Autor |
Zpráva |
WildGirl
Podpraporčík
Registrován: 04 lis 2008, 17:41 Příspěvky: 80 Bydliště: Strašice
|
Re: Radar na území ČR
Bože můj.... jako když hrách házíš na zeď... všichni mluvíte jen tu svou, čtete si jen to, co chcete...odpovídáte na největší blbosti apod... pánové...pojďte si radši společně zahrát poker... nebo na pivko
04 led 2009, 20:55 |
|
|
|
Chlewy
Poručík
Registrován: 23 říj 2007, 14:52 Příspěvky: 263 Bydliště: provincie Helmand
|
Myslím že kdyby na nás vlitla čína tak by nás nějákej radar nezachránil vem si kolik jich je
_________________ "AUDACES FOTUNA IUVAT" Veliké Kartágo vedlo tři války. Po té první bylo ještě mocné, po té druhé obyvatelné. Po té třetí válce je nikdo nenašel. http://www.uso-sog.ic.cz Non nobis, Domine, non nobis sed Nomini Tuo da gloriam
|
04 led 2009, 20:56 |
|
|
|
Pechy
Podporučík
Registrován: 30 pro 2008, 18:48 Příspěvky: 224 Bydliště: Plzeňsko
|
misi píše: protože se sami neubráníme proč by asi jinak vem si když by čínani vlítli na evropu, jak dlouho myslíš že by bránila česká armáda naší valst? hodinu dvě? a co by z ní pak zbylo by jsi spočítal na prstě jedný ruky proto potřebujeme spojence! Asi by nevlitli jen na nás ale na celou Evropu a ty myslíš že by ta EVROPA nedržela pohromadě??
_________________ co nezastřelíme, tak i bez zásobníku umlátíme Vše má své řešení www.hell-fighters.estranky.cz
|
04 led 2009, 20:57 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Pechy píše: Griffon píše: Pechy píše: Ale proč se u nás maj střídat cizí armády - západ - východ - západ - východ ............................... Vždyť je to jedna malinkatá základna, žádná cizí armáda. Jak jsem psal začíná to malou základnou a kde není napsano že nebudou další a další. Že by to bylo napsáno v té smlouvě? Je tam přesně napsáno jak bude základna veliká a kolik jakého materiálu a personálu a všech možných blbostí tam bude, a kdyby na tom chtěli amíci něco změnit, musela by jim to naše vláda odsouhlasit. Takže vážně nehrozí, aby si sem ze dne na den dovezli rotu tanků, strategický bombardéry nebo nukleární hlavici.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
|
|
|
Chlewy
Poručík
|
WildGirl píše: Bože můj.... jako když hrách házíš na zeď... všichni mluvíte jen tu svou, čtete si jen to, co chcete...odpovídáte na největší blbosti apod... pánové...pojďte si radši společně zahrát poker... nebo na pivko Myslím že jediná dáma je nad věcí A máme to znova
_________________ "AUDACES FOTUNA IUVAT" Veliké Kartágo vedlo tři války. Po té první bylo ještě mocné, po té druhé obyvatelné. Po té třetí válce je nikdo nenašel. http://www.uso-sog.ic.cz Non nobis, Domine, non nobis sed Nomini Tuo da gloriam
|
|
|
|
misi
Brigádní generál
|
Chlewy píše: Myslím že kdyby na nás vlitla čína tak by nás nějákej radar nezachránil vem si kolik jich je bože tady jde o princip ... jde o to že sem můžou poslat pomoc spojencí a tak ... vůbec si nepochopil jak sem to myslel
