u brýlí č1. se mi líbí že je sklo vložené do "pevného rámu" a vypadají bezpečněji... protože vypadá že jím tím dává přednost.
ale u brýlí č2. Jsem se dočetl zajímavější informace kde píšou přímo o ochraně a jak je ochrana zraku důležitá.... Mohli by jste mi prosím poradit které brýle z těhle 2 zvolit při hraní Airsoftu ?
Registrován: 15 led 2009, 17:41 Příspěvky: 237 Bydliště: Karlovy Vary
Re: Brýle rozhodnutí mezi dvěma...
To je taky pěkné, ale od toho už tu jsou založené topicy kde se můžeš ptát a nezakládat duplicitní Jinak koukni na alp mají tam Revisiony ve výprodeji, to je milión krát lepší než ty co postuješ a za skoro stejný peníze
Včera jsi zakládal skoro stejné téma, to bylo uzamknuto a byl jsi odeslán do tématu o brýlích, dneska zase? Are you Fuc.ing kidding me?
04 kvě 2012, 20:02
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
Re: Brýle rozhodnutí mezi dvěma...
Takže:
- Lock tématu je samozřejmostí. - Varování pro Cracka je samozřejmostí. - Rovnou pět dnů banánu pro Cracka za dva stejné prohřešky v rozmezí 24 hodin. - Varování pro C4Ra za porušení 2.16. - A já jdu konečně na pivo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru