Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 23:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 128 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Krátký Manuál od Tokyo Marui... 
Autor Zpráva
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Nový příspěvek Re: Krátký Manuál od Tokyo Marui...
FUJ ! http://www.youtube.com/watch?v=jnmywgUso5s tak tadyhle jsem se přesvědčil,že je to opravdu hnus,měj se pěkně,nazdar,USP.....

30 srp 2010, 06:55
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Jerson píše:
I u Glocka se časem obrousí HOP UP, jenže pak ti prostě bude střílet méně a v zimě zase potáhně víc nahoru, jen nemáš moc možností to korigovat, protože dvacítky jsou už moc lehké.
Navíc pokud jde o přímost dráhy kuličky, tak každý má na to trochu jiná kritéria a požadavky - někdo je raději, když se mu kulička vůbec nezvedá, i když má kvůli tomu o něco kratší dostřel, jiný se zase smíří s lehkým zvedáním na konci dráhy, když má dojem, že se trefí na vzdálenost o pět metrů větší.

Prostě první co potřbuješ je koupit zbraň a vyzkoušet jí. Sám stejně hrát nebudeš, takže si pak můžeš půjčit různé střelivo a laborovat sám, protože v takových detailech ti nikdo neporadí. Jsou to plastovo-kovové zbraně a ne atomové hodiny.

Jo,a hele Jersone,jaktože nemám možnost to koridovat ? Co takhle 0,23bb od Excell ?

30 srp 2010, 16:35
Plukovník
Plukovník

GN0SIS píše:
Jo,a hele Jersone,jaktože nemám možnost to koridovat ? Co takhle 0,23bb od Excell ?

Hm, na ty jsem zapomněl.

Takže to je jednoduché, už se sice budu po několikáté opakovat, ale kup si, co se ti líbí. Kdyby existovala manuální pistole jednoznačně nejlepší pro každého, tak by ji většina lidí měla (kromě těch, co napodobují skutečnou výzbroj nějaké jednotky)

30 srp 2010, 16:40
Nadrotmistr
Nadrotmistr

No,kdyby byli všechny manuály od TM hnusné a líbila by se mi jen jedna-nepřemýšlím..Bohužel se mi tam líbí několik zbraní již zmíněných :BERRETA,SOCOM,USPčko,GLOCK 17 a COLT..Berretu kvůli lehkému zanesení a pro mě určitě nepohodlným natahováním (krátký závěr) NE .Socom-už jsem byl skoro pevně rozhodnutý a věděl jsem,že je prý "docela" velký,ale řekl jsem si že to bude pohoda..Pak jsem shlédl SOCOM na YOUTUBE,a zjistil jsem,že to s tou "pohodou" nebude vůbec,ani v nejmenším pravda-mám velmi malé ruce-ENDE.USPčko-ano,taky se mi na první pohled vše zamlouvalo,ale pak přišla první chyba...V nejmenované recenzi jsem četl,že v zásobníku něco velmi nechutně štěrchá...Řekl jsem si,že ten majitel s tím musel o něco prasknout,jinak by to nedělalo..Dále jsem si četl komenty na ASguns.cz u USPčka a zjistil jsem že jsem se zase velmi zmýlil...Někdo se na to ptal,zda je to normální a admin s radostí odpověděl,že v zásobníku štěrchá jen jakási pružinka..Už jsem o něm trochu zapochyboval..Pak ovšem přišla chyba druhá a fatální...Fotka USPčka na ASguns.cz vypadala v pohodě,ta "horná část" (no dobře,pro vás tedy světlý záver) vypadal/a jakoby jen kdyby byl/a jen nasvětlená/ý,ale na dalších stránkách jsem zjistil o tom USPčku krutou pravdu...Vůbec nasvětlené to nebylo,prostě je to světlé ...:-D :-D a tím jsem tedy s USPčkem skončil.No,teď tedy ten GLOCK 17,já myslím,že je v pohodě,a nic zlého na něm nevidím,možná že není až zas tak krásný,jako jeho "soupeři" ale vzhledem k jeho výkonu to vůbec nevadí..Zbraň létá krásně s 0.25bb,a to je pro mě obrovský +.Jinak jsem nějak nepochopil jak jsi psal u toho Glocku,že v zimě to zase léta víc nahoru,a nejde to koridovat,že 0.20bb jsou už moc lehké..Já ti odpověděl : Co takhle 0.23 od EXCELLu ? teď jsem si to četl znova a nechápu-když to snad léta moc v zimě nahoru,to znamená,že kulky jsou prostě v tomto ročním období moc lehké,tak tam dám těžší kule -0.28bb když základ je 0.25 a ne nějaké 0.23 excel ? Jestli teď píšu blbosti,omlouvám se hned na 100x, jsem znavený a teprve je devět hodin..No teď k tomu COLTu,ten je asi nejkrásnější,slyším na něj samé dobre zprávy,kulivo na chladnější časy 30bb-BLS,jinak 0.28bb-GUARD... nevím proč,ale ty BLS se mi prostě do toho nezdají...Jinak co mě napadá o tom COLTu jsem se tu teď bavili,takže nemá cenu abych k tomu psal něco dál...Toto je muj názor na BEST TM KRÁTKÝ MANUAL GUNS :-D

