Autor |
Zpráva |
TeslaMa
Major
|
 Re: SRC G36KV vzduch
Já jsem si go G36tky taky dal prowin hopup komoru a zatím mě to taky nefunguje, zatím jsem ale nenašel moc času na testování.
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
26 čer 2012, 00:12 |
|
 |
|
Knaak
Praporčík
|
Podle mě je to asi konstrukcí ProWin komory - je o něco výše než SHS a SRC komora. Protože, kdyby to bylo sředním dílem těla, nešla by tam SHS komora, která má podobnou konstrukci. Bohužel nemám možnost to zkusit jinde než v SRC.
|
26 čer 2012, 08:32 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
osobne vas obdivuju, ze na to mate porad nervy  ja se toho kramu uz zbavil.
|
26 čer 2012, 10:21 |
|
 |
|
Polci
Štábní praporčík
Registrován: 05 zář 2011, 19:08 Příspěvky: 152 Bydliště: Plzeň, Rakovník
|
Nesouosost komory a trysky u géčka vymysleli bůhvíproč už u Marui a všichni to tak okopírovali. Pokud má SRC komorou souosou, pak nekopírujou tupě, ale evidentně to neznamená, že kopírujou dobře.
|
26 čer 2012, 14:09 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
src taky jen tupe kopirovali
|
26 čer 2012, 14:27 |
|
 |
|
Knaak
Praporčík
|
Zkoušel jsem znovu komory. SRC jsem pořádně dotěsnil , rychlost 122 m/s (+/- 3). SHS komora dávala 136 m/s (+/- 1). Což je úplně stejná hodnota jako s předchozí SHS komorou. Podle dvou kusů těžko soudit, ale zatím se jeví jako kvalitní komory za super cenu. ProWin jsem se snažil dát do osy. Nepovedlo se. Možná by to šlo po úpravách těla, ale nechce se mi brousit půlka zbraně, když je výsledek více než nejistý.
|
26 čer 2012, 20:18 |
|
 |
|
O´Neill
Podporučík
|
Zdravím po dlouhé době, nejprve teda Knaaku, vážně Tě obdivuji, že máš stále chuť s tím šrotem experimentovat - opravdu obdivuhodné. Druhá věc - má počáteční neskutečná radost, když jsem o pár stránek zpět nahazoval foto s úsťovkou hodně rychle zmizela. S kvérem jsem se snažil samozřejmě hrát, ale i když třeba úsťovka mohla být těch 133 (leč se mi to nezdá, třeba mu to na chronu tolik házelo, ale když to přišlo ke mě, tak subjektivně tohle nemohlo být 133), tak prostě hop-up komora je takový šrot (asi jako u všech Géček, dostanu se zachvili), že jsem s tím JAKŽTAKŽ šlo střílet na nějakých 40m, i tak si to ale lítalo jak chtělo, a rozhodně se nekonalo to, co vidím u každé M4 - kule vystřelí rovně, plachtí a až na konci spadne - to vůbec. Kule jsem zkoušel 0,25 i 0,28 od GG, což jsou v součastnosti asi nejlepší, ale stejně prd. Tak jsem se rozhodnul, a pořídil JGčko, základové, nic jsem neměnil, akorát nahodil novou gumičku a Deany...Buď je to tou gumičkou (mám tam buď černou Guarder, nebo silikonovou Guarder, teď nevím), nebo zkrátka absolutně všechny Géčka mají totálně pošahanou hop-komoru ale více méně je to stejný výsledek jako u SRCčka - kule si taky lítají jak se jim chce, hopovat můžu jak ten chuj (omlouvám se za vulgaritu, ale už mi z těch softek přeskakuje) a stejně se nedočkám takového TRIVIÁLNÍHO výsledku jako to, že mi kule poletí rovně a na konci dráhy prostě spadne. Buď je to teda tím, že mám v JG CA komoru (koupil jsem Céčko, a předělávál na Káčko, tzn. musel jsem měnit i hlaveň s hopkou), protože u JG mi na jedné straně praskla ta pacička. Nebo je to Guarder gumama (na které mám podezření), nebo je to prostě tím, že všechny Géčka jsou co se komory týče shit... Tak jsem se po dlouhé době trošku rozepsal, a jsem zvědav, co nového se dozvím  Máte podobné problémy s Géčkami i vy ostatní, nebo hopuje krásně, že kule letí rovně a na konci dráhy padne?
|
02 srp 2012, 21:08 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
ja ho zahodil a mam klid  MP5 rulezz 
|
02 srp 2012, 22:55 |
|
 |
|
O´Neill
Podporučík
|
Souhlas; kámoš má tři roky v základu MP5K od Galaxy, a to je neskutečný kvér  Základ, za tři roky neměněna ani guma a plachtí to beze srandy jak snipa  Neuvěřitelné...U Géčka evidentně není spoleh ani na JG...
|
02 srp 2012, 23:13 |
|
 |
|
javak810i
Poručík
|
No, měl jsem G36K od Classic Army s lehkým upgradem na M120 a víc jak 131m/s jsem z toho nedostal (komora byla základ kov od CA) a přesnost také bůhvíjaká (hlaveň Madbull 6.03mm). Ovšem po ostatních stránkách super kvér.
