Kompletní výbava na začátek
Autor |
Zpráva |
sporadyk
Štábní rotmistr
|
Kompletní výbava na začátek
Dobrý den,rozhodl jsem se,že začnu s airsoftem.Našel jsem si ve městě hrající tým,domluvil se s nimi,ale nevím jaké příslušenství na začátek koupit.Moje finance jsou zrhuba 3000-3600 kč,ale né za zbraň,ale za kompletní výbvavu,jako například Brýle,kuličky (jedno balení) nabíječka,akumulátor,zbraň,prostě vše kromě maskáčů.Pokud by bylo na výběr více "věcí" napište prosím,o jaké se jedná.Dále by nebyla špatná nějaká příručka kde je rozepsána něco o taktice,míření,stylu a prosě o všem,co je potřeba vědět.Na tu jsem ochotný vyhranit asi 200kč. Díky za odpovědi Četl jsem si o tom tady článek,ale je to tam věnováno podrobně spíše manuálům,například "kupte elektriku z číny" není moc podrobné,tuším že se mezi nimi nachází i šmejdy a i lepší atd.Dál pokud něc takového existuje,tak něco jako chránič na zuby a noc.Pokud možno cena by zůstala stejná . Díky
|
17 dub 2011, 08:30 |
|
|
|
Juraver
Štábní praporčík
|
Re: Kompletní výbava na začátek
Tak, podle me by cely komplet vypadal takto: zbraň G36 od JG cena +-2700 (levna, lehký upgrade, lehká rozborka, v zakladu aji delsi dobu vydrzi) maskáče BW koupis komplet za 300(kalhoty 200 bluza 100 (sou levne a luxusne maskujou) brýle +-100 baleni kulicek 0,20 - 2000ks za 80kc armadni somracka na veci -+ 30kc Pro novacka to vidim jako optimalni set . samozrejme po case si musis koupit novou nabijecku, baterku (dohromady asi 1200) , nejaky ty vystrojni doplnky (sumky, vestu ci nosny system) a po case nejaky upgrade,ale pokud nemas prachy myslim ze to co sem vyse vypsal ti bude stacit. Jo a jeste ke zbrani co se vyplati pokud si ji kupujes od JG nebo jiných cinskych firem , uz v prodejne si nech, nez si ji koupis vymenit hop up gumu (+-100kc)
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
17 dub 2011, 08:52 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
Žádná příručka o tom jak hrát airsoft neexistuje. Každý hráč má totíž jiný styl taktiky, lépe či hůř míří to je pouze na něm. Nevím jestli se ti podaří koupit kompletní výbavu za 3600. Za vše se platí zvlášť, podle toho jaké chceš brýle či masku, kuličky podle váhy pro tvou zbraň atd. Pokud chceš co nejvíce ušetřit je tu téma nejlevnější obchody: viewtopic.php?f=245&t=25Nejlepší obchody: viewtopic.php?f=111&t=5348A zde je všechno ostatní: viewtopic.php?f=64&t=6847
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
17 dub 2011, 08:57 |
|
|
|
archlich
Podporučík
|
Pro G36 od JG doporucuju kulicky 0.23 a nejlepe nejake poradne, zadne za 80kc jak pise Juraver... nejlepe znacky Guarder nebo BLS...
_________________ Just do what you do, because what you do, it's you who does it.
|
17 dub 2011, 10:47 |
|
|
|
dominisr
Rotmistr
|
http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... 6-dekorace tady mas tu G36 ale nwm jak to je s tou zarukou kdyz ji budu pouzivat na soft propadne nebo nepropadne zaruka???
|
17 dub 2011, 11:40 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Bylo by fajn, kdybys napsal, jaká armáda je ti sympatická, popřípadě jaké zbraně se ti líbí. Do tvého limitu se dá složit "rádobyamík" (s M4kou s plastovým tělem), "rádobyněmec" (s G36 nebo Mp5) nebo "rebel" s Kalašnikovem s plastovým tělem.