30 srp 2010, 20:08
Štábní praporčík
Štábní praporčík

GN0SIS píše:
No,kdyby byli všechny manuály od TM hnusné a líbila by se mi jen jedna-nepřemýšlím..Bohužel se mi tam líbí několik zbraní již zmíněných :BERRETA,SOCOM,USPčko,GLOCK 17 a COLT..Berretu kvůli lehkému zanesení a pro mě určitě nepohodlným natahováním (krátký závěr) NE .Socom-už jsem byl skoro pevně rozhodnutý a věděl jsem,že je prý "docela" velký,ale řekl jsem si že to bude pohoda..Pak jsem shlédl SOCOM na YOUTUBE,a zjistil jsem,že to s tou "pohodou" nebude vůbec,ani v nejmenším pravda-mám velmi malé ruce-ENDE.USPčko-ano,taky se mi na první pohled vše zamlouvalo,ale pak přišla první chyba...V nejmenované recenzi jsem četl,že v zásobníku něco velmi nechutně štěrchá...Řekl jsem si,že ten majitel s tím musel o něco prasknout,jinak by to nedělalo..Dále jsem si četl komenty na ASguns.cz u USPčka a zjistil jsem že jsem se zase velmi zmýlil...Někdo se na to ptal,zda je to normální a admin s radostí odpověděl,že v zásobníku štěrchá jen jakási pružinka..Už jsem o něm trochu zapochyboval..Pak ovšem přišla chyba druhá a fatální...Fotka USPčka na ASguns.cz vypadala v pohodě,ta "horná část" (no dobře,pro vás tedy světlý záver) vypadal/a jakoby jen kdyby byl/a jen nasvětlená/ý,ale na dalších stránkách jsem zjistil o tom USPčku krutou pravdu...Vůbec nasvětlené to nebylo,prostě je to světlé ...:-D :-D a tím jsem tedy s USPčkem skončil.No,teď tedy ten GLOCK 17,já myslím,že je v pohodě,a nic zlého na něm nevidím,možná že není až zas tak krásný,jako jeho "soupeři" ale vzhledem k jeho výkonu to vůbec nevadí..Zbraň létá krásně s 0.25bb,a to je pro mě obrovský +.Jinak jsem nějak nepochopil jak jsi psal u toho Glocku,že v zimě to zase léta víc nahoru,a nejde to koridovat,že 0.20bb jsou už moc lehké..Já ti odpověděl : Co takhle 0.23 od EXCELLu ? teď jsem si to četl znova a nechápu-když to snad léta moc v zimě nahoru,to znamená,že kulky jsou prostě v tomto ročním období moc lehké,tak tam dám těžší kule -0.28bb když základ je 0.25 a ne nějaké 0.23 excel ? Jestli teď píšu blbosti,omlouvám se hned na 100x, jsem znavený a teprve je devět hodin..No teď k tomu COLTu,ten je asi nejkrásnější,slyším na něj samé dobre zprávy,kulivo na chladnější časy 30bb-BLS,jinak 0.28bb-GUARD... nevím proč,ale ty BLS se mi prostě do toho nezdají...Jinak co mě napadá o tom COLTu jsem se tu teď bavili,takže nemá cenu abych k tomu psal něco dál...Toto je muj názor na BEST TM KRÁTKÝ MANUAL GUNS :-D

