Autor |
Zpráva |
David229
Podporučík
|
 Re: Problem s M4
tryska je tam aspro, ale dělalo to i s tou starou  pružinku zkusim zkrátit. Zatim dík
_________________ If you see the flash, it's already too late
|
23 kvě 2011, 20:33 |
|
 |
|
matesd
Praporčík
|
Griffone, udělám to tak, že nechám vrchní díl z těla a později jak dokoupím tu vnější hlaveň s delta ringem, předělám tu vrchní starou část za tu novou.
|
24 kvě 2011, 16:13 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jop, to je řešení, jinak nechtěl by ses toho starýho těla za nějakej peníz zbavit? Kdyžtak PM.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 kvě 2011, 16:18 |
|
 |
|
Tvardy
Podpraporčík
|
Ahoj mam problem s moji M4 Telo aimtop a mechac JG.Po vymene hop komory (guarder)se mi zbran dusila tak jsem upiloval trysku a stale se dusila.Tak jsem koupil znova jinou komoru (src) a trysku (aspro).A stale se to dusilo.Tak jsem objednal novou vzducharnu (guru) a porad to dela to same.Nakonec jsem upiloval hop komoru aby neptlacila na predek mechace porad nulovej vysledek jeste horsi.Nekdy to zacne strilet na semi na full 
Naposledy upravil Tvardy dne 25 kvě 2011, 18:35, celkově upraveno 1
|
25 kvě 2011, 17:56 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Tak to budou buď hujove kule, nebo laufa... a nebo je tu pořád možnost, že máš lachtaní nemoc, ale to musíš vědět sám nejlíp. Jestli na semi valí full, bude to nejspíš zhoblovaný přerušovač... klasický problém.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
25 kvě 2011, 18:09 |
|
 |
|
Tvardy
Podpraporčík
|
Kule jsou dobry (BLS) prerusovac me taky napad to mi tak nevadi ze to strili na full ale hlavni problem me s...
|
25 kvě 2011, 18:34 |
|
 |
|
David229
Podporučík
|
Tak na radu jeffa jsem zkrátil pružinku na ramínku podavače a nic se nezměnilo. Taky jsem zkoušel do toho nacpat bratrovy kule 0.40g od MADBULLu a ty lítaly hezky, teda až na to že to brzo padalo, ale nelétaly dvě najednou ani se to nezadušovalo ani při plném natočení zásobníku ale s 0.25g od AIM-TOPu se to dusilo.
|
30 kvě 2011, 19:23 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Tak pak máš problém jasnej žejo, blbý kule...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
30 kvě 2011, 20:49 |
|
 |
|
David229
Podporučík
|
Griffon píše: Tak pak máš problém jasnej žejo, blbý kule... ale před tím jsem měl taky AIM-TOPy a uplně v pohodě
|
31 kvě 2011, 14:30 |
|
 |
|
David229
Podporučík
|
Tak problém vyřešen. Bylo to v kulích AIM-TOP koupil jsem Mad Bully a střílí to v pohodě.
|
03 čer 2011, 17:28 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Chlape, možná kdybys tomu svýmu příspěvku dal nějakou formu, tak bychom ti poradili. Četl jsem to asi desetkrát a stejně jsem nepochopil, co po nás vlastně chceš...interpunkce se má používat v celém textu, nikoli jen v podobě hromady otazníků na konci, pokud to neděláš, tak to není textový příspěvek, ale vyzvracené myšlenky.
|
15 črc 2011, 10:31 |
|
 |
|
David229
Podporučík
|
cross000 píše: nekde se tady resilo podlozeni hop-up komory a me se stalo ze se zacal hybat zasobnik a kdyz jsem ho vyndal zjistil jsem ze odskakuje cela hop komora tak jsem zistoval proc rozebral jsem gunu vytah hlaven a v ni sekla kule po trose nasili se dostala ven vse jsem slozil a tet to chodi jak ma takze se ptam kdyby hop-up komora nebyla na pruzine ale na pevno tak by se vys*alo neco v mechaboxu ne ?? a proto ma cenu ji na pevno podkladat ??? ja asi vim co tim myslel. No ono se to podklada na pevno k mechaci aby jsi nemel uniky vzduchu, ta pruzinka co tam je na to nestaci. Akdyz se ti sekne kule tak musis prestat strilet a vydolovat ji ven. Ale kdyz budes hlaven pravidelne cistit a pouzivat kvalitni kule tak by k tomu nemelo dochazet a komoru muzes bez obav na pevno podlozit
|
16 črc 2011, 12:14 |
|
 |
|
-=zipp=-
Podporučík
|
Ja porad nechapu, co ma spolecnyho ucpana hlaven a hop komora? Kdyz mas zadus a strilis dal, tak se ti spis sjede pist
_________________ G&P M4 Magpul
|
16 črc 2011, 18:01 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Aha, už chápu co jsi myslel...na poškození při zádusu nemá podložení nebo nepodložení komory vliv, v obou případech hrozí stejný poškození. Jinak podložení určitě smysl má.
|
16 črc 2011, 22:09 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Ne, takhle to v žádném případě nefunguje.
|
16 črc 2011, 22:48 |
|
 |
|
-=zipp=-
Podporučík
|
_________________ G&P M4 Magpul
|
16 črc 2011, 23:09 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
cross000 píše: tak jak tedy ? Odskakující komora tě při zádusu nezachrání, tečka, na tom není co dál vysvětlovat. Ano, pokud odskakuje, tak je tam o něco menší tlak (což taky způsobuje snížení úsťovky při normální střelbě, proto se to podkládá aby neodskakovala), tudíž síly působící při zádusu na píst a kolo jsou taky o něco menší, ale v žádném případě ne o tolik, aby to píst/kolo zachránilo.
|
16 črc 2011, 23:24 |
|
 |
|
tomino76
Desátník
|
Ahoj softaci, jsem mezi vami uplne novy, tak prosim starsi kolegy o trosku tolerance  Hledal jsem v temamtech, nasel jsem tam muj problem se zbrani, ale ne vsechny dohromady, ktery mam ja. Mam upe novou M4 http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=522 Dnes jsem ji mel poprve na akci v lese...a...zezacatku vubec nepodavala kule, zbran strilela naprazdno...potom jsem zjistil, ze se zasobnik kyve az moc, takze jsem tam prilepil pasku. Tim se to o hodle zlepsilo...tlacil jsem zasobnik nahoru dopredu...a chvili zlepseni a potom to opet prestalo strilet. Potom se to zlepsilo (nevim proc), ale kdyz jsem prepnul na davku, tak se to opakovalo s tim, ze pak najednou vyletely treba 2-4 kulky, par metru prede me. Taky kdyz jsem strilel na cil, tak jsem si vsiml, ze nektere kulky letely rovne a nektery jako by nemely tu silu a sly drive dolu a do boku. V rezimu SEMI dve kulky dobry, pak dve spatny, pak jedna dobra atd...Obcas a taky nepravidelne se stalo, ze jsem strilel na SEMI a pak jakoby tam neco zapadlo a zmacknu spoust a uz to nevystrelilo, chovalo se to jako bych mel zbran na SAFE...nesla zmacknou spoust...kdyz jsem to prepnul na SAFE a zpatky na SEMI, tak nic...ale kdyz jsem to dal na davky a pak zase na SEMI, tak to zase strilelo jednotlive rany. Takhle se to stalo asi 3x. Dale se mi zda, ze je zbran celkem hlucna, ze to celkem mlati oproti ostatnim elektrikam, ktery jsme tam meli, nevim jestli to je ok nebo ne... Jak jsem psal, je to upe novy a rozumim tomu houbelec, tak nevim jestli mam neco zkouset, nebo to rovnou poslat zpatky, at se na to podivaji? Poradte pls vy zkuseni, kteri mate hodne zkusenosti, diky! PS:Kamarad rikal, ze to je asi tim, ze to je novy, ze se to "ochodi". Pravdou je, ze na konci akce jsem vystrilel skoro cely zasobnik na davku a nekouslo se to, pouze obcas vyletly dve BB najednou.