dominisr -> Záruku máš akorát na dekorační použití, čili na funkčnost vůbec.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 dub 2011, 11:44 |
|
|
|
dominisr
Rotmistr
|
Aha griffon ja bych chtel poskladat amíka ale bojim se tech zbrani s dekoraci a jedine ktere verim je http://www.eagleguns.cz/shop/index.php? ... sion-black ale jestli znas nakou m4 ktera je levna a pritom s ni mas dobre zkusenosti tak rekni
|
17 dub 2011, 11:46 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Čemu říkáš levná?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 dub 2011, 12:00 |
|
|
|
dominisr
Rotmistr
|
už sem si vybral z jednoho topicu tuhle http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1069 jenze v baleni neni navod a mam strach je to jen dekorace tak se bojim ze kdyz se mi znici tak dostanu vynadano a budu mit po softu kdyz tam neni navod nwm jakou vahu tech kulicek tam mam davat a nwm kam se bude davat akumulator
|
17 dub 2011, 12:12 |
|
|
|
sporadyk
Štábní rotmistr
|
já bych ti radil takto.Sice jsem jen amatér ale něco jsem si četl(v tom o začátku to bylo dost rozepsaný) tak u žádné zbraně nad 6.000 nemáš a ani se nevyplatí záruka protože se jedná o čínský zbraně,a u těch buď chytneš 8z devíti kusů který je dobrý a bude sloužit dlouho nebo 1z devití,a s tím budou problémy.Ale jako že by se zbraň rozbila toho bych se nebál,a kdyžtak se dá vše ve zbrani vyměnit - nebo se mýlým? a pokud chceš se zárukou tak manuálku od Tokyo marui Griffone - kdybych si mohl vybrat,tak buď rádobyamíka a nebo rebela.Ale byl bych nejradši,kdyby sis našel čas,a vypsal všechny možnosti a někde okrajem jaké brýle,volal jsem teď s kámošem z týmu,a říkal že si mám pořídit nějaký,co vydrží úsťovku "120" nebo co. Díky za rady a pevné nervy
|
17 dub 2011, 12:23 |
|
|
|
Duke1
Kapitán
|
dominisr píše: už sem si vybral z jednoho topicu tuhle http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1069 jenze v baleni neni navod a mam strach je to jen dekorace tak se bojim ze kdyz se mi znici tak dostanu vynadano a budu mit po softu kdyz tam neni navod nwm jakou vahu tech kulicek tam mam davat a nwm kam se bude davat akumulator Opravdu tohle je blbost , pokud chces delat amiky a na UROVNI tak nekupuj G-36 jenom proto ze usetris nejakej peniz , kterej te v budoucnosti bude mrzet. A mimo to ber dokad muzes tu M4 AT eco je to sice celoplast , ale telo (pokud te to chytne ) si muzes vymenit za kovove kolem 500 kc . A ten vnitrek u ni je paradni.
_________________ -Military-
|
17 dub 2011, 12:27 |
|
|
|
Duke1
Kapitán
|
Tak jsou kolem 1000 (mensi preklep ) http://www.armymarket.cz/telo-na-m4-m15 ... -boy-d3143ale s cinou je to tezke . A tedkom ty DB pokad nenarazis na starsi typ s M90 v zakladu jak mam ja ,tak je to slusna koupe na zacatek . Ale ty AT zbrane to uz je nejaka znacka a vnitrnosti skvele , tak zalezi na cem se rozhodne dotycnej a jeste k tomu hodne dobrej vykon uz v zakladu.
|
17 dub 2011, 12:58 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
dominisr -> Hele, až dospěješ natolik, aby ses nemusel ptát maminky, jestli si můžeš koupit érsoftovej kvér a chodit střílet, tak se vrať. Airsoft neni pro děti. sporadyk -> Takžeeee... Amík: Maskáče woodland cca 1000Kč: http://www.us-armyshop.cz/index.php?pag ... t&Itemid=3http://www.us-armyshop.cz/index.php?pag ... t&Itemid=3K tomu by to chtělo ještě patrol cap, ale zrovna ho nemaj v nabídce M4A1 první generace od SRC s dekoračkou cca 2000Kč: http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ts_id=1630Baterka + nabíječka cca 650Kč: http://www.rcm.cz/e-shop/akumulatory/ni ... :798.eshophttp://www.rcm.cz/e-shop/nabijece-a-dop ... 2823.eshopMunice do začátku 121Kč: http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ts_id=2342Brýle standardní 75Kč: http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ucts_id=97Trošku to překračuje tvůj limit, ale tři a půl tisíce je fakt hodně šibeniční do začátku na komplet věci nějaký armády Do začátku ti výstroj nahradí kapsy, časem si můžeš složit ALICE nosnej systém, což je dalších cca 1000Kč. Rebel: Oblečení a výstroj civil/polocivil co dům dá, můžeš se inspirovat třeba našima fotkama z Čečny: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4496_n.jpghttp://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5968_n.jpghttp://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3613_n.jpgnebo dalším kvadrilionem fotek. Na tej poslední fotce jsem já, ještě k tomu taham olivově zelenej báglík z nějakýho výprodeje (kupodivu jsem zjistil, že je to origo Singapurský armády) a bohatě mi to v kombinaci s kapsama stačí. AK-47 (Cm.028) s dekoračkou cca 2200Kč: http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ts_id=3460Baterka v balení je do začátku použitelná, takže jen nabíječka: http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ts_id=2546Brejle a munice jako u "Amíka". Zbytek peněz si ušetři kdyby ti odešla baterka, nebo na další munici nebo tak. Do ani jednoho jsem nepočítal boty, samozřejmě to chce nějaký kanady. Němce nechť ti rozepíše někdo jinej, vim prd kde se dá oblečení a výstroj sehnat.
