Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 07:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 91 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Upgrade VSR 10/BAR 10 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Re: Upgrade VSR 10/BAR 10
Trápenie č. 2. Tento týždeň som s tým dosť času strávil. Skúšal som dávať originál hop gumu,originál prítlačné ramienko, pôvodnú pružinu (neviem akú hodnotu môže mať možno m110-120) +rôzne kombinácie dielov čo mám a stále to strhnutie do pravej strany tam občas bolo. V predchádzajúcom príspevku som zabudol spomenúť že ML guma ktorú mám má hodnotu až 75° pretože som to kupoval k tej pružine M145 a na stránke ASpro to tak z tabuľky vychádzalo proste. Niektorí radia max hodnotu 70° aj pri 500FPS ale že najlepšia presnosť je pri 60°. Problém som možno našiel a to v tom že som mal kúpiť červené prítlačné ramienko pre TM a nie to modré pretože to modré tam má vôľu a ani nieje úplne v osi s komorou (bude vidno na foto). Každopádne už ma prechádza trpezlivosť a už nechcem spraviť krok vedľa. Uvažujem o novej komore ale nie od ASpro na ňu som počul veľa zlého a ani sa mi nepáči absencia VSR hop gumy. Zaujímavá by bola od AA kde sa používajú origo hop gumy. Chcem používať ťažšie strelivo kvôli vetru, kvôli tomu nechcem ísť s výkonom moc dole, preto sa pýtam na vaše názory na zostavu : M145, valec oceľový morris, piest Maple Leaf, oceľový záchyt a páka spúšťového mechanizmu, hlava valca (mám iba originál), komora od Action Army, hop guma buď http://airsoftpro.cz/cz/dily-zbrani-upg ... ;showall=1 alebo http://airsoftpro.cz/cz/dily-zbrani-upg ... ane-detail a hlaveň ktorú mám je shooter 6,03 430mm pre VSR na tú som počul celkom pozitívne ohlasy čo sa týka pomeru cena/výkon.Budem už s týmto konečne strieľať presne alebo ma čakajú ešte veľké nervy s tým ?
Za každú odpoveď, pripomienku ďakujem.

Přílohy:
DSC_0603.JPG
DSC_0603.JPG [ 2.21 MiB | Zobrazeno 4573 krát ]
06 říj 2017, 15:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4