|
17 črc 2011, 08:38 |
|
 |
|
David229
Podporučík
|
to sekani spouste pri semi je u m4 docela casty, mohla by to vyresit nova kulisa prepinace, to stoji par korun airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=943 ale nejsem si tim uplne jistej, ja tenhle problem resit nemusel ale taky mi to z pocatku delalo ale nejak to odeznelo tak je mozny ze u tebe to dopadne stejne  s tim obcasnym litanim dvou kuli na jednu, to bude hop-up gumickou, dej tam tuhle armymarket.cz/silikonova-hop-up-gumicka-cerna-guarder-d3086 nebo tuhle armymarket.cz/silikonova-hop-up-gumicka-systema-d0524 popripade zkus nejdriv procistit hlaven nebo zmenit strelivo ale tipoval bych to na tu gumicku
|
18 črc 2011, 23:04 |
|
 |
|
tomino76
Desátník
|
ahoj ja si procital forum a kdyz jsem to tak videl, tak by to v podstate mohlo byt cokoli, proto jsem radeji popsal vsechny problemy  Dekuji za rady, vazim si Abych rekl pravdu, tak jsem to vcera doma zkousel jeste jednou, nedalo mi to. Zjistil jsem, ze je mozna chyba v zasobniku. Slysel jsem, jak se jakoby "uvolnuje" pruzina v zasobniku, hned pote co jsem ho natocil...a pak ho zespoda poklepal. Kule mi to podavalo normalne, na SEMI i AUTO, v pohode, zadnej zadus, dokonce ani dve kule najednou nelitaly, koukal jsem  Jestli to takhle vydrzi, tak budu spokejenej, prtze nebudu muset nic resit  Musim to ale jeste vyzkouset venku, jak velky rozptyl mam atd.,doma to preci jen neni ono. Jako naprostej neznalek bych se rad zeptal jeste na jednu vec: kdyz vymenim hop up gumicku, nebo neco jinyho, neztracim tim zaruku? Nebo ji ztracim pouze v pripade ze "sahnu" do urcityx veci, napr. dovnitr mechaboxu? Diky, mejte se, priznavejte a at vam to strili kluci 
|
19 črc 2011, 09:26 |
|
 |
|
tomino76
Desátník
|
Ja bych do ni nesahal, kdyz ji mam v zaruce. Slo mi spis o to, ze se tady na foru treba hodne resi to, ze se neco podela a ten clovek si to radeji opravi a vymeni doma sam (ve svem volnem case a za vlastni penize), nez aby to poslal zpatky do kramu, kde by mu to meli v ramci zaruky odborne opravit a poslat zpatky. Nic proti opravam doma, urcite je dobra cesta, ze clovek vi o zbrani vic, nez jen to, kde se to nabiji a za co zatahnout, aby to strilelo. Ale jak to tady tak ctu, tak realita je trosku nekde jinde... Tak snad i v tomto obchodnim smeru se dostaneme casem trosku do "civilizace".
|
19 črc 2011, 14:38 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Vyměň hopgumku a případně vypodlož šachtu/olep zásobníky tak, aby zásobník držel ve správnej pozici a podával. Mělo by to vyřešit všechny tvoje problémy kromě sekání spouště, které zase s největší pravděpodobností vyřeší pořádný akumulátor.
|
19 črc 2011, 22:03 |
|
 |
|
David229
Podporučík
|
Jenom takovej dotaz , jak muze akumulator vyresit sekani spouste? Diky
|
20 črc 2011, 09:03 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Slabej aku způsobuje to, že se pístový kolo nedotočí a zastaví v tej poloze, ve kterej tlačí na ramínko přerušovače, který pak při každym pokusu vystřelit na jednotlivky rovnou vyhodí člunek spoustě...a to je to "sekání", o kterym se tu bavíme. Proto to hodně často vyřeší pořádnej aku.
