Autor |
Zpráva |
Ond.k.
Podpraporčík
|
Návod na výrobu domácí spojky zásobníků
potřeby:1. něco co dáme mezi zásobníky (já použil velkou gumu na gumování ale de použít i třeba nějaká taková guma ze silentbloku) 2. 2 takový ty gumový náramky (daj se sehnat kdekoliv u větnamců za pár korun- potom dou použít různý barvy na rozlišení týmů) postup:1. mezi zásobníky dáme tu gumu 2. potom přetáhneme ty náramky přes zásobníky a je to Neni to nic extra ale stačí to, a eště když by ste kupovali ty náramky tak je lepší vzít menší velikost(lépe to drží). Příloha:
mag.JPG [ 288.07 KiB | Zobrazeno 15793 krát ]
Příloha:
mag (1).JPG [ 214.33 KiB | Zobrazeno 15793 krát ]
|
05 kvě 2010, 19:14 |
|
|
|
POTKANIKLOKAN
Desátník
|
Re: Návod na výrobu domácí spojky zásobníků
proč to máš takhle blbě?Stáčí otočit zásobníky koncema od sebe a stáhnout je lepenkou
_________________ Sind Sie bereit? Immer bereit!
|
05 kvě 2010, 19:46 |
|
|
|
Ond.k.
Podpraporčík
|
POTKANIKLOKAN píše: proč to máš takhle blbě?Stáčí otočit zásobníky koncema od sebe a stáhnout je lepenkou to jo no ale tak zas dejme tomu ze bys ty dvirka na sypani kulicek mel naky volnejsi a pri mensim natlaku by se otviraly, tak je lepci tohle
|
05 kvě 2010, 19:54 |
|
|
|
Krezz
Podplukovník
|
Ond.k. píše: POTKANIKLOKAN píše: proč to máš takhle blbě?Stáčí otočit zásobníky koncema od sebe a stáhnout je lepenkou to jo no ale tak zas dejme tomu ze bys ty dvirka na sypani kulicek mel naky volnejsi a pri mensim natlaku by se otviraly, tak je lepci tohle Souhlas, stacil by jeden sprint se zbrani a budes sbirat kulicky:)
|
05 kvě 2010, 20:03 |
|
|
|
vojtka
Plukovník
|
a pro ty co majá zručného tatínka mám doma toto
_________________ moje elektro-kolo http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/
|
05 kvě 2010, 20:19 |
|
|
|
Jakuza
Praporčík
|
Je to kouzelné řešení. Ale kobercovka a otočené zásobníky jsou prostě lepší (vejdou se do vesty). Ale chce to mít tlačáky. U točáků nevidím důvod proč svazovat.
_________________ "Krtek"
21. průzkumná skupina "RAPAX"
***Koupím VRAK AK 74 SU***
|
05 kvě 2010, 20:59 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Ducttape a otočené zásobníky jsou fakt nejlepší, sám jsem to tak praktikoval u M14 a na pár akcích i u M16 (když jsem chtěl vypadat krutozle) i s točákama a žádnej problém. Případný samovolný otevírání dvířek řeší zase ducttape. Akorát to moc nejde u dlouhejch zásobníků do kalacha, ty jsou tak blbě dlouhý, že si s tim pak člověk skoro nemůže lehnout.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 kvě 2010, 09:18 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
Když už máte otočené zásobníky, nedostává se vám bordel do podávacího otvoru, když si s tím lehnete? Já u něčem podobném uvažoval u Steyera, ale druhým zásobníkem bych ryl do země (dost často se plížím nebo někde ležím), tak jsem od toho upustil. A mít dva zásobníky vedle sebe stejným směrem mi už překáží.
|
06 kvě 2010, 09:21 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Není nic jednoduššího než vzít dva zásobníky a omotat je lepící páskou... (s tím že mez zásobníky se vrazí něco tenkýho asi 5mm aby šli nabíjet) Nechápu proč vymýšlet nějaký barevný gumový kroužky A takhle to pak může třeba vypadat(pozn.: není to softka, proto ty delaborovaný náboje, ale princip je stejnej...)
