vynechávání a ucpávání kulí ve zbraní
Autor |
Zpráva |
Gizmo_CZ
Major
Registrován: 03 pro 2012, 19:04 Příspěvky: 479 Bydliště: Prostějov
|
Re: vynechávání a ucpávání kulí ve zbraní
Já nechci dělat chytráka ale zdá se mi že máš špatně daný spoždovač na pístovém kole. nebo a to by bylo lepší bych tam raději než ten co tam máš dal měděný - přesně tohle sem měl já (vynechávání a ucpávání) a po instalaci měděného spožďovače a nového ramínka - půvpdní bylo vymleté) 100% podává a co rána to kule ven http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... u3omuog9t1
_________________ Hledáš aktuální airsoftové akce ve svém okolí nebo v celé republice? Pak je to jasné! Jdi na WWW.AIRSOFTKOALICE.CZ
|
01 kvě 2013, 17:37 |
|
|
|
malej.hrosik
Svobodník
|
Zdravím kolegové, mám problém s podáváním. M4ka mi podává ob kuličku.
Sestava M4: SHS hlava válce SHS hlava pístu SHS tryska SHS 120ka SHS kola 16:1 SHS vačka (modrá plast) Aimtop motor (zátěžový)
Můžete mi prosím poradit nějaké řešení aby zbraň spolehlivě podávala:) Děkuji
|
26 črc 2013, 08:38 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
problem je v komore, tj. zkontroluj trysku, gumicku, raminko podavace, komoru. mohla by pomoci vacka na pistove kolo
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
28 črc 2013, 14:34 |
|
|
|
malej.hrosik
Svobodník
|
Děkuji za radu Jeffe, ale vačku už tam mám, dokonce 2hou ale v té to asi nebude. Prověřím komoru, gumičku atd:) Děkuji dám vědět...
|
28 črc 2013, 20:56 |
|
|
|
James Storey
Svobodník
|
Zdar, mám problém se zádusem. Mám D-Boys M4 CQBR, dával jsem novej hopup od SHS (kov, obyč), trysku SHS a gumu Aimtop zelenou a přítlačný váleček ASPro. Hop jsem utěsnil teflonem a vypodložkoval jsem o-kroužkama(řekl bych, že je akorát, že se nehne ale ani není nutná síla pro smontování horního a spodního těla). Zbraň střílela po smontování naprosto geniálně, zvýšený dostřel, evidentně změna hopu prospěla, ale jak jsem jí zkoušel na akci před hrou, dusí se když vyměním zásobník, na semi nestřílí, po pár ranách vypadnou kuličky z hlavně. Když použiju full, tak se "profoukne" a pak to už jede, pokud si nedá delší pauzu...Vždy je to ze začátku zásobníku. Nevím co to může bejt. Budu rád za nějaké návrhy...může to dělat kombinace oné zelené AT gumy a ASpro válečku, nebo něco jiného? Díky
|
30 bře 2014, 20:50 |
|
|
|
Hauser
Četař
|
Zdar, taky bych potřeboval poradit s "dusítkem". Co vrazit mezi mecháč a komoru, aby to vydrželo? Řeším GP M4-RAS 133m/s, co se mi ucpává. Když komoru přitlačím na mecháč (naskládám před ni na hlaveň O kroužky), tak se mi "dostřel" zvětší snad o 3tinu, ale dusí se a i hůř se dávají zásobníky (všech 6 co mám). Když na zkoušku nacpu mezi hopinu a mecháč izolačku ve 2 vrstvách, tak se přestane dusit a i zásobníky jdou normálně. Jen to tu ilozačku za chvilku rozmašíruje, nebo odsune. Napadá mne podložka a vteřiňák, ale mám strach, že to střelbou vyklepu a podložka vlítne kam nemá? Zkoušel jsem to na původní GP komoře, pak na CNC ASPRO a dokonce i PROWIN. U všech 3 stejný problém. Kvér je v základu, jen má vyměněnou hlaveň (KM). Napadá mne ještě dát kratší trysku (nemám doma, nemůžu zkusit), ale to bych asi nevyřešil to špatné nasazování zásobníků.