|
17 dub 2011, 14:43 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
hrát airsoft s timhle rospočtem tak si koupim brejle kuličky zbran... tzn. jdu prvni na bazary , levnějc už to fakt nepujde, a všimni si prosím, že průměrná výbava sotva kompletní vyjde na nějakejch 10 000 ( zbran kolem 130 ms v nejakym slusnym provedeni, kanady a uniforma origo, vesta origo, helma kopie, kvalitnejsi kulicky, brejle ESS, Bollé atp. , serepetičky k lepšímu pobytu v přírodě, možná vysílačka) v dnešní době. K breku kolik to stálo dřív
|
17 dub 2011, 16:33 |
|
|
|
sporadyk
Štábní rotmistr
|
Griffe - moc dík za celkovej výčet,dost mě to inspirovalo,jinak,doma jsem teďka našel jakýsi maskáče,kámoš nabízí vestu za 150 a kukla by se našla,myslíš že by se s tím taky dalo jet rebela? může mít rebel taky maskáče? .. a jinak,líbí se mi tam cyma 0,28,ale ještě trošku víc se mi líbí tactical verze,ta by taky šla na rebela? a kdybych to obědnával z morrise,tak tam asi kuličky guarder že? Díky
|
17 dub 2011, 16:50 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
sporadyk píše: Griffe - moc dík za celkovej výčet,dost mě to inspirovalo,jinak,doma jsem teďka našel jakýsi maskáče,kámoš nabízí vestu za 150 a kukla by se našla,myslíš že by se s tím taky dalo jet rebela? může mít rebel taky maskáče? .. a jinak,líbí se mi tam cyma 0,28,ale ještě trošku víc se mi líbí tactical verze,ta by taky šla na rebela? a kdybych to obědnával z morrise,tak tam asi kuličky guarder že? Díky přijde ti že pojem "rebel" je nějakej oficiální utvar, nějaká jednotka nějaký armády ?
|
17 dub 2011, 17:02 |
|
|
|
Duke1
Kapitán
|
Za rebela muzes na sobe met cokoliv , ale nevim jestli exsistuje neco jako rebelskej as-tym . A cm 0.28 NIKDY Ber tu z vyssim cislem napr: http://www.armymarket.cz/ch-ak47-kovovy ... m042-d2802 . A guarder dalsi chyba tu nikdy, vem radsi nejake MB ci ICS.
Naposledy upravil Duke1 dne 17 dub 2011, 17:28, celkově upraveno 2
|
17 dub 2011, 17:03 |
|
|
|
hacker15
Podporučík
|
jo s kuličkami od ICS souhlasim,sám je používám a maximální spokojenost,pravda maruiky to nejsou ale jsou dost pěkně udělané navíc balík 0.25 stojí asi 207 kč plus poštovné což je myslím pěkná cena
_________________ Válka je zlo , proto bojujeme o mír !
|
17 dub 2011, 17:10 |
|
|
|
sporadyk
Štábní rotmistr
|
A proč né cyma 0,28? četl jsem si že je to plast zvenku to mě neva, aspoň mě nebudou bolet záda,a prej dobrý střeva..
|
17 dub 2011, 17:34 |
|
|
|
skreat
Podporučík
|
028 je dobra, ale dneska uz dost prekonana, jasne , da se s tim hrat, ale daji se koupit lepsi kusy, na druhou stranu , pokud te tlaci malo penez asi je to vhodna volba
jinak k tomu vybaveni ... pokud mas malo penez, je uplne zbytecny neco vymejslet, to napsal juaver dobre, naky zebradlo staci, na svacinu, piti, kule, drobnosti, pak popruh na kver a kver omotat nakou hadrou , aby ti nelezl na verejnosti, a ses za vodou ...
naky vykrikovani o hustokrute speslacke vybave za 10k tady asi neni na miste a pride mi dost zbytecny .... muj softovej equip se za ty 3 roky zmenil tak ze misto roztrhanyho baglu taham vak na rybarsky pruty (kvuli delsim kverum) a to je tak vsechno , shrnuti - "VYBAVENI NEPOTREBUJES ! "
... ale vrele doporucuju poridit kanady a nakej nozik se taky urcite neztrati
_________________ MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda
|
17 dub 2011, 17:57 |
|
|
|
dominisr
Rotmistr
|
Grifon ja se neptam mamky ji je to jedno ale tak je to hlavni sponzor ne?tak kdyby videla ze to nefakci tak by mi na to uz vubecc nesponzorovala.... A griffone díky tento kvér za amíky s dekorackou mi stačí na začatek a az bude usetreno tak si pak koupim ten M4A1 AT ECO
|
17 dub 2011, 19:08 |
|
|
|
archlich
Podporučík
|
4Duke: Co máš proti Guarder kuličkám? Mě přijdou jako jedny z nejlepších...
