|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Biohazard Desert Eagle .50AE 10 Inch (MARUI)
Autor |
Zpráva |
Rob
Četař
|
Biohazard Desert Eagle .50AE 10 Inch (MARUI)
Ave všem. Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo s touto zbraní nějaké zkušenosti. Jestli ano, tak jaké. Jaký je přesně rozdíl mezi Biohazardem a normálním Deaglem (od Marui) ? Samozřejmě nemyslím vzhledově.
A ještě jestli má někdo zkušenosti s Desert Eagle .50AE Hard Kick (také od Marui). Byl bych vděcný i za nějaké srovnání s ostatními plynovkami, jak na tom Desert je, apod.
Děkuju
|
19 říj 2008, 09:25 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
Re: Biohazard Desert Eagle .50AE 10 Inch (MARUI)
O Biohazardu nevím nic, mám je klasického Deserta. Velký, těžký, hrozivý. Na nošení jako záložní zbraň je dost nepraktický, A díky blow backu při střelbě dost kope, nicméně na dvacet metrů se s ním dá člověk trefit - ale taky se dá netrefit na pět metrů. Na jedno naplnění plynem vystřílím tři až čtyři (a někdy i pět) zásobníků. Trochu je problém s rychlým tasením nebo obecně se střelbou po změně pohohy, protože z hlavně pak jde obláček plynu, ale to je dost možná efekt u všech plynovek. Hop Up je stavitelný, začíná na 0.20 a 0.25 je někde v první čtvrtině, s níčím těžším jsem nezkoušel střílet.
Jestli chceš velkou, těžkou zbraň a hrozivě vypadající zbraň, tak si pořid Deserta, pokud chceš praktickou zbraň, která ti po půl hodině nebude připadat těžká jako prase, pořiď si něco jiného.
|
20 říj 2008, 20:09 |
|
|
|
Rob
Četař
|
To, že je těžká, to je pro mě spíš lepší, aspoň nějaké závaží ). Já osobně mám elektriku ( AUG police vs. ). Jako záložní zbraň není asi Desert vhodný, to vím, ale spíš bych ho používal jako primární teda občas nebo když bych šel s kámošem co nemá nic, protože s pistolí se pohybuje a běhá mnohem lépe. Člověk se s tím dá snad trefit dál, než na 20metrů ne ? To se mi zdá dost málo, to trefim i čong pistolí. Jinak žádné problémy si s ním neměl ? Nějaký vady či tak něco. Ale třeba by mě taky zajímalo, jak je na tom Desert oproti jiným plynovkám ( tak nějak ve stejné cenové kategorii nebo menší ) ve střelbě, v úsťovce, ve spotřebě plynu a odolnosti. Po pravdě, se moc aktivně softu nevěnuji, jako chodívám jen tak třeba na Ohradu v Praze, jinak v žádným teamu nebo tak nejsem, takže se v těch věcičkách se až tak moc nevyznám... Takže bych byl rád za srovnání.
|
21 říj 2008, 19:53 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
Jako primárka se Desert použít dá a také ho občas půjčuju. Nicméně na to jak je desert těžký se s ním míří o něco hůř než s nějakým kratším automatem. I když v klidu se dokážu trefit tam kam ukážu a nemusím používat mušku, ale pokud se někdo kryje za stromem, je to spíše o náhodě.
Vzdálenost jsem neměřil, ale po mých zkušenostech, kdy většina airsofťáků má odhad jak muži u svého přirození říkám dvacet metrů na stojícího člověka alespoň pěti ranama z deseti. To že se sem tam trefíš i do ležícího na třicet je sice možné, ale náhodné výsledky mě moc nezajímají. V lese jsem zkusmo střílel na kamaráda a on mi ukazoval, kudy klem něj prolétla kulička - a mohlo to být na těch 30 metrů. Netrefil jsem se ani jednou. možná s těžšíma kuličkama by to byl lepší výsledek.
Zpočátku jsem měl potíže s tím, že se nefungoval záchyt závěru při vyprázdnění zásobníku, ale to bylo mým držením a také chladem. Když si člověk dává pozor na pales střelecké ruky a je víc než patnáct stupňů, tak funguje velmi dobře a neměl jsem s ním žádný problém.
Nicméně jinou plynovku nemám, takže srovnávat nemůžu. Co jsem četl jinde, tak přesnost ani spotřeba se od jiných plynovek s blowbackem nijak zásadně neliší. Na druhou stranu když jsem lidem co mají taky Deserta říkal, že z toho svého vysřílím i pět zásobníků než musím dotankovat plyn, tak tomu ani nechěli věřit, protože oni dají maximálně tři. Takže možná se liší kus od kusu víc než jednotlivé typy zbraní mezi sebou.
Jo, a taky používám Predator Gas a ne silnější plyn, který do něj někteří dávají, což má taky vliv.
Každopádně kdyby mi nešlo hlavně o efekt, tak bych do Deserta nešel.
|
21 říj 2008, 20:57 |
|
|
|
Rob
Četař
|
Jasný no. Tak děkuju, aspoň jsem o trochu moudřejší
|
24 říj 2008, 16:23 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
To za málo. Teď už je stejně moc zima na plynovky.
|
24 říj 2008, 20:31 |
|
|
|
Rob
Četař
|
Jo, tak to máš recht ). Mimochodem jsem se koukal na RedWolf airsoft com a tam měli že má ten Desert úsťovku jen 250 fps ( to už tam má docela dost plynovek větší ) a ten Biohazard má 350 fps. ( obojí od Marui) Nevím co je na tom pravdy, ale zdá se mi to málo je to asi 76m/s a ten Biohazard je přibližně 106m/s...
|
24 říj 2008, 21:01 |
|
|
|
Wrtak
Moderátor
Registrován: 28 bře 2008, 21:00 Příspěvky: 970 Bydliště: Stříbro
|
Oni většinou plynovky mají kolem těch 90 m/s ... Ale taky záleží úpodle zoho, jakej plyn tam dáš ..
_________________ Wrtak -- GSAS Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!
Mobile No.: 776 798 793 E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz 33. Výcvikové středisko STŘÍBRO 57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého
|
24 říj 2008, 21:28 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
Úsťová rychlost nikdy nebyla moje parketa - buď se trefuju nebo ne, voc neřeším.
|
24 říj 2008, 22:14 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|