Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 pro 2024, 12:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Plyn Predator HFC 134a 
Autor Zpráva
Nadporučík
Nadporučík

Nový příspěvek Plyn Predator HFC 134a
Čao,
chtěl bych se zeptat zdejších plynovkářů jestli mají nějákou zkušenost s tímhle PLYNEM? Do svého TM Glocka sem doposud ládoval GreenGas od Guarderu, ale nedávno jsem si byl zastřílet a on mi vyjel závěr z kolejnic ve kterejch jezdí. Tak sem se rozhod, že nebudu riskovat, aby se mi někdy při akci sekundárka rozletěla. Co vim tak do TM jsou doporučený nízkotlaký plyny což Forane 134a je. Moje otázka je konkrétně na ten postovanej plyn. Je možný že ta flaška která je (podle toho co mi psali z ASguns) menší než můj litrovej Guarder a přitom je tam o 100g víc plynu a co se objemu týče, více než dvojnásobek? Navíc se tam kdesi v commentech psalo, že to dá pár tisíc ran (tušim že to bylo 2,5k BB's) je to vůbec možný?
Děkuju za každou odpověď :)

Edit: napsal jsem to jako prase, musel jsem to krapet poupravit :D

http://www.kvph.cz

21 led 2010, 19:26
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Re: Plyn Predator HFC 134a
Tak já na litr plynu GreenGas nastřílím přibližně 600 - 700ran, takže podle mě je možné na 2,5 litru nastřílet kolem 2000 ran. Údaje o váze a objemu se navzájem vylučují, leda že by to byl sakra lehký plyn. Co se týče vylétávání závěru, nemusí to mít na svědomí typ plynu, ale náhodné přimáčknutí vypouštěcí páčky, nebo vydřený záchyt závěru (ten co ho drží napevno).

(pokut něco z mého příspěvku neodpovídá, omlouvám se, nejsem fyzik a chtěl jsem jen poradit)

21 led 2010, 20:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík

Citace:
náhodné přimáčknutí vypouštěcí páčky

máš na mysli páčku na vypuštění závěru? hele to určitě ne ;-)

Citace:
vydřený záchyt závěru (ten co ho drží napevno)

to bych si dovolil říct že taky ne. Ta zbraň koupená někdy v půlce prosince takže asi měsíc stará. Vystříleno když to přeženu 150BBs

http://www.kvph.cz

21 led 2010, 20:14
Podporučík
Podporučík

Já bych plynovkám od TM zas takovou důvěru nedával, sám mám hodně problémů asi s půl rokem starým Desert Eaglem, zásobník má špatný ventilek a ještě je nalomená páčka co drží závěr - takže u TM plynovek máte jen větší jistotu, že to nebude šmejd, ale nikoli 100% kvalita jako u elektrik.

Mimo jiné je divné, že vám závěr vyletěl při střelbě, právě jsem zjistil, že závěr ze zbraně nelze vyndat, pokud je v ní zásobník.

22 led 2010, 10:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

Zoidbee píše:
Čao,
chtěl bych se zeptat zdejších plynovkářů jestli mají nějákou zkušenost s tímhle PLYNEM?

Tenhle plyn používám už dva roky v TM Desertovi a naprosto v pohodě. Zatím si nikdo nestěžoval - tedy pokud nepočítám stížnosti jedinců, kteří se ocitli před hlavní :-)

22 led 2010, 13:25
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]