeni a vybijeni tyce - jasne ze to neni potreba, ale pak nepocitej ze ti ta baterka vydrzi nejak dlouho. (nemyslim na akci, ale celkovou zivotnost baterie)

BTW! Ty si kupujes kver za osmicku, i s mofetem, a nemas tam Dean T konektory? :D

Ne! :D Pac by to byli dalsi prachy na vic. Staci, ze i tak sem prekrocil limit :D (puvodne sem mel v planu do toho vrazit tak 6500-7000Kc) A na druhou stranu mi tu Griffon nebo Jeff psali, ze je to lepsi, kdyz tam jsou. Ale neni to az tak nutny.

29 čer 2010, 11:30
Podporučík
Podporučík

Reknu ti to takhle - kdyz uz si presel pres limit, tak si myslim, ze te tech 60kc za Deany nezabije, a budes uz to mit opravdu poradny. A nebudes s nemi tolik namahat baterku.

A kdyz trvas na tom, ze Deany ne (jak jsem rekl, tech 60kc te nezabije) tak alespon mej poradnou nabijecku. A sam sebe se ptej - co je vyhodnejsi? Zaplatit ted o 350,- Kč více, nebo platit tisíc až si tu baterku zničís?

Na tvem miste, kdyz uz do kveru vrazis tolik penez, a mas tam uz i ten mos-fet bych nevahal priplatit tech 60,- Kč za Deany a 350,- Kč (vlastně jen 100,- Kč protože si říkál, že máš vybranou nabíječku za 250,- Kč) a mel jistotu kvalitu, a ze ti to vydrzi.

29 čer 2010, 12:25
Moderátor
Moderátor

Psali jsme to ale u kvéru v základu, gun s M130 je něco úplně jinýho, tam jsou DeanT konektory už fakt docela nezbytný. A nechávat si dělat kabely s mosfetem, nechat tam !malý! Tamiya konektory a používat čínskou nabíječku...sorry, ale prostě to chce příště líp přemejšlet a když nemáš prachy, tak si vybrat levnější kvér.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

29 čer 2010, 12:29
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Griffon píše:
Psali jsme to ale u kvéru v základu, gun s M130 je něco úplně jinýho, tam jsou DeanT konektory už fakt docela nezbytný. A nechávat si dělat kabely s mosfetem, nechat tam !malý! Tamiya konektory a používat čínskou nabíječku...sorry, ale prostě to chce příště líp přemejšlet a když nemáš prachy, tak si vybrat levnější kvér.

Tu nabíječku koupim teda new, za těch 250Kč viz. odkaz v min. prispevku. A ty Dean T konektory. Muzu nechat udelat po prazdninach. To si ten kver hodim do servisu, aby mi ho nove vypodlozkovali a promazali. Ty konektory, tam urcite taky delaj.

29 čer 2010, 12:38
Podporučík
Podporučík

Ja mam pocit, ze ti neni pomoci :D Rekni mi jediny duvod, PROC si nepriplatit 100-150 Kc za kvalitni nabijecku, ktera dokaze i vybijet, a nekuvi ti baterku, a PROC si nepriplatit par korun za Dean konektory? Kdyby jsi to udělal tak jak jsem řekl - nechal smontovat v Guru, tak by ti zbylo těch 300 korun, který bys využil na ty Deany a kvalitní nabíječku ... Jak řekl Griffon, neměl jsi se pouštět do tak drahýho kvéru, nebo jsi to měl udělat nějak cenově výhodně, ala mos-fet si nechat udělat od Guru, nebo kohokoliv kdo to nemá tak předražený

BTW víš že zaplatíš 450,- Kč za mosfet samotný, na starou kabeláž? Není lepší od nich koupit kvalitní nizkoodporovou kabeláž s mosfetem (jako komplet) za 460,- Kč?

Naposledy upravil Kongi dne 29 čer 2010, 13:23, celkově upraveno 1

29 čer 2010, 13:03
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Kongi píše:
Ja mam pocit, ze ti neni pomoci :D Rekni mi jediny duvod, PROC si nepriplatit 100-150 Kc za kvalitni nabijecku, ktera dokaze i vybijet, a nekuvi ti baterku, a PROC si nepriplatit par korun za Dean konektory? Kdyby jsi to udělal tak jak jsem řekl - nechal smontovat v Guru, tak by ti zbylo těch 300 korun, který bys využil na ty Deany a kvalitní nabíječku ... Jak řekl Griffon, neměl jsi se pouštět do tak drahýho kvéru, nebo jsi to měl udělat nějak cenově výhodně, ala mos-fet si nechat udělat od Guru, nebo kohokoliv kdo to nemá tak předražený

BTW víš že zaplatíš 450,- Kč za mosfet samotný, na starou kabeláž? Není lepší od nich koupit univerzální kabeláž s mosfetem za 460,- Kč?

Tu univerzalku za tech 460Kc sem koupil. Jinak duvod je takovej, ze musim jeste matce splatit najeky ty penize co sem si od ni popucoval, musim mit jeste penize na zaplaceni opravy moji secundarni zbrane MP5 (Pochybuju, ze to opravej na jejich naklady) A jeste bych byl rad abych mel nejaky ty penize pres prazdniny :D . Tady v tom uz hraje, kazda koruna roli. Jinak gunku sem si mohl vybrat levnejsi, ale ze skusenosti jak me tak z okoli si myslim, ze bych do ni pak jeste investoval dalsi penize a vyslo by me to nastejno jako kdybych koupil tuhle M4 od AT.

29 čer 2010, 13:22
Podporučík
Podporučík

Divej, me tady nemusis vysvetlovat tve duvody, prachy jsou prachy, to je jasny, podle me by bylo ale lepsi kdyby jsi nebyl liny (bez urazky, ale je to tak), a od AS si nechal poslat jen kver, s nim skocil do Guru, a tam by ti vsechno udelali za polovicni cenu, zbytek by ti zustal na kvalitni nabijecku, a limit by jsi neprekrocil, ale mel b jsi to uz s Deanama, vypodlozkovane, promazane a i kvalitni nabijecku...

29 čer 2010, 13:24
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Ted sem jeste napsal na ASP, aby teda nechali vlozit Mos-Fet na puvodni kabelaz. Takze ted budu mit prachy na DeanT+kvalitni nabijecku ;)
Mohl bys mi prosim te rict na jaky vsechny dily ve zbrani se ty DeanT konektory vkladaji? Dik moc

29 čer 2010, 13:28
Podporučík
Podporučík

:D :D Chlape ASP jsou nehorazne vychcani - to ze jsi jim rekl, at ti daji mosfet na puvodni kabelaz nic nemeni na cene - 450,- Kč. A kdyz by sis nechal tu kabelaz co jsem psal vyse - tak ti to daji za 460,- Kc a zcela novou kabelaz. Jsou vychcani, za tech deset KC ti to nesejde. Zkratka - za 450,- Kč ti daji mos-fet na tovu kabeláž. A za 460,- Kč ti daji kompletně novou kabeláž s mos-fetetem...

Deany musis dat na baterku, nabijecku a na kabelaz, teda tam kde zapojujes baterku. A hlavne - na jednom musis mit samce, na druhem samici, ale to ti samozrejme oni namontujou spravne...

29 čer 2010, 13:46
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Dobre diky moc. Akorat 1. FAIL je ten ze jim tam ty DeanT konektory dosly :D Tak to pak jeste nejak vymrvim. A 2.FAIL je ten, ze sem te spatne pochopil a myslel sem, ze kdyz si tam nenecham dat mosfet s new kabelazi tak to bude -450 Kc :D :D :D

29 čer 2010, 13:53
Podporučík
Podporučík

Nojo..rikam - jsou vylozene vychcani.