tak si kup vsechny

Varování za OT. Už toho mam dost. Griffon

31 srp 2010, 10:13
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Ondrak,ono je docela nesmyslné citovat příspěvky nad sebou..A nepiš mi tu hlouposti,raději si běž ven provětrat hlavu..Jinak Jersone,jak je to tedy s těmi zimnímy podmínkami u Glocka ??? Díky moc .)

31 srp 2010, 12:15
Plukovník
Plukovník

GN0SIS píše:
Ondrak,ono je docela nesmyslné citovat příspěvky nad sebou..A nepiš mi tu hlouposti,raději si běž ven provětrat hlavu..Jinak Jersone,jak je to tedy s těmi zimnímy podmínkami u Glocka ??? Díky moc .)

To by věděl spíše Ebon, já jsem Glocka v zimě používat neviděl. Jen vím, že jsme byli všichni překvapeni, jak dobře (myšleno daleko) nám na sněhu střílely pistole, včetně těch horších od UHC. Nicméně u většiny to nebyl žádný extra problém. Jen u Coltu dotyčný uživatel říkal, že mu zbraň střílí trochu výše (s 0,28g). Z toho jsem usoudil, že bych do něj měl ládovat 0,30g a v rámci jednoduchosti a kompatibility přejdu u všech svých zbraní z 0,28 na 0,30 - u elektrik a manuální karabiny pošteluju HOP a Colta nechám tak, ten třicítky určitě utáhne v létě i v zimě.

Na druhou stranu kamarád má P90 a Socoma a používá 0,25g, protože má P90 nevylepšenou. A taky není moc dobrý střelec, takže to že mu pistole střílí o pár čísel výše nejspíš ani nepozná.

Pokud jsi vyloučil všechny ostatní zbraně a zbyl ti Glock a Coltem, tak jestliže máš malou ruku, rozhodně jdi do Colta - Glock má o dost širší rukojeť. Já mám docela velké ruce (Desert Eagle i Socoma zvládám bez potíží), ale rozdíl mezi Glockem a Coltem v dlani poznám zcela bezpečně a Colt je pohodlnější. Navíc ten zobáček alias pojistka spouště u Glocka je mi nesympatický, preferuju dlaňovou pojistku.

Btw. odkud jsi? To fakt není poblíž nikdo, kdy by ti jednu či druhou zbraň půjčil do ruky, aby sis ji mohl alespoň osahat?

31 srp 2010, 15:21
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Aha..tak se na to zeptáme EBONA ??? Jinak to je teda v pohodě,s tím glockem,akorát nerozumím tomu,že když glock létá v zimě moc nahoru,tak bys tam chtěl dávat ještě lehčí.To byl asi překlik,viď ?? No vidíš,a já blbec to tu teď řeším..(ano,já si četl,že si ho v zimě neviděl v akci,ale to s těma kuličkama je vážně divné,a zamotalo mě to hlavu :(((..).Jsem ze ZNOJMA

31 srp 2010, 17:51
Plukovník
Plukovník

Fakt bys to neměl tak řešit. Pak si koupíš pistoli, nacpeš tam nějaké střelivo, bude ti to střílet jinak než čekáš (a jinak než jsem psal) a stejně budeš muset laborovat sám.

31 srp 2010, 21:29
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Jejda...tak to bude asi koukám velice špatné..Já to tu tolik řeším,právě abych tomuto problému utekl.Koukám,nic mi to nebude platné.Ale snad se mi alespon trochu,až objednám COLTA+0.30BB POŠTĚSTÍ...

01 zář 2010, 10:54
Kapitán
Kapitán

Hochu nemůžu se dočkat až budeš objednávat AEG :D Brzo stejně pochopíš, jestli navštívíš nějakou akci, že ti ten Colt prostě nebude stačit i kdybys do toho narval sebelepší střelivo.

Facebook

01 zář 2010, 13:43
Nadrotmistr
Nadrotmistr

No....asi takhle : ten colt mi zatím vystačí na ty naše menší akce s kámošema,jestli mě to chytne,časem objednám AEG...Je mi úplně jasné,že mi COLT nevystačí na "velkých" soft akcích. :) Ne,teď fakt,Jersone,byl to překlik,nebo si to s těma kuličkama myslel vážně ?? (že to v zimě létá moc nahoru a ty bys tam chtěl dávat ještě lehčí...) Díky,a odpověz prosím,přemýšlím nad tím

01 zář 2010, 14:03
Plukovník
Plukovník

Já jsem se nepřeklik - prostě když máš Colt, tak do něj můžeš cpát 0,25g, 0,28 nebo 0,30 a laborovat. Když máš slabší pistoli a neseděly by 0,25g, tak jsem se (mylně) domníval, že moc laborovat nemůžeš, protože 0,28 už bývá hodněa a ubírat až na 0,20 bude způsobovat přílišné nadstřelování. Nicméně pokud jsou 0,23, tak není co řešit, a můžeš laborovat s jakoukoliv pistolí od TM. Kuličky BLS jsou v pohodě, do krátkého manuálu (včetně TM) bohatě stačí, ty nemají žádnou těsnou hlaveň.

A laborování se nevyhneš - všechny zbraně včetně ostrých mají své výrobní odlišnosti a totéž se týká i airsoftek. Pokud se hodláš vejít do co nejmenší ceny, musíš se smířit s tím, že prostě nějaký balík koupíš a pak s ním budeš střílet dva roky, protože co jiného bys s tím dělal.

Asi bys měl nejjednodušší si koupit 0.28 a buď Glock nebo Colt, a máš to vyřešené.

01 zář 2010, 16:08
Kapitán
Kapitán

Teď jsem si vzpomněl, když jsem do Colta narval 0,40tky :D Vskutku zajímavá střelba :D

Facebook

01 zář 2010, 19:00
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Jerson píše:
Já jsem se nepřeklik - prostě když máš Colt, tak do něj můžeš cpát 0,25g, 0,28 nebo 0,30 a laborovat. Když máš slabší pistoli a neseděly by 0,25g, tak jsem se (mylně) domníval, že moc laborovat nemůžeš, protože 0,28 už bývá hodněa a ubírat až na 0,20 bude způsobovat přílišné nadstřelování. Nicméně pokud jsou 0,23, tak není co řešit, a můžeš laborovat s jakoukoliv pistolí od TM. Kuličky BLS jsou v pohodě, do krátkého manuálu (včetně TM) bohatě stačí, ty nemají žádnou těsnou hlaveň.

A laborování se nevyhneš - všechny zbraně včetně ostrých mají své výrobní odlišnosti a totéž se týká i airsoftek. Pokud se hodláš vejít do co nejmenší ceny, musíš se smířit s tím, že prostě nějaký balík koupíš a pak s ním budeš střílet dva roky, protože co jiného bys s tím dělal.

Asi bys měl nejjednodušší si koupit 0.28 a buď Glock nebo Colt, a máš to vyřešené.

