Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2025, 06:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 JG G36K dotazy!!! 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Re: JG G36K dotazy!!!
Když už jsme u toho, chtěl bych se zaptat, zda li se dá někde koupit samostatně ta optika nebo jen ris lišta. Popřípadě jestli jde nad integrovanou optiku přidělat nějakou krátkou ris lištu.

Díky

22 led 2010, 16:43
Podplukovník
Podplukovník

optika se koupit da, da se koupit i ris lista a videl sem i integrovanou optiku ktera mela nahore ris listu pro kolimator.

22 led 2010, 20:41
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Vcera mi prisla. Vsetko som dal ako ma byt(poradte mi ako lahsie napchat do predhlavne baterku , zda sa mi velka). 2 vystrely naprazdno a 3 s BBckami. Avsak iba pri prvom vystrele vyletelo BB. Pri 2 iba nieco tukalo(v oblasti kde drzite spust) a BB iba vypadlo.
Neviete v com je problem? Strielal som SEMI ale ani AUTO neslo.

13 dub 2010, 13:08
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

AnDy píše:
Vcera mi prisla. Vsetko som dal ako ma byt(poradte mi ako lahsie napchat do predhlavne baterku , zda sa mi velka). 2 vystrely naprazdno a 3 s BBckami. Avsak iba pri prvom vystrele vyletelo BB. Pri 2 iba nieco tukalo(v oblasti kde drzite spust) a BB iba vypadlo.
Neviete v com je problem? Strielal som SEMI ale ani AUTO neslo.

Gumka, tryska nebo hop komora, taky zasobnik muze byt na prd a nepodava spravne kulicky. Tezko rict.

13 dub 2010, 15:01
Podporučík
Podporučík

pokud prepnes pojistku do polohy "AUTO" , ale strili jen semi tak je to zlomena kulisa prepinace (vlastni zkusenost :) )

baterku do predpazbi ... sundej predpazbi, zamer se na posledni bod kde je uchycena halven
EDIT: srozumitelneji .... zvýrazněnou část zapilovat do úrovně hlavně - viz. foto
http://yfrog.com/gidsc00147j

jinak jestli to od toho tukani nevydalo ani ranu, tak to je neco spatnyho s mechem, jedine rozebrat a proste se podivat dovnitr, popripade nechat opravit v servisu

13 dub 2010, 20:39
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2