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
06 kvě 2010, 09:26 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Jerson -> Asi jednou se mi kvůli tomu seknul zásobník od M14, jinak bez problémů, a to jsem to tak používal docela dlouho. Ono záleží na dýlce zásobníku, u M14 jsou krátký takže pohoda, ale třeba u M16 už to bylo docela dost dlouhý.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 kvě 2010, 09:41 |
|
|
|
Jerson
Plukovník
|
No, asi to budu používat jen u škorpiona, ostatní zásobníky prostě budu nosit v sumkách jako doteď.
|
06 kvě 2010, 11:19 |
|
|
|
Lihoun
Rotný
|
POTKANIKLOKAN píše: proč to máš takhle blbě?Stáčí otočit zásobníky koncema od sebe a stáhnout je lepenkou to je s prominutím nejvetší kravina co můžeš udělat,přiznávam vypadá to hodně akčně jak z filmu ale funkční je to jen do té doby než si lehneš a zareješ zásobníky do země,okamžitě máš plno hlíny v otvoru pro kule a muže se ti otevřít komora pro kule když blbě zavadíš...takže doporučuju to vždy dávat souhlasně, stačí vystříhnout z karimatky požadovaný tvar podle zásobníků vložit mezi ně a stáhnout to izolačkou a máš hotovo
|
08 lis 2010, 17:43 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Lihoun píše: POTKANIKLOKAN píše: proč to máš takhle blbě?Stáčí otočit zásobníky koncema od sebe a stáhnout je lepenkou to je s prominutím nejvetší kravina co můžeš udělat,přiznávam vypadá to hodně akčně jak z filmu ale funkční je to jen do té doby než si lehneš a zareješ zásobníky do země,okamžitě máš plno hlíny v otvoru pro kule a muže se ti otevřít komora pro kule když blbě zavadíš...takže doporučuju to vždy dávat souhlasně, stačí vystříhnout z karimatky požadovaný tvar podle zásobníků vložit mezi ně a stáhnout to izolačkou a máš hotovo Hele nosil jsem na M14 zásobníky slepený s jednim otočenym dost dlouho a fakt se mi to zašlehlo jen jednou, případný nechtěný otevření řeší ducttape
|
08 lis 2010, 17:47 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
Ond.k. píše: potřeby:1. něco co dáme mezi zásobníky (já použil velkou gumu na gumování ale de použít i třeba nějaká taková guma ze silentbloku) 2. 2 takový ty gumový náramky (daj se sehnat kdekoliv u větnamců za pár korun- potom dou použít různý barvy na rozlišení týmů) postup:1. mezi zásobníky dáme tu gumu 2. potom přetáhneme ty náramky přes zásobníky a je to Neni to nic extra ale stačí to, a eště když by ste kupovali ty náramky tak je lepší vzít menší velikost(lépe to drží). Já dal mezi to normální tlustou gumu a je to super. Nejvíc se to uplatní při dlouhé střelbě. Dojde zásobník, vytáhneš ho a hned vedle máš druhý
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
08 lis 2010, 18:12 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Kdybych vzal dva M4 tlačáky a jak říkáte, otočený bych je slepil, jak bych pak dal zásobáky do sumky? Mám tyto sumky na NPPčku - http://alp-army.cz/vyrob.php?id=60
_________________ Trololol... :facepalm:
|
17 lis 2010, 12:46 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
seth-catchme píše: Kdybych vzal dva M4 tlačáky a jak říkáte, otočený bych je slepil, jak bych pak dal zásobáky do sumky? Mám tyto sumky na NPPčku - http://alp-army.cz/vyrob.php?id=60Slep si je neotočený, je to lepší.. a v sumce pak vyřízni přepážku aby tam šli strčit.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
17 lis 2010, 13:16 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
reyes102 píše: seth-catchme píše: Kdybych vzal dva M4 tlačáky a jak říkáte, otočený bych je slepil, jak bych pak dal zásobáky do sumky? Mám tyto sumky na NPPčku - http://alp-army.cz/vyrob.php?id=60Slep si je neotočený, je to lepší.. a v sumce pak vyřízni přepážku aby tam šli strčit. nebo si je dávej otočeně a měl je svázaný na druhym konci a né moc na středu...
|
17 lis 2010, 15:15 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
loco99 píše: nebo si je dávej otočeně a měl je svázaný na druhym konci a né moc na středu... Zkusím, dík za typ. reyes102 píše: Slep si je neotočený, je to lepší.. a v sumce pak vyřízni přepážku aby tam šli strčit. Takhle mám přidělaný zásobáky u MP5.. Ale nelíbí se mi to, proto je chci opačně, když to plní zcela stejnou funkci.
_________________ Trololol... :facepalm:
|
18 lis 2010, 15:47 |
|
|
|
|