Aha,no vidíš..ty jsi to s tím glockem a nadstřelováním myslel takhle..Už chápu,paráda :)))) Tj,mě by přišlo jednodušší než ten Glock snad už i to šeredné USP,se kterým by ohledně kuliček neměl být problém,normálně se do něj cpou 0.23bb,a na zimu se hodí ty těžší 0.25bb..Jinak díky s těmi BLSkami,kamarád řikal,že jiné kulivo než doporučené (v tomto případě tokyo marui) může poškrábat hlaveň,ale já to moc nevěřím...Nebo spíše aspoň tomu nevěřím v případě guarderů,BLSek,a excellů.....U těch nekvalitních kuliček z tržnice bych se ani hele nedivil

01 zář 2010, 19:12
Moderátor
Moderátor

Hele, moc to řešíš. Vyber si kvér kterej se ti líbí, zkus do něj ty 0.25g kule co k němu dostaneš a podle toho pak kup munici.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

01 zář 2010, 21:00
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Mno,tak jsem se dozvěděl,že zbraně právě v zimě pálí méně,takže nevím,o čem mi tu povídáte..Kulivo už neřeším,COLTa vyprodali,takže kupuji asi USP+0.25bb

02 zář 2010, 06:08
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Mam otazku:
Ked na Socome natiahnem uzaver uplne dozadu, tak sa hlaven celkom dost hybe. Aj ked so zbranou potrasiem, tak to mierne hrka. Je to v poriadku?

12 bře 2011, 00:49
Major
Major

Ta hlaveň se tam hýbe schválně. A to hrkání způsobuje závaží v zásobníku, buď to nech tak nebo rozdelej zásobník a to závaží buď vyndej nebo ho omontej izolačkou. Znám to, měl jsem usp a tam se to taky muselo takhle řešit.

12 bře 2011, 14:44
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Vdaka za odpoved.
V zasobniku nehrka nic. Hrka len hlaven. Manual od TM som rozobrany este nevidel a hlaven zrejme neni pevna, nakolko pri natahovani sa o par mm posunie dozadu. Takze jej vola je uplne v poriadku?

12 bře 2011, 15:04
Major
Major

Ano, je, je to tím, že hlaveň tam není uležená úplně pevně a když s pistolí hýbeš když máš závěr úplně vzadu tak to přirozeně hrká. Takže je to v pořádku, dělalo mi to i USP, což je zmenšený SOCOM.A kdyby jsi to potřeboval rozdělat tak je to úplně easy-jak máš tu páčku nad spouští tak ji dáš nahoru a vytáhneš...pak rozděláš obě půlky zbraně a uvidíš důvod toho hrkání....tady máš rozborku
http://www.airsoftguns.cz/article.php?&id=145

12 bře 2011, 16:15
Podporučík
Podporučík

já colta od TM mám a střílim s 0,20g kuličkama a nemůžu si stěžovat

10 dub 2011, 09:06
Desátník
Desátník

Má větší dostřel a přesnost manuální SOCOM Tokyo Marui, nebo Cyma AEP čína..
Co z těchto dvou zvolit ?

http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1154

12 dub 2011, 10:21
Moderátor
Moderátor

Clay píše:
Má větší dostřel a přesnost manuální SOCOM Tokyo Marui, nebo Cyma AEP čína..
Co z těchto dvou zvolit ?

http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1154

Větší dostřel a přesnost má TM SOCOM, ale zase ne o tolik, aby to vyvážilo výhodu poloautomatický střelby bez ručního natahování. Výhodu TM manuálky bych viděl spíš ve kvalitě, vydrží ti skutečně roky, u číny to je všelijaký.

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

12 dub 2011, 10:35
Profil ICQ
Major
Major

Jo , jenomže manuálka má výhodu ve kvalitě, jak říkal Griff a hlavně v tom, že u AEP máš malou kapacitu baterky a jako primárka na delší akce se moc nehodí, ledaže bys tahal náhradní baterku. Nehledě na to. že rozborka manuálky je úplně jednoduchá(tedy aspoň pistolí a MP5ice), takže v případě problémů si ji začátečník opraví sám :D ne jak u AEPu, kdy to chce mít už určitý zkušenosti.