Dík za help.
Naposledy upravil Hauser dne 08 led 2015, 17:58, celkově upraveno 2
|
08 led 2015, 17:24 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Já tam lepil filcový podložky, prodávají je v hobbymarketech jako protiskluzový samolepky. Vyřízneš kolečko, můžeš i odloupat jednotlivý vrstvy na potřebnou tloušťku a pak nalepíš, drží to dobře.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
08 led 2015, 18:32 |
|
|
|
Hauser
Četař
|
Dík za radu Griffe, zejtra mažu pro filc.
|
08 led 2015, 23:48 |
|
|
|
CHlustanec
Štábní rotmistr
|
Zdravím, kolega si koupil bazarovou M4. Problém je, že zásobníky (všechny bez rozdílu - jeho, můj CA, DB tlačák) podávají bezchybně jenom, když se spodek tlačí dopředu. Zkoušel jsem vypodložit komoru (dostal jsem se až do bodu, kdy zbraň nešla pomalu ani složit) a nepomohlo to. Máte někdo nějaký nápad?
_________________ homer: co budu dělat s takovou spoustou špinavých peněz? spálím je! líza: NE! pomysli na děti v africe. homer: máš pravdu, lízinko, musím si koupit pušku..
|
30 led 2015, 17:36 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Nalep do zasobnikove sachty penovou pasku tak, aby to vytesnilo vuli zasobniku
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
30 led 2015, 18:25 |
|
|
|
CHlustanec
Štábní rotmistr
|
To mě taky napadlo, spíš mě zajímalo, jestli není nějaké systémové řešení. Ale dík, aspoň to nebudu zkoušet zbytečně
_________________ homer: co budu dělat s takovou spoustou špinavých peněz? spálím je! líza: NE! pomysli na děti v africe. homer: máš pravdu, lízinko, musím si koupit pušku..
|
31 led 2015, 18:36 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
jeste ktomu podlakadani.komroy/duseni... ideal udelat podlozku z plechu co pres kolicek komory napevno spojis s komorou...
jinak.to.duseni je otazkou komory, resp vnitrniho vybrani pro gumku, gumky a hlavne trysky, resp. tvaru vyusteni.... jesli je tam zakladni gp tryska tak.ty bejvaj dost tupy, tam bych hledal pricinu...
druhej.dotaz viz daven...
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
06 úno 2015, 12:56 |
|
|
|
bendercz
Rotný
|
Ahoj,
moje Ares SL9 se zásobníkem tlačným co přišel přímo s ní, podá 6-8 kuliček bez problému a pak střílí na prázdno, vyndám a zandám zásobník a vystřelim 2-3 a pak zase naprázdno. Pokud použiju točák, tak vystřelim jen 1-2 kuličky a pak nic. Nevíte čím to je? Problém zůstal i po výměně gumičky za Systemu
|
14 dub 2015, 18:57 |
|
|
|
javorovej
Rotný
|
Mě tohle dělala Areska M4 a změna nastala po výměně hop up. Ale jen teda částečná změna - podává to jen s tlačákama a u točáku to cca 5-6 vystřelí, pak několik ran naprázdno, zase cca 5-6 a furt dokola. Za měsíc budu měnit vzduchotechniku, tak snad bude změna.
|
14 dub 2015, 20:07 |
|
|
|
bendercz
Rotný
|
Takže abych shrnul špatné podávání zbraně (kdyžtak me prosím opravte a přidej i svoje zkušenosti).