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
04 led 2009, 20:58 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
WildGirl píše: Bože můj.... jako když hrách házíš na zeď... všichni mluvíte jen tu svou, čtete si jen to, co chcete...odpovídáte na největší blbosti apod... pánové...pojďte si radši společně zahrát poker... nebo na pivko Poker? Řekni kdy a kde
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
04 led 2009, 20:59 |
|
|
|
Pred
Kapitán
|
ale jo ,neboj ,američani nám na radar hodí atomovku než aby se ho zmocnila čína ,ne tak mě je vcelku jedno že ho tu budem mít ,kolik mocností se v dnešní době odhodlá rozpoutat světovou válku kvůli tomu že jim někdo hrabe na písečku ,jak už někdo někdy řekl : letíme si všichni vesmírem na jednom kamínku ,proč máme takovou snahu se na něm vzájemně povraždit
_________________ Libera Te tutement ex inferis -zachraňte se před peklem
|
04 led 2009, 21:01 |
|
|
|
Pechy
Podporučík
|
Griffon píše: Že by to bylo napsáno v té smlouvě? Je tam přesně napsáno jak bude základna veliká a kolik jakého materiálu a personálu a všech možných blbostí tam bude, a kdyby na tom chtěli amíci něco změnit, musela by jim to naše vláda odsouhlasit. Takže vážně nehrozí, aby si sem ze dne na den dovezli rotu tanků, strategický bombardéry nebo nukleární hlavici. Jak vidno vláda jim odsouhlasí všechno.
_________________ co nezastřelíme, tak i bez zásobníku umlátíme Vše má své řešení www.hell-fighters.estranky.cz
|
04 led 2009, 21:02 |
|
|
|
WildGirl
Podpraporčík
|
děkuji...
pánové, vážně...klid a nedohadovat se, i když uznávám, že váš zápal je úžasnej.... jenže kdo to má po vás číst?
ten poker byl naráža na to, že chlapi u piva, pokeru apod věcí řeší podobný věci a leckdy jsou slušnější než vy tady a kolikrát by vás už vyrazili s tím, že chtějí klid a že jejich stará dělá míň humbuku...
Naposledy upravil WildGirl dne 04 led 2009, 21:06, celkově upraveno 2
|
04 led 2009, 21:04 |
|
|
|
Chlewy
Poručík
|
misi píše: Chlewy píše: Myslím že kdyby na nás vlitla čína tak by nás nějákej radar nezachránil vem si kolik jich je bože tady jde o princip ... jde o to že sem můžou poslat pomoc spojencí a tak ... vůbec si nepochopil jak sem to myslel Tak sorry, že jsem si ted udelal srandu Já už se tomu musím smát děláte jak všemu rozumíte vy a řitom to může být stejná fikce jako to co tvrdíte, že říkáme tady všechno my. Jak si i vy můžete být jisti svými informacemi
|
04 led 2009, 21:04 |
|
|
|
Lord UFO
Štábní praporčík
|
Rači se do toho nebudu míchat, mohlo by mi něco přiletět na hlavu... Můžem ale sepsat pro a proti..
_________________ Rozvážným štěstí přeje, zbrklým do držky kule nasype... Pokud zakopneš, zvedni se, ale neohlížej.. Nechci tě střelit do obličeje..
