Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 06 led 2025, 22:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 E&L ELAR MUR CUSTOM SBR (platinum) - skúsenosti 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek E&L ELAR MUR CUSTOM SBR (platinum) - skúsenosti
cavte chlapi,
som pomerne novy zacinajuci airsoftak a rad by som vedel nejake skusenosti s touto zbranou (E&L ELAR MUR CUSTOM SBR (platinum)) momentalne mam Dboys M4 s-system s nejakymi drobnymi upravami. ale je mi strasne dlha, zle sa mi s nou hra :)

30 kvě 2017, 19:32
Generál major
Generál major

Nový příspěvek Re: E&L ELAR MUR CUSTOM SBR (platinum) - skúsenosti
Je to super volba. Maj dve verze platinum a jeste jednu tet nevim ktera je ta vyssi ale vyplati se ... Ma ocelovou hlavem a dural telo. To co je na morrisu je ta vissi rada ....

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

13 čer 2017, 19:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

Nový příspěvek Re: E&L ELAR MUR CUSTOM SBR (platinum) - skúsenosti
Toz pridavam svuj pohled.
Strucne: Zbran je dost luxusni, nehodlam menit, spokojenost maximalni

Vlastnim prave tu vyssi radu a k provedeni tela nemam moc co vytknout.
Zbran je relativne lehka, ale stale pusobi robustne. Tez pazba se hooodne povedla. Co beru jako plus je to, ze je mozne protahnout kabel velmi snadno (bez upravy pazby) ven, protoze na baterku vazne moc mista neni (je uvnitr tubusu pazby). Na druhou stranu mi 7,4V (tusim ze 1200mAh) celkem staci (semi-strelec, takze den to utahne ... a backup resim prave velkou 2600mAh s prodluzkou a kapsickou na prichyceni k pazbe).

Co se mi zda ze se ne uplne povedlo je prepinac strelby - je sice na obe strany (super), ale v mem pripade se nepohybuje zcela stejne (mozna vada kusu?), dokonce na posledni akci mi leva cast prepinace kompletne upadla/odsroubovala se (pozn.: do zbrane jsem predtim nijak nezasahoval).

Co se povedlo je drzak na poveseni -- single-point-sling je vazne uplne optimalni reseni, nic vetsiho/komplikovanejsiho bych na "miminko" nedaval -- je to vazne drobna zbran.

K samotne strelbe, ze zakladu dava neco mezi 120-125ms, coz pro mista kde hravam je tesne pod limitem, takze neplanuji upgrade na vyssi (spis opacne, do budov), a ted svete div-se .. s 0.28g zbran strili perfektne. Prakticky laser az do chvile nez kule ztrati energii a padne. kdyz uz neco "netrefi" tak to neni chyba zbrane, ale chyba strelce (me).

K krmeni -- uzivam ted jiz vyhradne sadu tlacnych zasobniku od ARESe (trochu reklama: https://www.airsoft-online.cz/tlacne-ni ... ny--140bb/ ) a absolutne zadny problem s krmenim. Proste jako prdel na hrnec ...

Summa-sumarum: zbran jsem porizoval s tim ze ji neplanuji nijak upgradovat (neni vlastne moc co by zbyvalo k upgradu, jen mozna tryska apod., ale dokud strili jak strili, tak na ni nehodlam sahat, vazne spokojenost maximalni [jen mosfet casem pribude]), a to co jsem dostal je proste luxus. Sice 10k za zbran je hodne, na druhou stranu je to zbran na kterou hodite kolimator/miridla a mate prakticky hotovou zbran. Zadne upgrady, zadne standartni veci jako rozhodit, pretesnit, vymenit gumu etc ... proste grab&play :-D
Hodnoceni 9/10 a to -1 je jen za prepinac strelby

E&L - SBR (Platinum) [EL-A146-C]
P&J - SR25
D-Boys - AK-74SU [RK-01W]
___
WE - HI-CAPA 5.1 Dragon A
TM - Smith & Wesson M&P9

30 srp 2017, 15:26
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]