Opravdu, popremyslej nad tim, a byt tebou to udelam nasledovne - od ASP koupim vylozene jen zbran, a tim to hasne. Jakmile budes mit zbran doma - dej ji do Guru. Tam ti to vypodlozkujou, namazou a hodi novou kabelaz s mosfetem za polovicni cenu (vzdyt po me chcou za servis jen 500 - a to tam chci novou celou vzducharnu, hlaven, kabelaz, hopku, trn pruziny). Tak za kabelaz budou chtit hubicku...Timhle vyresis oba dva faily ;)

Pro srovnání:

Mos-Fet na STAROU KABELÁŽ - 450,- Kč
Nová kabeláž - 450,- Kč
Ted když to zkompletuješ tak 900,- Kč.
JENŽE! Je tady možnost koupit tu univerzální nízkoodporovou kabeláž s mos-fetem a za tu chtějí jen 460,- kč...protiřečí si, ale je to tak :D

29 čer 2010, 14:11
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Takže, pokud to dobře chápu tak bych neplatil 900,- ale jen 460,-? :D Pokud ne, tak uz to je celkem stejne jedno...doma sem to uz oznamil s tou vyzsi cenou takze je to v poho. A zejtra jedu do eagleguns se zeptat, jak to vypada s tou moji MP5 a jestli se jeste nepustil do opravy tak si ji vemu (Pokud to lze) a zatim ji opravovat nebudu :D Tim padem usetrim dalsi penizky.

29 čer 2010, 14:18
Podporučík
Podporučík

Přesně tak :D Říkám, že si protiřečí.

Jinak být tebou tak se plně soustředím na to, aby tvá nová primární zbraň byla v perfektním stavu a vydržela dlouho - takže kvalitní baterku, nabíječku, mosfet a deany (případně promazat + vypodložkovat)...a tohle v tve cene docilis jen tim, ze to das do Guru

29 čer 2010, 14:27
Moderátor
Moderátor

Kongi: JSI UPLNE MIMO a fakt me sere, ze tady pomlouvas neco s cim nemas vubec zadne zkusenosti a jeste to vsechno pletes.

Za 460kc se prodava kabelaz:
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=765
uprava a instalace do zbrane neni zadarmo. Proto je taky vyroba a instalace mosfetu do zbrane drazsi nez samotna kabelaz, ona se totiz musi ta zbran nejdriv kompletne rozebrat, upravit kabelaz a zase se zbran musi slozit. To nejaky cas zabere a to se taky musi zaplatit.

nevim, jak jsi prisel na to, ze guru nainstaluje mosfet za 300kc, podle jejich ceniku je nova kabelaz s mosfetem za 800Kc:
http://www.guruupgrade.cz/servis-zbrani/

samotny mosfet spinac (bez kabelaze) prodavaji za 350:
http://www.guruupgrade.cz/guru-mos-fet- ... fet-spinac
Taktez urcite uctuji nejaky penize za instalaci do zbrane, ktera neni zakoupena u nich

Tak mi prosim ty tvoje zahadny ceny vysvetli.

29 čer 2010, 14:33
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

No, ty moje zahadny ceny jsou odvozene z toho, co budu platit. Zavolal jsem do Guru, prijemny pan mi to zvednul, a rekl jsem mu co vsechno ve zbrani chci vymenit. Dozvedel jsem se, ze mi vsechno nainstalujou (pruzina, hlaven, vzduchotechnika, trn pruziny) za 500,- Kč + cenu dílu. K této ceně si budou účtovat 490,- Kč navíc, za nízkoodporovou kabeláž s mosfetem). Tedy za kompletni dily co jsem psal vyse (vc. kabelaze) si budou uctovat za servis jen tech 500,- Kč.

29 čer 2010, 14:46
Moderátor
Moderátor

doporucil bych HanzZzovi, at se nejdriv informuje u guru. tobe treba mohl dat guru slevu na praci, ze chces dily z jeho sortimentu. protoze podle ceniku by to melo byt cca 1000kc za praci.

aby pak hanz nezaplatil 800kc za kabelaz + posta nazptek (130 mozna vic) a posta tam (100kc), ve vysledku draz nez u airsoftpro.

