|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|
|
Battlefield 2 Project reality Czech forces- pomoc od Vás
Autor |
Zpráva |
Ladas
Podporučík
Registrován: 27 zář 2008, 07:55 Příspěvky: 220 Bydliště: Karviná
|
 Battlefield 2 Project reality Czech forces- pomoc od Vás
Zdravím všechny. Jsem v klanu CSF, který začal project Czech armed forces. Tento projekt má za úkol dát AČR jako stranu ( neboli zemi, prostě jak je MEC, USMC atd.) do Battlefield 2 Project reality. Žádám Vás o pomoc v podobě fotek zbraní. Ano, hodně toho najdu na internetu, ale potřeboval bych také detailní fotky zbraní, jejich nákresy atd. Tak jestli jste vlastníkem z níže uvedených zbraní, nebo znáte nějaké odkazy a nebo máte nějaké fotografie v počítači, prosím, postněte je tady na fóru, nebo mi je pošlete na mail ladas93.z@gmail.com . Hodně to pomůže mě a i celému projektu. Zbraně: CZ B 805 CZ 805 A SKORPION EVO III A1 FSN01 Sako TRG-22 A CZ 75 SP-01 Phantom Zatím to není vše. Jestli Vás bude zajímat, která funkce bude mít tyto zbraně nebo tak, tak se klidně ptejte. A jestli máte jakýkoli dotazy, ptejte se mě na PM nebo zde. Děkuji
|
13 říj 2010, 21:51 |
|
 |
|
Ladas
Podporučík
|
 Re: Battlefield 2 Project reality Czech forces- pomoc od Vás
Zdravím. Tak vidím žádnou odezvu. Tak se vám aspoň pokusím přiblížit tuto hru. ( Nedělám reklamu ). Battlefield 2 Project reality není jako ostatní FPS hry, kde stačí jenom chodit bez taktiky a držet levé tlačítko myši. Project reality je vlastně módem pro hru Battlefield 2. Jmenuje se to takhle proto, že je to o hodně přiblížení k reality. Hlavní prioritou tady je, že musíte být ve squadě neboli jednotce, sám na bitevním poli neuspějete. Bez taktiky se to taky neobejde. A hlavním cílem hry není pozabíjet co nejvíce nepřátel, ale plnění důležitých úkolů, které vám zadal squad leader a v jiných módech hry zase zničit všechny kufříky zbraní, které jsou různě rozmístěny po rozsáhlé mapě. Ale nejvíce se dozvíte, když si o tom sami přečtěte na internetu. ( www.realitymod.com ). Dále je ve hře velice dobrý kolektiv lidí. Možná je to tím, že to jsou již dospělí jedinci, protože mladších 15ti ( u některých 18ti a více- nikoho se nechci dotknout ) to přestane hned bavit. Zkuste tuto hru a uvidíte, že nebudete litovat. Proto Vás prosím, pošlete mi zde nebo na email jestli máte nějaké fotky ( nebo odkazy ) zbraní, uvedených v předchozím příspěvku. Ano, většinu si najdu na netu, ale potřebuju co nejvíce fotek a odkazů, aby naši modeláři měli s čím pracovat. Děkuji!
|
14 říj 2010, 16:08 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Tenhle web znáš? http://www.cz805.cz/Plus ty kvéry maj myslim facebookový fanstránky, kde taky něco najdeš, na ofiko webu zbrojovky už jsou taky fotky... Jinak samozřejmě držim palce, Bf2 je stále moje nejoblíbenější multiplayerovka.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
14 říj 2010, 16:18 |
|
 |
|
Ladas
Podporučík
|
Po pravdě hledat na internetu jdu až teďkom, takže díky za tip. Jak říkám, na netu toho najdu dost, ale dal jsem to tady taky z důvodu, jestli je tady někdo, kdo má možnost odfotit tyto zbraně detailně a poslat mi je. Určitě se tady moc lidí nevyskytne, jelikož je to přeci jenom nová zbraň, ale přeci jenom... Jo a ten web neznám, takže ještě jednou díky. A kdyby tady ještě někdo měl podobně užitečné odkazy, sem s nima prosím! Děkuji Jo díky  . A zkusil si Project reality? Jestli ne, tak určitě zkus  . EDIT: Do hry budeme taky dávat vozidla, tak jestli prosím někdo má nějaké fotky z výstav atd. následujících vozidel, prosím, pošlete mi je na mail ladas93.z@gmail.com nebo hoďte tady odkaz, kde bych je mohl stáhnout. Děkuji. Jedná se o následující vozidla : Tatra 810-1R0R26 Tatra 810-1R0R26 Land Rover Defender 110 SOV II T-72M4CZ BVP-2 Pandur II (RCWS-30) 9K35M Mil Mi-171Š W3A Sokol MI-35 Díky!
