|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
M15A4 Classic Army - minutová životnost
Autor |
Zpráva |
vovo
Svobodník
|
 M15A4 Classic Army - minutová životnost
Zdarec, už asi 2 týdny řeším ten samý problém s mojí M15A4 od CA. Zbraň mi střílí spolehlivě cca 20 kulí, potom tak jedna rána z pěti jde dolů a pak už všechny lítají asi 5 metrů jenom, někdy po dvou, někdy se dusí v hlavni. Vůbec nevím čím by to mohlo být, začalo to dělat po namontování Guru vzduchárny, poslal jsem to do airsoftguns, zaplatil sem 1000 kč za to že nic neopravili...doma jsem tam dal zpátky zase vzduchárnu od Classic Army, co předtím fungovala, ale bohužel funguje tak jak jsem psal na začátku. jestli ste měli někdo podobnej problém, nebo jste se s něčím takovým setkali nebo máte nějaké nápady, tak to sem prosím napište. Díkec
|
01 čer 2010, 15:06 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
 Re: M15A4 Classic Army - minutová životnost
neroztelovava se ti samovolne pri strelbe kolecko na stelovani hop-up? celkem casty problem u m4. s tim dusenim kuli muze byt problem v hop-up gumicce, popripade tryska uplne neuzamyka komoru.
muze to zpusobovat spousta veci a je zapotrebi mit hodne zkusenosti pro jeho odstraneni, takhle pres net ti nikdo nerekne, kde je presne chyba. guru vzduch montuji hodne casto a v drtive vetsine pripadu neni problem.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
01 čer 2010, 15:58 |
|
 |
|
vovo
Svobodník
|
To s tim rozštelováváním hopu by neměl být problém, schválně sem utáhl šroubek, ale dělá to furt stejně. A to s tou tryskou nevim, protože jaxem psal, dost těch kulí vystřelí normálně, až po chvíli se to začne kazit.... Já bych to někam poslal, ale po tý zkušenosti.....Sere mi to:-)
|
01 čer 2010, 16:28 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Jednoduše... řekni, odkud jsi a určitě se najde hned několik schopných a ochotných lidí, kteří ti rádi pomůžou...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
01 čer 2010, 16:32 |
|
 |
|
vovo
Svobodník
|
Tak jo chlapi, kdybyste byl někdo ochotnej a schopnej z okolí Písku, tak bych byl moc rád za každou pomoc....díky
|
01 čer 2010, 16:37 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|