Tak jak se vám to líbilo pánové a dámy
Shrnutí akce
Účastníků bylo 42 což bylo silně nad moje očekávání.Původně sem si říkla když příde 18 budu velmi potěšen.Vědět že přijde tolik lidí vzal sem i pásky, který by asi bodli.
Rozdělení bylo AČR proti zbytku světa.Abych řek pravdu ani nevím kolik na kolik to bylo .
Kromě jednoho incidentu si mylsím, že to byla vcelku podařená akce.
Já osobně sem poznal spoustu novejch a zajímavejch lidí s kterými se, alespoň doufám budu vídat i nadále, zahrál sem si taky solidně i když dneska moc příležitostí ( snad kromě první hry ) moc příležitostí ke campingu ( rozuměj sniper camping

)nebylo, ale aspon sem si zaběhal a shodil nějaký ty přebytečný kila z cukroví atd :.
Osobně bych rád touto cestou poděkoval všem fotografům ( našim milým slečnám z klubu odložených žen, které dokázaly že taky dokážou vzít zbraň do ruky a ohrozit nás, respektive protivníka protože proti " manželům " se válčí akorád doma ) , chlápkovi, kterého bohužel neznám jménem ale ual se vedení teamu AČR, za výbornej vaječnej koňak Hydovi ( flašku máš u mě schovano donesu neboj

) a nakonec samozřejmě vám všem za účast a doufám, že jste se dobře bavily což byl hlavní účel dneška.
Takže j ak sem řek na konci za roka zase