_________________ AimTop M4A1 Magpul MOE - 155m/s ASG Socom MK23 - 115m/s GP Aimpoint M2 + GP 2x Magnifier Navy Seals silencer
|
03 srp 2012, 00:55 |
|
 |
|
Shav0
Kapitán
|
Snažil sem se tomu zázraku věřit hodně dlouho, ale nakonec vyhrál rozum  .. Gčko sem dal do funkčního stavu (střílí), dával sem tam akorát šikmý kola,píst a 120ku a jede to 106m/s a hádejte kde to všechno utíká...zbraň bez potenciálu... Prodal sem ji se všim všudy za 3k koupil 416ku, teď chystám upgrade a jsem spokojenej a mám klidnej spánek 
_________________ Airsoft 18+ Upgrade 120 Max
|
03 srp 2012, 07:18 |
|
 |
|
O´Neill
Podporučík
|
javak810i: Aspoň mi jen řekni, jestli hopovalo dobře, nebo taky jen aby se neřeklo...Protože jak to tak vidím, tak dosáhnout dobře hopujícího Géčka je díky té úžasné komoře asi nemožné...
Shav0: Ta hop komora je zvlášť u SRC hodně špatná, ale až tak, aby ti to jelo 106ms? To se mi nezdá...
|
03 srp 2012, 08:41 |
|
 |
|
Shav0
Kapitán
|
O´Neill píše: Shav0: Ta hop komora je zvlášť u SRC hodně špatná, ale až tak, aby ti to jelo 106ms? To se mi nezdá... Hele je to tak..jelikož se mi urvala osička u kola tak sem měnil za SHS 100:300 a píst SHS s celokov ozubením..chrono nemám tak nevim jak to střílelo, ale vim že to bylo potřeba líp vypodložkovat...pro jistotu sem to vzal do Pardubic Jakuboj Řádovi (doporučil mi ho rathy) a ten mi to seřídil a dal do kupy a dle jeho slov to dost utíkalo na trysce a měření na chronu dělal i předemnou takže je tomu bohužel tak ... teď už je to pro mě minulost...mám 416ku od Dboys ta teď má nějakejch 125m/s v základu + chystanej upgrade..to je jako nebe a dudy 
|
03 srp 2012, 09:36 |
|
 |
|
O´Neill
Podporučík
|
Shav0: Tak to se divím, že zrovna na trysce, protože ta patří u SRC k těm lepším kouskům  Každopádně, když už to nemáš je to pasé...Co se mě týče, tak si s tím budu ještě nějakou dobu hrát, není možné abych měl problémy stejné problémy s JG (nechce se jí hopovat) i SRC - pokud to nebude me gusta, tak asi vážně jsou všechny géčka co se hopek týče k ničemu, nebo jsou Guarder gumy opravdu k ničemu... Jinak s 416kou hodně štěstí, dBoys je dobrá firma, a 416 je i slušná na upgrade, takže jak říkáš, nebe a dudy 
|
03 srp 2012, 10:35 |
|
 |
|
Shav0
Kapitán
|
Hele Gčko zůstalo u nás v týmu takže neni vyloučený že na ni proběhnou nějaký pokusy co se týče vzduchu takže veškerý poznatky pořád uvítám...jinak co se týče hopování tak s tim sem problém neměl, zkus vyměnit tu gumu třeba za systemu ale já tam Guarderku měl taky a s timhle problém nebyl Díky, myslim že u mě vydrží dýl než Gčko..ikdyž to sem si o Gčku myslel taky 
|
03 srp 2012, 10:59 |
|
 |
|
javak810i
Poručík
|
O´Neill píše: javak810i: Aspoň mi jen řekni, jestli hopovalo dobře, nebo taky jen aby se neřeklo...Protože jak to tak vidím, tak dosáhnout dobře hopujícího Géčka je díky té úžasné komoře asi nemožné...
Hopovalo to docela dobře. Žádnej zázrak, spíš takovej standard. Každopádně to, že se s tím dalo dostat na -+ 12m/s výkonu nad pružinu asi dokazuje, že CA má lepší komoru a přesnější tělo, než SRC  (jaké to překvapení)
_________________ AimTop M4A1 Magpul MOE - 155m/s ASG Socom MK23 - 115m/s GP Aimpoint M2 + GP 2x Magnifier Navy Seals silencer
|
03 srp 2012, 11:02 |
|
 |
|
O´Neill
Podporučík
|
Shav0: Leč je můj hlavní kvér JG, tak SRC by mělo být pořád funkční  Sice ho mám kompletně rozebrané, ale až si někdy budu chtít posrat náladu, tak se do něj určitě pustím  Tak pak klidně můžu dát vědět...Jinak gumku nejspíš zkusím tu Systemu, protože s tou Guarderkou jsem prostě extrémně nespokojen (nebo jak říkám, je to nespokojenost s Géčkovou komorou) javak810i: CA že má lepší tělo a komoru než SRC?  Asi tak  No hele hopovalo standard - já už asi ani nevím, jak standard vypadá - napíšu to prostě totálně laicky - vystřelil si, kule letěla rovně, a na konci dráhy prostě spadla?  Jasně, takhle by to mělo být všude, ale ani SRC ani JG mi takhle prostě nehopuje, a co mě udivuje nejvíc, že i když dám velký váleček, tak nikdy nedosáhnu přehopovanosti, tzn. že s tím můžu střílet ptáky. A druhá věc, které jsem si všimnul opět jak u JG tak u SRC je ta, že se mi nezdá že to hopovací kolečko reguluje postupně, tzn. od nehopování až k hopování - mám takové podezření, že i když točím na jednu stranu, tak to v jedné chvílí hopuje, a v druhé zase přítlak snižuju Jinak s CA se dá, co jsem slyšel, i o dost více než 12m/s, takže jsi to třeba neměl někde utěsněné nebo něco, přesto ale pořád dobrý výkon.
|
03 srp 2012, 11:29 |
|
 |
|
|