_________________ Just do what you do, because what you do, it's you who does it.
|
17 dub 2011, 19:18 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
archlich píše: 4Duke: Co máš proti Guarder kuličkám? Mě přijdou jako jedny z nejlepších... začínaj bejt šišatý, např. mě se sekaj už i v plničce jinak nemusíš nám všem řikat jak ti to platí máma a zbytek dáváš z kapesnýho na jízdenku do školy
|
17 dub 2011, 19:21 |
|
|
|
dominisr
Rotmistr
|
OMG tento rok a du na učnak :@ ale jinak griffone sepsal si to dobre a ja se vlezu tak tak ! xD
|
17 dub 2011, 19:30 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Víš jaká reakce přijde teď? "Tohle není fejsbůk." Tzn. dozveděl ses co jsi chtěl, so gtfo.
_________________ Trololol... :facepalm:
|
17 dub 2011, 19:31 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
sporadyk -> Jak už tady padlo, pokud pojedeš rebela/teroristu, tak můžeš tahat fakt cokoliv, podívej se třeba teď na fotky z Libye, tam najdeš snad všechno od středověku po ACU. Nicméně v tomhle případě platí že "méně je někdy více", aneb nepřehánět to s vybávkem a kokotinama a tak nějak rozumně to stylizovat, abys fakt vypadal jakožto člověk co se doma oblíknul, na ulici dostal kvér a vyrazil do boje, než jako idiot, co neví co si má navlíct. Kalacha bych vzal radši klasickýho, je podstatně stylovější.
|
17 dub 2011, 20:41 |
|
|
|
Joe
Rotmistr
|
Ono je i docela důležitá věc, uvědomit si jestli na to máš do budoucna, jelikož AS si vyžaduje stále investice, nikdy nevíš co se může stát s kvérem apod. Ohledně brýlí bych rozhodně nešetřil, když máš štěstí tak se dá narazit na slušný za dobrou cenu, nedávno sem zahlíd na armyburze že někdo prodával vyřazený ESS za 250/ks, ale nevím jestli sou origo, i když podle těch fotek co tam byly bych řekl že jo.
|
18 dub 2011, 07:28 |
|
|
|
Duke1
Kapitán
|
archlich píše: 4Duke: Co máš proti Guarder kuličkám? Mě přijdou jako jedny z nejlepších... Jak uz ti to tady nekdo psal ,doba kdy GD kulicky byly super ,uz davno vyprsela. 4dominisr takze ti je 14 ? A takove projevy jako "omg" ci podobne na foru nemaj co delat, to bys mohl vedet . A mimo to pro lidi co jim je 14-15 ,jak si vubec muzes bejt jistej , ze pro to co ses rozhodl ,te bude bavit ? Bejt tebou s tim pockam a az pak se rozhodnu ,zda-li ta investice s tvym zajmem je takova ,ze chces drazsi AEG. A pokad ses rozhodl proc kupujes levnejsi m4 ,kdyz AT eco stoji jen o neco vice.
|
18 dub 2011, 13:27 |
|
|
|
dominisr
Rotmistr
|
Duke Tleskám ale kamoš kterýmu je 16 tak mi kdysi pujcil veci a sly sme si zahrat... a v tu dobu jsem zjistil ze me to bude bavit
|
18 dub 2011, 13:46 |
|
|
|
Duke1
Kapitán
|
Takze te bavi strileni na AS ??? Tusim ze te to prestane bavit ,pokud nezacnes delat napodobvani napr. amiku. Ja teda vzdy bral kver, jen jako predlohu a byl jsem rad , ze as nabizi nejenom strelbu po lidech , ale i to nejdulezitejsi a to je co nejvernejsi napodobovani realneho vojaka danne armady a cviceni: taktiky , zdravovedy, radiologie, slanovani, cqb a dalsich veci, to vse byli duvody proc jsem vubec zacal s as. Samozrejme na akce taky zajedu(ktere jsou na urcite takticke urovni) , ale kropicky nejsou duvodem proc setrvat u as.
|
18 dub 2011, 13:58 |
|
|
|
|