Naposledy upravil Ladas dne 14 říj 2010, 16:26, celkově upraveno 1
|
14 říj 2010, 16:22 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Odhodlávam se k tomu to zkusit už dlouho, ale zatim nějak nebyl čas bohužel...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
14 říj 2010, 16:24 |
|
 |
|
Ladas
Podporučík
|
Tak kdyby si chtěl, veškére informace a odkaz na stáhnutí najdeš zde www.realitymod.com dále jestli chceš hrát s čechama tak zde máme stránky http://www.czechslovakforces.ic.cz/index.php?site=about
|
14 říj 2010, 16:28 |
|
 |
|
CrocHunter
Kapitán
|
To již znovu zařadili vaši modifikaci mezi podporované frakce? Co si pamatuji, tak před nějakou dobou vás vymazali kvůli neaktivnosti a nekomuikování s vývojáři, tak to alespoň psali na jejich foru.
|
14 říj 2010, 16:56 |
|
 |
|
Ladas
Podporučík
|
Čau. Jo bylo to tak. Ale začíná se od znova. Nevím jak to přesně teď je, mým úkolem je shánět podklady a jsem docela nový člen toho klanu a projektu CAF. Ale kdyby jsme byli odškrtnutí, tak snad projekt dále nepokračuje....JInak když si pročteš to fórum, kde psali, že jsme vymazání, tak tam psal náš CL, že jsme zpět.
|
14 říj 2010, 17:07 |
|
 |
|
Darken01
Generál poručík
|
držím palce chlapy BF2 si pořád rád zapařím když čas dovolí a jestli tuto vyjde bude to pecka a ma budouci strana je predem jasna 
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
14 říj 2010, 20:32 |
|
 |
|
Ladas
Podporučík
|
Tak modely už máme hotový, dokonce taky hlasy vojáků a commandera  . Ted už jenom skiny pilota, posádky obrněných vozidel, odstřelovače a squad leadra. No snad to dají do PR co nejdříve. Ale v novém patchi, co někdy tedkom vyjde, ještě AČR nebude. Ale bude tam francouzská armáda- na ně jsem zvědav  .
|
04 úno 2011, 18:04 |
|
 |
|
Bohuš
Podplukovník
|
Navnadil jsi mě už to stahuju nedávno jsem rozjel BF2 takže jestli bude ačr budu jenom rád.
|
04 úno 2011, 18:11 |
|
 |
|
Ladas
Podporučík
|
Tak kdyby si chtěl: http://pr-csf.cz/  .
|
04 úno 2011, 18:14 |
|
 |
|
Johny--X
Plukovník
|
_________________ Johny Perez
|
05 úno 2011, 00:58 |
|
 |
|
Ladas
Podporučík
|
Ty hraješ za FFF? Byl si tedkom na clan waru co byl minulý týden? 
|
05 úno 2011, 10:58 |
|
 |
|
Johny--X
Plukovník
|
Jop, na FFF jsem s PR začínal před 2 rokama (jako člen budu mít zachvíly 1 leté výročí  ) a +- tam hraju dodnes, ikdyž teď jsem měl tak půlroční pauzu... Minulý CW ? To byl ten Muttrah s GDW ?? JAK JÁ TEN MUTTRAH NESNÁŠIM !
_________________ Johny Perez
|
05 úno 2011, 11:39 |
|
 |
|
jakubmimon
Svobodník
|
to je úžasný ačr do (pr) hrozně se těším jo a francouzi ujdou těším se 
|