Mam dotaz na tohoto vyrobce. Na jake urovni sije nosne vesty,sumky? Pouziva kvalitni material?
04 dub 2010, 15:46
zemik
Nadpraporčík
Re: Condor
Mám bundu a je to rozhodně na úrovni. Šití je kvalitní, čistý, zipy naprosto bez problému, materiál kvalitní. Jak to bude s výstrojí ale nevím.
04 dub 2010, 15:50
cvrcekDT
Svobodník
Re: Condor
Mám vestu typu MPC materiál nejde srovnávat s čínou, švy jsou taky dobře udělaný, nosí se pohodlně, molle mají u okrajů vesty trochu rozhozenou velikost, integrované sumky na M4 nepoužitelné absolutně nesplňují velikost, vešla by se tam leda tak MP5
Jako sumku na EDC věci používám jejich Side kick pouch. Po měsíci každodenního používání je zadní strana (látka i popruhy) odrbaná o džíny, ale zatím to není nic vážného a na pevnost a funkci to nemá vliv. Jinak kvalita šití ujde, pokud přihlédnu k ceně..
dobrý, mam od condoru vestu a hafec sumek a zatím žádnej problém za sebe můžu doporučit
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru