|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
pete-11
Plukovník
|
 aku Li-Po asmorava
nikde sem to nenašel tudíž se ptám kčemu je ten menší konektor se čtyřma drátkama ? http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1689a ještě zda by se to dalo píchnout na motor systema vysokorychl.. nebyla by taková kadence že by z toho ani nestíhaly lítat kuličky nebo by to fungovalo ?
|
06 úno 2010, 14:11 |
|
 |
|
seth-catchme
Plukovník
|
 Re: aku Li-Po asmorava
Taky jsem nadtím přemýšlel a trošku se podíval, co dále prodávají, a dle mého selského rozumu bych řek, že právě na toto - http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1697
_________________ Trololol... :facepalm:
|
06 úno 2010, 14:32 |
|
 |
|
pete-11
Plukovník
|
yop tak toho jsem si nevšiml  . takže je to tam k ničemu a další konektor do zbrane nepotřebuji zda to dobře chápu.
|
06 úno 2010, 14:51 |
|
 |
|
Mart
Nadporučík
|
Servisní konektor, nejsem si jistý jestli se přesto nabíjí, nebo to slouží jen pro nějaká čidla. Já v modelařině raději spalováky, takže si nejsem úplně jistý, ale okukoval jsem známému nabíječ.
_________________ If you see the flash, it's already too late...
|
06 úno 2010, 14:55 |
|
 |
|
seth-catchme
Plukovník
|
Mart píše: Servisní konektor, nejsem si jistý jestli se přesto nabíjí, nebo to slouží jen pro nějaká čidla. Já v modelařině raději spalováky, takže si nejsem úplně jistý, ale okukoval jsem známému nabíječ. Nabíjet se to nabíjí normálně přes ten klasický konektor..
|
06 úno 2010, 15:05 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Už je to tady, přesně tohle jsem čekal. Fakt, že to prodávaj na ASM, nic nemění na tom, že to jsou LiPol akumulátory! Není to žádná sranda, při blbym zacházení už hrozí mnohem horší věci než to, že ten akumulátor odkouříte...takže dokud o tom nebudete alespoň něco vědět, tak zůstaňte u NiCd a NiMh.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 úno 2010, 16:50 |
|
 |
|
seth-catchme
Plukovník
|
Až teď jsem si všiml toho, že tu je nějaká odpověď. Samozřejmě se omlouvám za mylnou informaci, baterie Li-Pol se nenabíjí přes normální konektor, ale přes ten (jak já říkám) servisní. Ještě jednou se omlouvám, chtěl jsem to napsat, ale spletl jsem se a už jsem se na to, co jsem napsal, ani nepodíval.
|
23 úno 2010, 21:59 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Ten konektor se 4 drátkama je k napojení na balancer kerej hlídá nabíjení LI-pol baterek a jak už tu zaznělo tyhle baterky chtěj opatrnost.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
23 úno 2010, 22:03 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
neco si o tech lipolkach prectete: viewtopic.php?f=145&t=4159viewtopic.php?f=32&t=1956+ odborne clanky, ktere se zabyvaji zachazenim s lipol bateriemi. ale strucne, dalsi konektor je balancer, slouzi pro vyrovnani jednotlivych clanku u lipolky, bez nez jde lipolka do haje velmi rychle, radove desitky nabiti. na nabijeni je zapotrebi specialni nabijecka na lipolky a tady se prilis nevyplati setrit, koupit aspon kvalitni modelarskou pres 1000kc. stejne tak to plati u lipol baterii, radsi koupit kvalitni znacku, at vam to nebouchne pri nabijeni a nepodpali barak.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
23 úno 2010, 22:16 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|