|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
STruple
Nadrotmistr
Registrován: 08 kvě 2011, 20:16 Příspěvky: 46 Bydliště: 2 kiláky na východ od Plzně
|
Co je tohle za pružinu??
vím, že je těžký jen tak by-voko poznat co je toto za brko, ale přecejen to tu zkusím .. mam toto v AUG A3 od JG. úsťovka je prý 140 m/s (a že to střílí daleko), ale když jsem to s kamarádem skládal tak jí tam v pohodě natlačil jeden, přitom on má v M4ce 130 pružinu a to pro něj byl docela problém ... co myslíte?? 100?? 110?? nebo snad 90?! Příloha:
DSC00288.JPG [ 547.19 KiB | Zobrazeno 11993 krát ]
_________________ "Netrefili by ani slona na tuhle vzdá ..." generál John Sedgwick, 1864, zabit ostřelovačem.. Vz. 95, věčně nehopující AUG A2 s optikou a taktickým křovím, též známý jako LEGO.
|
08 kvě 2011, 20:28 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Co je tohle za pružinu??
V JG kvérech bývaly v základu cca M100-M110.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
08 kvě 2011, 20:40 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Já nevím zase budu napadanej že sem zlej ale kur.a lidi přemejšlíte? To sem mužu postnout fotku nože a zeptat se co to je za ocel a kdo to brousil. Co to je zjistíš když to dáš na váhu a zatlačíš a podle Kg to určíš je to tu dokonce na foru. Pokud je to základová pružina tak silně pochybuju zvlášť i JG že to dává v základu 140ms.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
08 kvě 2011, 20:42 |
|
|
|
STruple
Nadrotmistr
Registrován: 08 kvě 2011, 20:16 Příspěvky: 46 Bydliště: 2 kiláky na východ od Plzně
|
Monty právě proto píšu protože vím že to 140 rozhodně není .. a nebudeš moc za zlýho jako spíš neznalce protože podle vinutí a tloušťky se to taky dá poznat, ale nevadí to já tky neumim každopádně díky že se někdo ozval
_________________ "Netrefili by ani slona na tuhle vzdá ..." generál John Sedgwick, 1864, zabit ostřelovačem.. Vz. 95, věčně nehopující AUG A2 s optikou a taktickým křovím, též známý jako LEGO.
|
09 kvě 2011, 06:29 |
|
|
|
STruple
Nadrotmistr
|
jinak Monty pokud to tu už je tak sem dej link nebo to tu celý smaž
|
09 kvě 2011, 06:33 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
STruple píše: Monty právě proto píšu protože vím že to 140 rozhodně není .. a nebudeš moc za zlýho jako spíš neznalce protože podle vinutí a tloušťky se to taky dá poznat, ale nevadí to já tky neumim každopádně díky že se někdo ozval Podle vinutí a tloušťky poznáš tak možná kuloví.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
09 kvě 2011, 20:47 |
|
|
|
rathy
Nadporučík
Registrován: 29 říj 2009, 19:17 Příspěvky: 300 Bydliště: Pardubice
|
4 Monty: Dovolím si trošku oponovat, na pružiny je vzoreček, záleží na tloušťce drátu, průměru pružiny, počtu závitů, dýlce v klidu, dýlce při předpružení, dýlce na kterou se to stlačí a v materiálech zase takový rozdíly nejsou, aby to mělo vliv na její sílu....materiál má vliv na to ,kolik vydrží cyklů. Dá se spočítat síla potřebná ke stlačení atd. Ale k tomu, abys určil jakej bude mít výkon v AEG, samozřejmě potřebuješ s něčím prorovnat, to už by bylo těžší počítání.
_________________ Výroba spoušťáků L96 a MB01.... kontaktujte: rathyarms@seznam.cz
Only the strongest will survive!!!!
...kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
|
09 kvě 2011, 22:42 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
rathy píše: 4 Monty: Dovolím si trošku oponovat, na pružiny je vzoreček, záleží na tloušťce drátu, průměru pružiny, počtu závitů, dýlce v klidu, dýlce při předpružení, dýlce na kterou se to stlačí a v materiálech zase takový rozdíly nejsou, aby to mělo vliv na její sílu....materiál má vliv na to ,kolik vydrží cyklů. Dá se spočítat síla potřebná ke stlačení atd. Ale k tomu, abys určil jakej bude mít výkon v AEG, samozřejmě potřebuješ s něčím prorovnat, to už by bylo těžší počítání. no to co píšeš je pravda ale rozhodně to nepoznáš z fotky a voto tu celou dobu jde.
|
10 kvě 2011, 06:01 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
hele jak rika monty zmer ji na vazea porovnat muzes napr s hodnotama v mim clanku http://hdarmy.cz/index.php?a=clanky&articleId=20
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
10 kvě 2011, 10:20 |
|
|
|
STruple
Nadrotmistr
|
okej monty .. sorry .. špatnej zdroj informací a T-dog dík za odkaz
|
10 kvě 2011, 17:51 |
|
|
|
rathy
Nadporučík
|
Monty píše: rathy píše: 4 Monty: Dovolím si trošku oponovat, na pružiny je vzoreček, záleží na tloušťce drátu, průměru pružiny, počtu závitů, dýlce v klidu, dýlce při předpružení, dýlce na kterou se to stlačí a v materiálech zase takový rozdíly nejsou, aby to mělo vliv na její sílu....materiál má vliv na to ,kolik vydrží cyklů. Dá se spočítat síla potřebná ke stlačení atd. Ale k tomu, abys určil jakej bude mít výkon v AEG, samozřejmě potřebuješ s něčím prorovnat, to už by bylo těžší počítání. no to co píšeš je pravda ale rozhodně to nepoznáš z fotky a voto tu celou dobu jde. Aha, no, nějak mě ani nenapadlo, že by si to mohl někdo myslet
_________________ Výroba spoušťáků L96 a MB01.... kontaktujte: rathyarms@seznam.cz
|
10 kvě 2011, 19:45 |
|
|
|
STruple
Nadrotmistr
|
bo jak vidíte i takový volové (jako já ) se najdou, ale zkusit jsem to musel
|
10 kvě 2011, 20:02 |
|
|
|
rathy
Nadporučík
|
STruple píše: bo jak vidíte i takový volové (jako já ) se najdou, ale zkusit jsem to musel buď v klidu, nedostatek znalostí z tebe nedělá vola , člověk se učí celej život a důležitý je, neudělat stejnou chybu 2x
|
10 kvě 2011, 21:35 |
|
|
|
STruple
Nadrotmistr
|
rathy píše: STruple píše: bo jak vidíte i takový volové (jako já ) se najdou, ale zkusit jsem to musel buď v klidu, nedostatek znalostí z tebe nedělá vola , člověk se učí celej život a důležitý je, neudělat stejnou chybu 2x tak to bude problém u sklerotika mýho rázu
|
12 kvě 2011, 12:34 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|