29 čer 2010, 21:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

Samozrejme ze to bude nejlepsi. Presne jak jsi rikal - cely upgrade beru od nich, tak mi mozna proto dali slevu. Kazdopadne se zkus zeptat, a uvidis.

29 čer 2010, 22:08
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Takze dneska sem si byl poridit na vase rady lepsi nabijec.
Vzal sem si http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... teligentni
spolu s redukci me prisel na necelejch 600,-. Takze ted bych mel bejt dobre pripravenej na moji budouci zbran ;) :D

30 čer 2010, 13:47
Major
Major

právě ses okradl o 250kč :D

ono je dobrý umět hledat a až pak kupovat...

http://www.gme.cz/cz/-p751-511.html za 350 :) mám ji taky.

edit: jak to ctu tak asi sis to vzal z toho gme tak dobrý, protože v AS shopech jsou nehorazni vydřiduši :)

Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil

viewtopic.php?f=245&t=5307

30 čer 2010, 15:01
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Zdravím, tohle je možná lehce offtopic, ale s "profíkama" z guru upgradu osobně nemám moc dobré zkušenosti. Posílali jsme jim tam zbraň na otestováni zda je v pohodě a oni sice nádherně vyměnili vnitřek-mechanické části(konkretně new hop komora), ale poněkud si neprojeli elektriku a navíc netuším který umělec to tam daval tak, že skřípl draty co vedou z pažby na motorek a ty pak probíjely. Což byla docela parada. To je jen muj osobní postřeh a je možné že někdo má s nimi samé kladné zkušenosti.

30 čer 2010, 16:00
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Já jsem dneska pánu z Guru dávál (vypadal v pohodě, i že tomu rozumí) zbraň, a říkál, že to ještě dnes večer poskládá, a zítra pošle. Takže snad v pátek to tu budu mít, tak doufám, že s tím upgradem budu mít aspoň těch 140m/s...(což v případě, že to složí dobře, nebude problém)

Jinak nabíječka kteoru postujete výše mám také, resp. v akci jsme ji kupovali čtyři najednou. Kamarádovi však nefunguje vybíjení, ani signalizace (a automatické vypnutí) nabití, takže ji dava na reklamaci. Ostatní jsou spokojení.

Naposledy upravil Kongi dne 02 črc 2010, 12:45, celkově upraveno 1

30 čer 2010, 16:47
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

tibus píše:

ono je dobrý umět hledat a až pak kupovat...

http://www.gme.cz/cz/-p751-511.html za 350 :) mám ji taky.

edit: jak to ctu tak asi sis to vzal z toho gme tak dobrý, protože v AS shopech jsou nehorazni vydřiduši :)

Jn postovny ti asi nic nerika co? :D

01 črc 2010, 17:05
Podplukovník
Podplukovník

tibus píše:

termín naskladnění: 34.týden 2010=srpen

01 črc 2010, 17:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Major
Major

jej jsem dekl.... moc se omlouvám...

Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil

viewtopic.php?f=245&t=5307

01 črc 2010, 20:21
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Zdravim Vás,

tak kvér už vlastním pátým měsícem a dostal sem pár nápadů na "upgrade" a kvůli tomu mam nyní pár dotazů. Jelikož, jsem si na zbraň koupil nové RAS předpažbí od AimTopu, tak nemám místo kam narvat akumec. Ten nyní umísťuji provizorně přílepením černé izolačky k předpažbí. To mám v plánu vyřešit pomocí "Kapsy na akumulátor" od GURU.

