Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 dub 2025, 23:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Colt 1911 GBB - problém se zásobníkem 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Colt 1911 GBB - problém se zásobníkem
Skús ho rozobrať poriadne vyčisti tú ihlu a vnútornú gumičku nezaškodí trocha silikonového oleja a tú pružinku skús trocha natiahnuť prípadne ak máš rovnakú ale silnejšiu tak vymeň. ARMY je myslím WE alebo jeho kópia a to je väčný problém s plniacimi a dávkovacími ventilkami od WE by som mohol tapetovať

31 pro 2013, 15:50
Desátník
Desátník

když vyšroubuju ventilek tak ho neumím víc rozebrat, je to celé jeden kus, aspoň to tak vypadá...co mám ventilek na snipě (well G22) tak ten se dá rozložit a dostanu se k pružince atd. Tady se mi to nějak nepodařilo. Zkusím koupit ventilek a vyměnit jej. Ale přijde mi divné, že když zbraň přišla tak byla naplněná plynem a nesyčel. Po vystřílení "zkušebního" plynu jsem naplnil svým (GG, ProTechGuns.com) a problém byl na světě. Nepomůže koupě klasického GG? Možná se ptám jako trouba ale je to můj první problém s únikem plynu...

31 pro 2013, 16:29
Plukovník
Plukovník

To nie je plynom ale ventilkom najlepšie urobíš ak si kúpiš celý zásobník od TM ono totižto tie čínske zásobníky majú viac neduhov ktoré ešte budeš musieť riešiť napríklad gas route a davkovací ventil

31 pro 2013, 17:26
Desátník
Desátník

Ok moc díky za rady...:)

31 pro 2013, 17:35
Podplukovník
Podplukovník

Každopádně normální to není, takže bych to řešil.

První možnost je, že by to mohlo ucházet kolem těla ventilu, špatně utěsněno, teflonová páska nebo o kroužek to může pořešit.

Druhá věc je, že může být chyba přímo ve ventilu. Stává se, že soudruzi z číny zapomenou dát třebas o kroužek. Setkal jsem se s tím a syčení odstraňovali tím, že dali těsnění zvnějšku kolem plnícího hrdla, což problém neřešilo :o) Řešení bylo jednoduché a zásobník pak fungoval zcela normálně, těsnění co bylo u hrdla se přesunulo na místo, kde chybělo a zásobník šlapal jak měl :o)

Bylo by ideální vidět o jaký tip ventilu jde, šikla by se fotečka. Setkal jsem se totiž i zventily, které nebyli zrovna bezpečné a v případě poškození gumičky hrozilo jejich poletování....

http://www.sinergy.sk/blog/blog-page/4

31 pro 2013, 18:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Tak problem vyresen, musel jsem sundat celou patu zasobniku a vymenit tesneni byl tam takovy maly prcek jenom, pro jistotu jsem tam dal jeste jeden zavit teflonove pasky a plyn drzi...:-) Hned jsem se i podival na unik plynu u te g22 a tak jsem ve ventilku trosku natahl pruzinu a jedno male naplneni cca 2g mi to drzelo 26h a co 3 hodiny jsem zkousel vystrelit...takze diky moc za rady vse uz mi doma fici...:-)

15 led 2014, 11:39
Plukovník
Plukovník

Páska pomôže ale odporúčam zakúpiť si kvalitne o krúžky v obchode s gumenými guferami.

15 led 2014, 13:04
Desátník
Desátník

Jojo taky nad tim uvazuju zatim to necham tak a koupim tesneni a kdyz to zase zacne tak to operativne vymenim...:-) diky moc vsem za rady

15 led 2014, 20:34
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4