|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Bossmer
Četař
|
 Přetočený zásobník AK74
Pratele, tak si natacim tocak, ozyvaji se divne zvuky, ale tocim dal, a najednou ta zmet kovoveho plisku v klubicku udela "vrrrrrrrrrrrrrrr---" ... Urcite znate, urcite uz jste o tom slyseli. Prosim help and advice  )) Diky Vam.
|
08 zář 2009, 20:59 |
|
 |
|
Stepan
Podporučík
|
 Re: Přetočený zásobník AK74
Já jsem nepochopil, co je na tom špatně. To se stává u každého točného zásobníku, když hold přetočíte pružinku, nejedná se o závadu spíš o takový obranný reflex.
|
08 zář 2009, 21:31 |
|
 |
|
Werscajk
Moderátor
|
Přetáčet zásobíky škodí zdraví. Pokud ti to udělolo to "vrrr" tak se mohla, ale i nemusela pokazit spousta věcí. Jednou jsem takhle přetočil zásobník do řady RK od PJ a ten mi udělal přesně tohle. Pak jsem zjistil, že se servaly ty zoubky, které cvakají když natáčíš zásobník a zajišťují, aby se ti nevracelo natáčecí kolečko zpátky pod vlivem pružiny. Zásobník funguje, ale je těžší ho natočit, protože se mi neustále právě díky tomu, že tam jsou servaný zoubky to kolečko vrací. Možná vadný kus.... Ale třeba se nic nerozbilo. Zjist, jak ti funguje po tom přetočení a uvidíš 

|
09 zář 2009, 05:46 |
|
 |
|
Blaxx
Štábní praporčík
|
me se to deje i kdyz se treba sekne neco v zasobaku... to zkus vyklepat
_________________ Nikdy mevzdávej Boj Předčasně
AEG G&P M16 Economic Version - 128m/s Hi-capa extreme China - plyn Manual ASG CZ75 Bw Komplet Bw Taktická vesta
|
09 zář 2009, 07:30 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
Koukni co to je ale oprava podle mě nebude mít cenu kup novej.Dyť to stojí pár korun
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
09 zář 2009, 09:37 |
|
 |
|
Drpa
Štábní praporčík
|
No každopadně tě nic nestojí ho rozdělat ... Jeff má na vebu velice krasny navod jak vypada točák zevnitř a pokud nejseš slepej tak na těch 5 kusech ze kterejch je složenej určitě poznáš co je špatně. Klidně se mohla urvat plastovy nožičky co drží "šneka" ve středu ozubenyho kola a ted se to protačí.
Vidíš, ale nehazej flintu do žita (respektive zásobník) . Trocha lepidla a pasky nic nestojí...
_________________ TM Steyr AUG A2 -> homemade phantom KM 550mm 6.04 hlaveň SRC šikmý kola a péro 130 SRC píst, Guru vzduch Mosfet, DeanT + 1,5mm kabeláž China P90 Péro 110 Element 6.04 hlaveň Mosfet, DeanT + 1,5mm kabeláž http://www.ashady.cz/
|
10 zář 2009, 12:12 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|