12 dub 2011, 12:18
Rotný
Rotný

Tak nevim jestli má smysl sem ještě psát po roce, ale jsem majitel G17L a měl jsem i Socoma takže k tomu mam co říct. Socom je rozhodně nejlepší krátká manuálka jakou jsem měl v pazouře, a má velkej potenciál pro upgrade díky tomu že má uplně jinak a líp řešenej záchyt pístu a neulomí se to jako u klasickejch manuálek. Dál má velkej objemnej píst a 110mm hlaveň.
Glock 17L naproti tomu díky 140mm hlavni dosahuje v základu lepší přesnosti a možná i lehce lepšího dostřelu než Socom ale nemá potenciál k vylepšení. Má asi o 1cm kratší pružinu než Socom, takže jsem do něj dal péro ze Socoma ale rozdíl neni nijak velkej. Glock se taky hodně blbě rozebírá (Socom má reálnou rozborku) a co je pro mě velkej mínus je že Glock má závěr ze dvou dílu, slícovaný je to sice v marui kvalitě, ale je to ze dvou dílů. :evil:
Rozhodně doporučuju Socoma, střílí luxusně, Glock je taky dobrej, ale moc lidem s enelíbí a nezvykle se drží. Glock má taky nejkratší nátah ze všech manuálů a je to pohodlnější, Socom má nátah snad kilometr. Berretu od TM jsem viděl u kámoše a vypadá v pohodě, natahování je jenom o zvyku, ale je to taková malinká pistolka, já mam radši děla.
Co se kuliček týče, G17L mi lítá nejlíp s 0,25g a do Socoma jsem dával 0,23g. Někdo řiká že Socom potřebuje těžší, já měl opačnou zkušenost.

Omlouvám se za oživování starý diskuze, ale někomu to třeba ještě pomůže.

02 říj 2012, 23:33
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nechtěl sem zakládat nove tema, takže to napíšu sem.
Řekl sem si, že si pod stromeček nadělím manuálku colta 1911.
Na airsoftguns je ted vyprodaný, ale našel jsem si kovovou verzi.

http://www.actionshop.cz/manualni-kratk ... anual.html

Je to normální colt jako :

http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=266 ??

Hodně mě překvapilo, že to má kovové tělo, tak se chci zeptat, je to stejně výkoné a kvalitní jako ABS verze z airsoftguns? Má ji někdo? Zkušenosti?

AGM M16A3 -- 130 m/s
ASG CZ 75d Compact CO2 -- 100 m/s

12 pro 2012, 17:56
Kapitán
Kapitán

Thor píše:
Nechtěl sem zakládat nove tema, takže to napíšu sem.
Řekl sem si, že si pod stromeček nadělím manuálku colta 1911.
Na airsoftguns je ted vyprodaný, ale našel jsem si kovovou verzi.

http://www.actionshop.cz/manualni-kratk ... anual.html

Je to normální colt jako :

http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=266 ??

Hodně mě překvapilo, že to má kovové tělo, tak se chci zeptat, je to stejně výkoné a kvalitní jako ABS verze z airsoftguns? Má ji někdo? Zkušenosti?

Kde čteš, že je to z kovu?

Obrázek

12 pro 2012, 18:34
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Proboha, já sem vůl. Fakt neumím číst. Tam je napsane Gov a ja to četl jako Kov.Jsem prostě vůl. Sorry

AGM M16A3 -- 130 m/s
ASG CZ 75d Compact CO2 -- 100 m/s

12 pro 2012, 18:43
Moderátor
Moderátor

http://www.youtube.com/watch?v=xdvRaPXeVUw :D

Jsou to stejný kvéry.

12 pro 2012, 18:51
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 128 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další