|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Screpheep
Podplukovník
|
 Zničená Li-polka?
Zdravim, mam takovej "menší problém s mojí lipolkou (Turnigy 7.4V 3000Mah 40-50C). Dneska jsem dělal něco v mechu a když sem ho zpátky složil, připojil sem ho na baterku a zkusil sem vystřelit. Kadence byla tak 3 rány za vteřinu tak jsem proměřil baterku voltmetrem - výsledek byl 5,5V !!! Teď jsem ji připojil na nabíječku a ta červeně bliká což znamená Fault - selhání. A to jsem baterku naplno nabil minulý víkend a na akci s ní nevystřílel ani 500 kulí. Nevíte někdo co s tim? Zejtra bych rád šel na akci...
_________________ Jak na lipolky __________________________________________ M4A1 G&P SHS M130 - 1.99J 17bb/s AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s
|
16 dub 2011, 16:58 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
 Re: Zničená Li-polka?
no zkus to zachranit pomalym nabijenim na profesionalni nabijecce, ty muzou mit vypnuty ochranny interval na napeti baterie cca 10min, ale taky se muze stat, ze ti pri nabijeni z takto podvybiteho stavu exploduje, nebo pak pri provozu. osobne bych ji radsi nechal ekologicky zlikvidovat a koupil novou, tyto baterie nejsou zase tak drahy, aby jsi riskoval zdravi ci majetek
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
16 dub 2011, 19:45 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|