Mám takový problém.Koupil jsem si od kamoše MP5ku,ale paks e mi v ní přepálily konakty(vevnitř u spouště) tak sem to rozdělal,vyměnil a složil.Jenže když jsem to složil tak se mi v hop upu zasekavali kuličky.Nevíte čím to je prosíím? Poradět prosím.
03 čer 2010, 19:09
pete-11
Plukovník
Re: MP5-Zasekávání kuliček v hop up
No při výměně kontaktů se do hopkomory nehrabe takže to je v pohodě. Napadá mě jen že jsi blbě uložil podavač či špatně nacvaknul pružinku.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
03 čer 2010, 19:54
jirihoffman
Podplukovník
ocividne si to spatne poskladal...typuju ze si to zkousel a zkousenim poskodil hop gumu....hop gumicka se ti doslala spatne do hlavne a brani kulicce ve veleteni z hlavne me se to tk stalo...musel jsem koupit novou gumicku a bylo to ok....ale to je pouze muj nazor napred to rozeber koukni do toho co je spatne nebo jak rekl jeff dej to radsi nekomu kdo tomu rozumi
Už je to v pohodě,Jeff mi poslal aniaci mechaboxu a tak sem to ještě 1x celé zozdělal a zjisttil sem podte té animace že mi tam chybí jedna pružinka.Tak sem ji tam dal a už je to OK.Díky moc všem za rady
05 čer 2010, 06:52
pete-11
Plukovník
pete-11 píše:
........či špatně nacvaknul pružinku.
Haaaa co jsem říkal ??? jsem prostě borec . takže to bylo nakonec tou na podavači že ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru