Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 pro 2024, 12:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Kopie kolimátoru EOTECH 552 - jak vybírat? 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Nový příspěvek Kopie kolimátoru EOTECH 552 - jak vybírat?
Žádám zkušené o vyjádření, děkuji.

Ebairsoft ho prodává za cca 970,-Kč ($51,50)

Anareus ho prodává za 2200,-Kč

Morris nabízí EOTECH 552 také od Elementu, oproti Anareusu za krásných 1400,- (bez 1 Koruny)

Neznám značku Element - prosím o informaci o její kvalitě
Je nějaký rozdíl v jakostech mezi stejným zbožím od Anareusu a Morrise?
Jaký je rozdíl v kvalitě kolimátoru z Ebairsoftu oproti kolimátoru od Elementu?

Jak vidím, tak na Ebairsoftu zdejší členové nakupují. Jak tedy s tou kvalitou? A co poštovné? Uvádí se: Free Shipping - platí i pro zasílání do CZ? Pokud ne, na kolik vyjde případné poštovné?

18 bře 2010, 21:12
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Kopie kolimátoru EOTECH 552 - jak vybírat?
z Ebaje je poštovná v ceně takže cena vírobku je i s poštovním. Pokud máš možnost ber za ebaje.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

18 bře 2010, 21:35
Generál poručík
Generál poručík

Zeptám se tě na rovinu kolikrát si hledal zde a kolikrát na internetu odpoveď na svoje otázky.Ani jednou a jestli ano sorry, ale si tedy looser :!: Kolimátory včetně Eotechu se tu rozebíraly několikrát.
Je tu podrobná recenze od Norada včetně nákupu z Ebay http://airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=75&t=2441
a tady je rezence od Pertorianu taktéž z Ebay :!: http://pretorians.webnode.cz/news/kolimator-eotech-551/.

Pročti si to a příště skus více hledat, respektive hledat vůbec:!:

http://www.scpmc.estranky.cz/

19 bře 2010, 00:19
Profil ICQ
Rotný
Rotný

darken01: na rovinu odpovídám

1) urážky si nech od cesty, morderátor má být nestrannej a slušnej. Předvádíš pravej opak. Jsem registrován a využívám odhadem cca 15 různých diskusních fór, zruba po dobu 5 let. Takhle mimózní reakci od moderátara, jako teď od tebe, jsem za tu dobu neviděl.

2) nevytvářej doměnky ohledně toho, jestli používám hledání, či nikoliv. Místo toho si sám vyzkoušej, co tady na fóru najdeš pod tlačítkem hledat z následujícího:

552
kolimator 552
kolimátor 552
eotech 552
Element 552
podívej se sem a sem - včetně pročtení generovaných odkazů .... můžeš zkusit i něco dalšího, už si nevzpomenu na všechny různé kombinace, které jsem hledal

Když se zajímám o tento typ, hledám tento typ. Nehledám 557 ani 551. Zajímají mne konkrétní zkušenosti s používáním konkrétního modelu. Ne popis něčeho po vybalení z krabice. Pokud sis nevšiml, často lidé píšou tzv. recenzi na základě rozbalení krabice. Mne zajímá jak zboží obstojí v praxi při používání, ne co bylo v balíku. Na to se můžu zeptat prodavače. Na fórum chodím pro zkušenosti uživatelů.

3) odkazuješ mne na vlákno, které jsem četl a sám na něj odkazuji v úvodním příspěvku svého vlákna - svědčí to o skutečnosti, žes ani nedokázal úvodní příspěvek přečíst tak, aby ho tvá mysl skutečně vnímala. Přesto soudíš a urážíš.

4) i popis nákupu 551 od Pretoriánů jsem před pár týdny četl a ani tady nejsou všechny odpovědi na mé otázky. Že to bylo z ebairsoftu a cena je tedy včetně poštovného jsem za těch pár týdnů od přečtení zapoměl - takže tady ti děkuju za první a jedinou relevantní informaci z celého tvého postu :wink: :lol:

Závěr:
Nech si své povýšenecké chování pro kamarády, s kterými jsi pásl husy, mačkal si beďary a se zaujetím pozoroval první chlupy na bradě jsa přesvědčen, že je děsně nutné to začít holit, neb už jsi chlap! Než budeš z pozice moderátora fóra hodnotit oprávněnost něčích dotazů, zamysli se před odesláním postu nad jeho objektivitou a slušností. Pokud tě obtěžuje nebo irituje dotaz, tak neodpovídej nebo se zamysli nad tím, jestli chceš pokračovat v moderování (viz. úvodní příspěvek Giliuse = solidní přístup).

19 bře 2010, 11:56
Generál poručík
Generál poručík

Nebudu to tady komentovat a plnit OTčkama.Jestli chceš mile rád o tom pokecám přes Chat či SZ.
MOmentálně se ti pouze mlouvám, jelikož z indícií ( jako je datum tvé registrace ) a formulovaní to vypadalo na kinders, kterejch je tu mraky a neustále se ptají na jedno a to samé.
Ještq jednou sorry.

http://www.scpmc.estranky.cz/

19 bře 2010, 13:40
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Ty kolimátor by měl být stejný, rozdíl cenou je pochopitelný, český kamenný obchod potřebuje na své živobytí vydělat. Doporučoval bych to brát z ebairsoftu z těch to důvodu:
1. cena
2. čínští produkti se lepší každou várkou (není to nic zázračně velkýho), a na EBB se ty série rychleji obmění takže máš šance že chytneš dobrej kus

Ale:
1. Doba dodání není tak fajnový
2. Záruka

Jinak rozdíl mezi ty 552 a 557 není zas moc velký, dá se v podstatě říct že je to stejný v jiném obalu. JInak co chceš za zkušenost, každej má svůj standard někde jinde, každém vadí něco jiného, hlavně s čínou nemáš jistotu že každej kus je stejnej, takže stále kupuješ "zajíc v pytli"

Jinak s tím obchodováním na EBB tu už je, takže nebudu reagovat.
A nějaké stížnosti na MOD, tak jemu na PM, nikomu nezajímá, že ti to vadí

19 bře 2010, 14:46
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Náhodou mám teď doma jednu 552ku (tuším, že je z airsoftguns, kolem 2k) a nedávno se mě tu mihnula 551čka od morrise (morris tvrdí že je made by element, za cca 1300).
Je poznat, že oba se vzájemně liší jen prostorem pro baterie a základnou. Jinak jsou defacto shodné, oproti té 557, kterou jsem recenzoval, oba mají opravdu silný (tlustý) a jasný záměrný bod - popravdě na můj vkus, až příšli silný a příliš jasný, je sice pravda, že jas bodu se dá regulovat, ale myslím si, že i na nejslabší nastavení bude v noci příliš intenzivní.
Zároveň skla na těchto 551 a 552 jsou oproti recenzované 557 mnohem víc reflexní, když jsem ho dal na zbraň a za mnou svítilo slunce, tak jsem se vnich videl jak v zrcadle, na druhou stranu tyto skla zas téměř vůbec neztmavují průhled. IMHO toto jsou ty kolimátory v nabídce ebaybanned 552 / 551

PS: takové upozornění ohledně štelování, u té 552 co mám doma, někdo při štelování horizontály, zabral trochu víc, když už byla na dorazu, a výsledkem je ohnutý (asi o 30 stupňů) štelovací šroub uvnitř těla, a vzhledem k vnitřní konstrukci neni moc sranda tenhle šroub vyndat a nejak nahradit. Takže: štelovat zlehka :D

19 bře 2010, 18:36
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]