|
20 črc 2011, 09:11 |
|
 |
|
tomino76
Desátník
|
To Griffon: No tak to by me ani ve snu nenapadlo, ze to muze delat i slaba baterka,to clovek jako ja zira  Ja vim, ze jsem nedostal v zakladu zadnou pecku baterku...ale nabijecku jsem koupil pro jistotu hned jinou. Souhlasi to tedy i s tim, ze kdyz jsem prepnul na AUTO a zpet na SEMI, tak se problem vyresil a kdyz jsem to prepnul na SAFE a zpatky na SEMI, tak to zustalo "zasekly"? Nemuze to byt zpusobeny jeste necim jinym? Prtze pak by se to muselo zasekavat hodne lidem prece...tedy tem, kteri pouzivaji "zakladni" baterie. Jak rikam, je upe nova(dorazila mi minuly patek PPL do prace)...mel jsem ji jen jednou na akci a tahla dobre bych rekl...nevim kolik 300BB zasobniku by takova baterie mela vydrzet, ale vystrilel jsem cca 3 zasobniky + 1 doma a zadna zmena, kadence porad stejna.. Ty jo, zacina me to bavit  Cisty laufy a dobrou musku vsem! 
|
20 črc 2011, 09:54 |
|
 |
|
tomino76
Desátník
|
Ahoj kluci, jen pro informaci: Vcera jsem byl na akci a nic...vubec zadnej problem. Proste se to opravdu asi jen potrebovalo "ochodit". Pisu to tady schvalne, aby o tomhle novacci vedeli, prtze jsem nikde na nic takoveho tady na foru nenarazil. Vetsinou se rovnou resi to, cim to je...ale existuje nastesti i moznost ve stylu: kdo si pocka, ten se docka  Taky vuci prodejci je to fer, abych "nehanil" a vec uvedl na spravnou miru. Vsem, kteri se mi snazili pomoct:Velke diky! Mejte se fajn a nepriznavaci, at vam zdaleka vyhybaji 
|
24 črc 2011, 08:31 |
|
 |
|
Crewe
Poručík
|
Ahoj, mám takový menší problém s M4, je to CA cca 3 roky stará je tam 130 pružina a zátěžovej motor, takže kadence je veliká. A teďka k problému Když dám semi, tak občas střílí dávka, spíš pořád než občas, občas to vystřelí jednotlivkou.
_________________ http://www.sabotage-team.clanweb.eu/ Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).
|
04 srp 2011, 18:52 |
|
 |
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
To se u vysokých kadencí občas stává. Jeden človíček kterému dělám zbraň pořídil lipolku 11.1V, Aimtop motor 130+ na kolech GP standard. Výsledkem je kadence jako kráva a na semi vystřelí 4x, než člunek vylítne z kontaktů (mosfet). Řešení: Zajistit, aby mohl člunek s kontaktem rychle opustit svorky a tím rozpojit obvod - silnější pružinka co člunek vyhazuje, zpilovat všechny nerovnosti na člunku a celkově snížit tření člunku ve spoušťovém mechanismu na minimum. Zkontrolovat ramínko přerušovače, jestli už není obroušené, a jestli pracuje volně - vyměnit za ocelové od SHS (to se mimojiné nechá i pěkně kroutit, pokud ho dostatečně prohřeješ (stačí plynový sporák) takže můžeš upravit jeho tvar aby byla jeho práce co nejefektivnější). Zkus sem nahodit další postřehy, nějak to dáme do kupy.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
04 srp 2011, 19:30 |
|
 |
|
Crewe
Poručík
|
Ahoj, tady to je vyloženě dávka, zkusím to s tím člunkem 
_________________ http://www.sabotage-team.clanweb.eu/ Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).
|
05 srp 2011, 16:43 |
|
 |
|
MajorR
Svobodník
|
Cau, potrebuju pomoct: Kdyz nabiju akumulator a dam zasobnik do M4 tak mi to pri strelbe udela jen RRRRRRRR, a nestrili to nevite co s tim ?
|
29 srp 2011, 21:32 |
|
 |
|
|