1.) Dále bych chtěl dát na radu z Jeffovi recenze ( http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/m4 ... top_4.html "Téměř nutný upgrade") a vyvrtat do válce díru, aby se zmenšili otřesy na mecháč. Zde bych potřeboval poradit, ohledně průměru dané díry. A nebo zda bych měl spíš koupit rovnou nový válec (kdyžtak prosím o link na daný válec)
2.) Pak bych chtěl do zbraňe dát menší pružinu a to nejlépe GD M120. Otázka zní o jak moc by cca klesla výkonost zbraňe, když přídu o 10 m/s na pružině.
3.) Koupit novou hlavu pístu. Zamlouvá se mi tato http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... al-ring-al . Ale pokud by byla nějaká lacinější varianta od GURU určitě bych se jí nebránil.
4.) Možná vzít i novou hlaveň viz. http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... 63mm-ni-m4 . Jsou tyto hlavně na stejné úrovni jako Prometheus či KM Head?
5.) Nahodit DeanT konektory. A když už bych byl u toho tak jestli nenechat dát i novou kabeláž? (Mám tam zatím původní od AT a zatím všechno fachá tak jak má.)

Toď vše. Omlouvám se, že jsem to tu takto "zaspamoval", ale bohužel nemám na blízku nikoho z blízkého okolí kdo by mi na toto mohl správně odpověďet. Předem děkuji.

09 lis 2010, 19:19
Moderátor
Moderátor

1) Nějakejch 7-8mm, ono na tom vcelku nesejde. Novej válec je samozřejmě lepší volba a bral bych tenhle: http://www.guru-technology.cz/cs/dily-p ... -m4a1-sr16
2) Zhruba bych to odhadnul na rozmezí 10-25m/s.
3) Radši bych bral plastovou verzi, přece jen to je dvojka mecháč: http://www.guru-technology.cz/cs/dily-p ... snenim-pom
4) Je to docela novinka, takže na nějaký pořádný zkušenosti a testy si ještě chvilku počkáš, ale můžeš bejt průkopníkem :D
5) Mrkni jestli nejsou nějak moc opálený kontakty, pokud nejsou, předělej konektory a vybodni se na to.

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

09 lis 2010, 19:55
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Griffon píše:
1) Nějakejch 7-8mm, ono na tom vcelku nesejde. Novej válec je samozřejmě lepší volba a bral bych tenhle: http://www.guru-technology.cz/cs/dily-p ... -m4a1-sr16
2) Zhruba bych to odhadnul na rozmezí 10-25m/s.
3) Radši bych bral plastovou verzi, přece jen to je dvojka mecháč: http://www.guru-technology.cz/cs/dily-p ... snenim-pom
4) Je to docela novinka, takže na nějaký pořádný zkušenosti a testy si ještě chvilku počkáš, ale můžeš bejt průkopníkem :D
5) Mrkni jestli nejsou nějak moc opálený kontakty, pokud nejsou, předělej konektory a vybodni se na to.

Díky,

Ohledně toho válce co linkuješ, tak ten už v sobě danej otvor má? Jelikož jak tak na to čučim tak vidim na boku válce něco co se podobá právě tomu otvoru? :D
Jinak co se týče tý hlavně, tak to si určitě počkám :D. Páč podle mejch finančních zdrojů soudim, že se na tyto úpravy vrhnu až tak po Novym roce. Ale podle toho co je u popisu, tak si myslim, že jestli je to takový jak to píšou tak by to mohlo bejt docela slušný "plus" ve zbrani.

09 lis 2010, 20:11
Moderátor
Moderátor

Ano, samozřejmě má :D

09 lis 2010, 20:13
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Griffon píše:
Ano, samozřejmě má :D

Fajn, díky MOC si mi helpnul ;) .

09 lis 2010, 20:17
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Griffe, ještě jednou bych se chtěl ujistit ohledně včerejší rady v sekci "Elektro".

Myslíš, že by nastaly nějaký problémy, kdybych měl tedy ve zbrani M120 od GD, DeanT konektory a poháněl by mi to akumec 9.6/1700 vyrobený z http://www.jino.cz/ni-cd-1-2-1700-scr-sanyo-346.html ?

10 lis 2010, 16:48
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další