Dobrý den, zajímal by mě váš názor na to jestli má cenu zkusit přidělat nějakou klasickou levnou optiku na boční RIS a používat ji jenom jako dalekohled. Boční RIS lišta na mojí zbrani je relativně daleko, takže nevím jestli bych vůbec něco viděl.
Asi by si nic neviděl, protože by si musel mít oči až skoro u optiky, a nepředpokládam, že máš krk jak žirafa A ty bys to nechtěl klasicky nahoru?
_________________ Nestřílejte, kdyť tam sou lidi ! ´´Švejk´´
18 zář 2010, 10:47
dunky
Četař
Re: Optika jako dalekohled na boční RIS
No nahoru to dat nemůžu páč tam mám kolimátor, ale slyšel jsem o optikách co se dávaj za kolimátor, jenomže ten kolimátor co mám s tím nefunguje si myslím, páč je obdélníkovej, kdežto ta nástavba je kruhová vždycky...
18 zář 2010, 11:15
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
18 zář 2010, 17:06
Darken01
Generál poručík
Re: Optika jako dalekohled na boční RIS
nefunguje to uz sem, to skousel Jinak je to jinak kolimatory se davaji na optiky.Prodavaji se optiki s reilama a na tu das kolimator konkretne ten co mas ty tam vypada dobre.
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru