Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 01:32

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 Vhodna Optika ? 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Vhodna Optika ?
Ahojte bol by som rad keby na tento prispevok reagovali ludia i kory maju i ine sniperky ako Airsoft ACM AK SVD. Ide mi o skusenosti s optikami.

crusnik píše:
Ahojte som novacik, kupil som si Airsoft ACM AK SVD

Chcel by som poradit od ludi co hraju s tymto typom zbrani alebo priam dragunovom aka najlepsia optika by sa hodila, aby to proste nebolo zbitocne velke priblizenie, ved na airsofte predsa nestrielame po sebe z kilometrov.

Slintam po : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=679

len ci zas 4x priblizenie staci ? momentalne mam naceste upgrate zbrane. Neviem kolko tato zbran dokaze vytiahnut pri plnom upgrade ale pojdem do pruziny 160 a viac (kamarat ma momentalne tuto pruzinu tak nejdem vymyslat ) nejde mi tak o silu ale skor vzdialenost a preto i ta otazka. Na aky typ Optik sa mam zamerat, ci mi bude stacit tento model alebo kamarat mi poslal celkom slusnu optiku:

http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1668

Prosim poradte mi co by bolo na airsoft najefektivnejsie, posielajte linky popisi vsetko diky. :wink:

Tento prispevok najdete tu:

viewtopic.php?f=242&t=1669&start=480

reagovat mi mozte tuna i tam, velmi mi zalezi na tom aby som nekupil smejd pripadne zbytocne drahu optiku ktora sice daleko zameriava co mi pri hre nebude ani potrebne lebo sa striela na mensiu vzdialenost.

Dakujem za akekolvek prispevky :)

15 srp 2014, 19:00
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Vhodna Optika ?
Tak samozřejmě lock a varování, to snad ne tohleto.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

18 srp 2014, 08:33
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 2 ]