|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 17 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
 Vkládání pružin
Zajímá mě váš způsob, kterým vkládáte silné pružiny např. od 130 a výš do mechaboxu tak aby vám tam vše zůstalo, nevypadlo. Když jsem si instaloval 120 (mech v.2), měl jsem sám co dělat abych to tam narval v pořádku a když mi to nešlo, tak ze zoufalství jsem si to položil na svěrák, vtlačil pružinu, uchytil provázkem, zajistil, zadělal, zašrouboval a pak jsem teprv vytahoval ten provázek. Zajímalo by mě jestli na to máte nějaký fígle, či jen prostě svoje svaly. Nedokážu si představit, kdybych měl rvát třeba 140 do mechu v.3, když si představim co tam je vše na volné noze, zvlášť většinou ta hloupá spoušť, je to pro mě noční můra.
Tak se ptám, jak stím válčíte vy?
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
08 bře 2011, 18:00 |
|
 |
|
Bundesman
Major
Registrován: 05 led 2009, 16:07 Příspěvky: 480 Bydliště: Říčany u Prahy
|
 Re: Vkládání pružin
Pokud má mechabox vzádu díru (II. vždycky, III. občas) tak do trnu strčím šroubovák a potom to držím za šroubovák a jde to celkem lehce
_________________ G36EA2 (s RIS rukojetí) MK12 ("M120"+vzduch=136m/s) UMP (m100+guru tryska=115m/s)
Vždy věrný jen sám sobě.
|
08 bře 2011, 18:19 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Nas zpusob skladani mechaboxu najdes v dolni casti navodu: http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/se ... ani_4.htmlPS:kdyz vypadava spoust polozim na ni zavazi, jinak by me zajimal tvuj zpusob zajisteni provazkem, nejako si to nedokazu predstavit
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
08 bře 2011, 18:23 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Nacpu to tam, jednou rukou držim a druhou tam upravim všechny ty věci, co rády vypadávaj (spoušť, západka...). Chce to cvik tam ty krávovinky nastrkat jednou rukou, ale jde to 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
08 bře 2011, 18:33 |
|
 |
|
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Daven: jojo, ten návod jsem tehdy četl  , jen prostě nejsem schopnej to sám stlačit  a ještě to tam jednou rukou držet, jelikož péro se strašně kroutí... jednou se mi to u trnu (kovového) povolilo a ten mi z toho po náporu pružiny vyletěl a rozmlátil v garáži okno  Edit: Můj způsob zajištění provázkem: položil jsem spodní stranu mechu v.2 na svěrák, pružinu se vzduchotechnikou natlačil dotoho a dírou v pozici pístu jsem provlékl provázek přes pružinu abych ji zafixoval a dál protáhl dírou v pozici válce, svěrákem potom provázek zajistil, naházel jsem tam zbytek, v klidu zašrouboval a poté opatrně provázek vytáhnul
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
08 bře 2011, 18:51 |
|
 |
|
rathy
Nadporučík
Registrován: 29 říj 2009, 19:17 Příspěvky: 300 Bydliště: Pardubice
|
Já mám v jednom kvéru trn bez díry(systema), takže mi odpadá použití šroubováku, jinak by to asi byla pohoda. Takhle to tam musim cpát rukou, naposledy, když jsem tam rval M130 mi několikrát vyklouza, ptž se mi potěj ruce, když něco dělám  .....jednou jsem dostal trnem do hrudníků a 2x mi to vyletělo do okna....divým se, že okno přežilo, ještě teď jsou dolíčky v žaluzijích. Nakonec jsem to tam rval na zemi se zakrvavenejma prstama a ve směru letu trnu jsem měl polštář Teď mám v šuplíku přepravenou SP170, na kterou se psychicky připravuju. Asi budu muset ještě zalarmovat jednoho kamaráda. Sám si na to nevěřim a to rozhodně nejsem nějaká souška No to mi řekněte, jak byste to tam narvali bez možnosti použít šroubovák?
_________________ Výroba spoušťáků L96 a MB01.... kontaktujte: rathyarms@seznam.cz
Only the strongest will survive!!!!
...kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
|
08 bře 2011, 22:56 |
|
 |
|
sintel
Podpraporčík
|
Do mechaboxu sem zatím nedával sinější než m130 a ty nejdou tak špatně ale ve dvou to de lépe. Do manuální sem ládoval 380% a ted mě čeká něco kolem m200 a vážně se na to netěším, pro mě samotného je to nemožné a ve dvou z toho bolí krutě prsty  Jako Griffe respekt to ládovat jednou a druhou všechno usazovat 
_________________ Zbraně zabíjejí? Pomozte nám hlídat!
Zabít umí každý.
Nehrajte si na hloupé a tlusté Američany, buďte hrdými Čechy! Mysli si, piš si a říkej si co chceš.
|
10 bře 2011, 12:07 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Naláduju to oběma, jednou to pak akorát držim na místě a druhou urovnam ty kravinky co vypadnou, což je většinou západka a občas spoušť  Nicméně ať žijou dělený mechy a mechy s rychlovýměnou pružiny, to je luxus...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
10 bře 2011, 12:14 |
|
 |
|
David229
Podporučík
|
Jo, například mech M249 od CA nebo A&K to je fakt luxus. Jinak to dělám stejně jako Griff a asi i většina lidí to taky tak dělá. Je to jen o cviku takže když to nedáte na poprvé tak to prostě zkuste znovu a jednou se to povede  potom ještě musíte nějakým menším šroubováčkem porovnat osičky kol aby zapadly do ložisek a západku zpětnýho chodu.
_________________ If you see the flash, it's already too late
|
11 bře 2011, 19:02 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Jo vidíš, na tenhle trik jsem zapomněl 
|
11 bře 2011, 19:23 |
|
 |
|
Kubason
Podpraporčík
|
Jo, teďkom jsem vkládal taky cca 120 do 2 mechu (mp5), kde západka vůbec nedržela a vždycky odhodila kolo a pak sama vyletěla, spoušť to samé...doma nikdo nikde... tak jsem dal mecháč na takovou gumovou podložku od myši, aby se nesmekl, tyto kravinky zajistil malými pinzetami (stačí i ploché pevné párátka) které jsem ze zhora přitlačil nějakou zátěží (od kríglu po kladivo co je po ruce) a pak už vše bylo ustavené pevně, boj s pružinou pak byl procházou růžovým sadem... Jinak ustavování osiček kol do ložisek hodně tenkou kancelářskou sponkou v polo složeném stavu - stačí do toho trošku drcnout...
_________________ Jára Cimrman - Jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě Pánbůh potrestá...
|
21 čer 2011, 21:24 |
|
 |
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
Kubason píše: Jo, teďkom jsem vkládal taky cca 120 do 2 mechu (mp5), kde západka vůbec nedržela a vždycky odhodila kolo a pak sama vyletěla, spoušť to samé...doma nikdo nikde... tak jsem dal mecháč na takovou gumovou podložku od myši, aby se nesmekl, tyto kravinky zajistil malými pinzetami (stačí i ploché pevné párátka) které jsem ze zhora přitlačil nějakou zátěží (od kríglu po kladivo co je po ruce) a pak už vše bylo ustavené pevně, boj s pružinou pak byl procházou růžovým sadem... Jinak ustavování osiček kol do ložisek hodně tenkou kancelářskou sponkou v polo složeném stavu - stačí do toho trošku drcnout... jj pinzetky sou super =) jinak se pridavam ...at zijou puleny mechy =)
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
21 čer 2011, 21:40 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Tři hráči přišli s M170 ve dvojce, že prý to ve trojku nešlo složit. Když jsem to před jejich očima napáčil do mechu a malíčkem jen přidržel válec, uznali, že to je opravdu o cviku. Včera jsem dal do III mechu M190 od SHSu a tež jsem to dovřel jen s prstem na válci. Zkoušet, objevovat, aplikovat...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
21 čer 2011, 21:46 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Cotulosh píše: Tři hráči přišli s M170 ve dvojce, že prý to ve trojku nešlo složit. Když jsem to před jejich očima napáčil do mechu a malíčkem jen přidržel válec, uznali, že to je opravdu o cviku. Včera jsem dal do III mechu M190 od SHSu a tež jsem to dovřel jen s prstem na válci. Zkoušet, objevovat, aplikovat... Přesně tak. Taky nemám problém s pružinami. Všichni z okolí nadávají, ale nevím proč. Nic na tom není - taky dovírám jen s prstem na válci a všechno drží. Jen vyjímečně proženu naši zvědavou kočku nečekaným výstřelem trnu  ale to je fakt vzácnost.. 
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
21 čer 2011, 22:19 |
|
 |
|
b0mb3rm4n
Štábní rotmistr
Registrován: 04 črc 2011, 00:14 Příspěvky: 63 Bydliště: Kotěhůlky [Ústecký kraj]
|
Můj postup:
1: Zajistím antirevers tím že mezi něj a motorové kolo dám malý šroubovák nebo pinzetu
2: Spoušť zatížím kombinačkami nebo kladívkem
3: Skrze okénko na válec v druhé půlce mechaboxu prostrčím prsty a přimáčknu jimi válec k polovině machaboxu, který je položený na pracovní ploše
4: Zarovnám píst tak aby zapadl do kolejničky, přiklopím horní část mechaboxu k dolní a nechám mezi nimi mezeru tak akorát na pružinu s trnem
5: Třemi prostředními prsty pravé ruky tedy přidržuji válec na dolní části mechaboxu, palcem a malíčkem přidržuji horní část mechaboxu tak, aby byla nadoraz za hlavou válce a za válcem byla dostatečná mezera pro trn s pružinou, které vsouvám pomalu levou rukou.
6. Kdy je pružina i s trnem uvnitř, tak srovnám trn aby dobře zapadl a mechabox nejprve zacvaknu tak, aby zapadl čep do hlavy válce, nakonec srovnám všechny osičky malým hodinářským šroubovákem tak aby zapadli do horní části a sešroubuji.
|
05 črc 2011, 04:54 |
|
 |
|
pool
Štábní praporčík
|
4Cotulosh:ty si obrovskej kouzelnik,ja myslím ze tobe by tam m190 drzela i jen silou vule a bude dávat tak 220m/s
|
05 črc 2011, 20:16 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
pool píše: 4Cotulosh:ty si obrovskej kouzelnik,ja myslím ze tobe by tam m190 drzela i jen silou vule a bude dávat tak 220m/s Nech si osobní impertinence do osodbných zpráv.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
05 črc 2011, 20:21 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 17 ] |
|