Může být:
špatný zásobník (nefunguje pořádně origo ani točák, který na 100% funguje v jiné G36) špatná hop gumička (mám systemu novou, na staré originální zelené, to taky nepodávalo dobře)
co ještě může být za problém? Zbraň je úplně nová jen od Jeffa má novou elektroniku, díky za rady kluci.
|
16 dub 2015, 16:13 |
|
|
|
bendercz
Rotný
|
Tak jsem na to přišel a pomohlo vypodložený prostoru mezi mechaboxem a hop komorou, tím se posunula komora směrem dopředu a zásobníková šachta míří přímo do komory a zásobník podává perfektně.
|
20 dub 2015, 19:46 |
|
|
|
sindyk
Štábní rotmistr
|
Jen bacha, aby byla dost dlouhá tryska, může to ztratit výkon
|
22 dub 2015, 17:13 |
|
|
|
bendercz
Rotný
|
Jo budeš mít pravdu, létá to s menší razancí a kratší vzdálenost, já jsem nejdříve řešil, to špatné podávání a teď se vrhnu do samotného mechaboxu a vymenim tam základní věci za lepší.
|
22 dub 2015, 17:47 |
|
|
|
koreN
Podporučík
|
Jenze to je zpusobeno prave podlozkou mezi mechem a komorou. Tryska tim padem na gumicce netesni. Rozborkou mechu nicemu nepomuzes. Tam bude potreba vyresit jiny problem.
|
22 dub 2015, 18:05 |
|
|
|
Nerd
Poručík
|
Zdar panove, kamos ma problem s ClassicArmy M15A2 - zbran byla v puvodni konfiguraci XY let, pak se zlomilo raminko podavace a tak se rozhodl vymenit + upgradovat zbran. Nynejsi sestava: M120 Aspro (puvodni pruzina - nezname sily) pist SHS s ocelovymi zuby (puvodni plastak) hlava pistu Aspro (puvodni nesedela) hlava valce SHS tryska ASpro 21,4mm - skracena (puvodni netesnila) trn s loziskem ASpro hop gumka AimTop zelena kola a zbytek zustali stejny...
Problem je v tom, ze zbran nyni podava jen obcas a je jedno jestli je na semi nebo full auto. Vetsinou strili naprazdno, pak vylitne 1 kule a dalsi se jen vysypou, pak zase nic... Zasobniky v jine zbrani podavaji spolehlive, tady nejde ani tocak. Nepomohla ani vymena hop gumy za jinou (cerna Guarder, puvodni - nejaka pruhledna)... Napadlo me spatne usazeni komory, nebo chybejici vacka na pistovem kole... Nejake napady? Co sem cetl na foru tak pry je docela casty problem u CA M4/16...
|
01 črc 2015, 08:41 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Problém bych viděl v ramínku podavače nebo trysce, když se to měnilo a upravovalo.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
01 črc 2015, 12:48 |
|
|
|
Nerd
Poručík
|
Trysku sem meril suplerou a je stejna, na to raminko se jeste podivam... O vikendu my kamos donese zpozdovaci vacky, tak zkusime jeste ty...
|
01 črc 2015, 12:58 |
|
|
|
Nerd
Poručík
|
Tak ani vacky nepomohly... Jeste jednou jsem promeril trysku i nove raminko. Tryska rozmerove sedi s puvodni. Raminku je v miste kde chyta trysku o par setin mm uzsi, nez puvodni. Problem je ze kule projde do komory a uz v ni zustane = tryska ji neprotlaci pres hopgumu do hlavne... Gumy jsem zkousel 3 (zelena AT, puvodni co byla ve zbrani a cerna GD) a stejny vysledek...
EDIT: tak me este napadlo zkusit dat jinou komoru - povalovala se my doma DB komora a s ni to jede bezchybne... Problem je, ze ustovka je ted 36-86m/s na M120. DB komora si sedla uplne jinak a jelikoz je tryska na CA komoru, pocitam, ze problem je tam...
Otazka zni - nechat puvodni komoru a zkouset ruzne trysky, nebo zkusit jeste nejak "vypodlozit" tu CA na puvodni trysce? Pokud ano, tak jak?
|
04 črc 2015, 16:44 |
|
|
|
|