|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Classik Army G36C nefunkční přepínač režimu střelby
Autor |
Zpráva |
Beastkill
Desátník
|
 Classik Army G36C nefunkční přepínač režimu střelby
Dobrý den, před pár dny jsem si zakoupil CA G36C (2014 verze). Na první "poslech" je zbraň poměrně dost hlučná, ale bylo mi řečeno, že u některých verzí této zbraně je to celkem normální jev. Co však nefunguje je přepínač střelby semi/auto/off. Když pominu jistou "hrachovost" zmiňovaného přepínače, jednotlivé kliky v pozicích jsou zřetelné. Bohužel u mé zbraně se mi několikrát stalo, že i v režimu "zajištěno" se najednou G36tka zblázní a začne střílet sama od sebe. Pak několikrát na semi auto režim začne střílet full auto. Prostě přepínač režimu střelby je v nepořádku.
Zajímalo by mě, jestli má někdo další podobný problém, případně jak jej vyřešit. Díky za případné reakce.
|
14 lis 2014, 17:43 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: Classik Army G36C nefunkční přepínač režimu střelby
Tohle není přepínačem režimu střelby, vypadá to na nějakej zkrat na kabeláži. Pokud je kvér novej, tak ho reklamuj.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
16 lis 2014, 20:00 |
|
 |
|
Beastkill
Desátník
|
 Re: Classik Army G36C nefunkční přepínač režimu střelby
Závada byla způsobena uvolněným mosazným kontaktem, který je umístěn v jezdci spoušťáku. Při náklonu zbraně se prostě "vysypal" směrem do kontaktů, ale nevypadl úplně a zbraň sama tím pádem spustila. Při stisknutí spouště se zase zachytil tak na půl v jezdci a pak zas někdy vypadl. Pořádně jsem ho zalisoval a vlepil. Vyřešeno.
můžete zamknout téma
|
31 pro 2014, 18:31 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|