|
04 led 2009, 21:06 |
|
|
|
Pred
Kapitán
|
Chlewy píše: misi píše: Chlewy píše: Myslím že kdyby na nás vlitla čína tak by nás nějákej radar nezachránil vem si kolik jich je bože tady jde o princip ... jde o to že sem můžou poslat pomoc spojencí a tak ... vůbec si nepochopil jak sem to myslel Tak sorry, že jsem si ted udelal srandu Já už se tomu musím smát děláte jak všemu rozumíte vy a řitom to může být stejná fikce jako to co tvrdíte, že říkáme tady všechno my. Jak si i vy můžete být jisti svými informacemi jako když se někomu snažim vysvětlit zakřivení prostoru a podstatu času v závislosti na hmotě ,aniž bych nějak zvlášť věděl co to vůbec je
_________________ Libera Te tutement ex inferis -zachraňte se před peklem
|
04 led 2009, 21:07 |
|
|
|
Pechy
Podporučík
|
Lord UFO píše: Rači se do toho nebudu míchat, mohlo by mi něco přiletět na hlavu... Můžem ale sepsat pro a proti.. To není špatný nápad
|
04 led 2009, 21:07 |
|
|
|
Chlewy
Poručík
|
Pred píše: letíme si všichni vesmírem na jednom kamínku ,proč máme takovou snahu se na něm vzájemně povraždit Hej tak to je tvrdy to stojí za úvahu A přitom nám třeba hrozí z vesmíru větší nebezpečí než jsou američani a rusové
|
04 led 2009, 21:08 |
|
|
|
Hyde
Podporučík
|
WildGirl píše: Bože můj.... jako když hrách házíš na zeď... všichni mluvíte jen tu svou, čtete si jen to, co chcete...odpovídáte na největší blbosti apod... pánové...pojďte si radši společně zahrát poker... nebo na pivko nebo jako plivat proti větru
_________________ Nikdy nevěř tomu, kdo ti říká věř mi !!!
http://www.gladiatorsgym.cz/
|
04 led 2009, 21:08 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Chlewy píše: misi píše: Chlewy píše: Myslím že kdyby na nás vlitla čína tak by nás nějákej radar nezachránil vem si kolik jich je bože tady jde o princip ... jde o to že sem můžou poslat pomoc spojencí a tak ... vůbec si nepochopil jak sem to myslel Tak sorry, že jsem si ted udelal srandu Já už se tomu musím smát děláte jak všemu rozumíte vy a řitom to může být stejná fikce jako to co tvrdíte, že říkáme tady všechno my. Jak si i vy můžete být jisti svými informacemi Jakými informacemi? Že USA řeší průsery po celym světě už sto let? Že nám pomohli v historii už minimálně dvakrát? Že je to silný stát, kterého je dobré mít za spojence? Že s nimi máme uzavřenou jasnou smlouvu? Že z toho pro nás plynou určité výhody? To jsou prostě fakta...
|
04 led 2009, 21:09 |
|
|
|
Pechy
Podporučík
|
Chlewy píše: Pred píše: letíme si všichni vesmírem na jednom kamínku ,proč máme takovou snahu se na něm vzájemně povraždit Hej tak to je tvrdy to stojí za úvahu A přitom nám třeba hrozí z vesmíru větší nebezpečí než jsou američani a rusové Sjednotíme Amíky a Rusy na obranu planety.
|
04 led 2009, 21:10 |
|
|
|
WildGirl
Podpraporčík
|
Hyde píše: WildGirl píše: Bože můj.... jako když hrách házíš na zeď... všichni mluvíte jen tu svou, čtete si jen to, co chcete...odpovídáte na největší blbosti apod... pánové...pojďte si radši společně zahrát poker... nebo na pivko nebo jako plivat proti větru to by se to vrátilo proti mě... a na mě zatím nikdo sprostej nebyl.....a kdyby byl.... že je za mě zmláíte společně s kaškou?
04 led 2009, 21:11 |
|
|
|
Lord UFO
Štábní praporčík
|
Pechy píše: Chlewy píše: Pred píše: letíme si všichni vesmírem na jednom kamínku ,proč máme takovou snahu se na něm vzájemně povraždit Hej tak to je tvrdy to stojí za úvahu A přitom nám třeba hrozí z vesmíru větší nebezpečí než jsou američani a rusové Sjednotíme Amíky a Rusy na obranu planety. a my jim budem nosit pivko..
_________________ Rozvážným štěstí přeje, zbrklým do držky kule nasype... Pokud zakopneš, zvedni se, ale neohlížej.. Nechci tě střelit do obličeje..
|
04 led 2009, 21:11 |
|
|
|
Pechy
Podporučík
|
Lord UFO píše: a my jim budem nosit pivko.. A Číňani rejži
|
04 led 2009, 21:13 |
|
|
|
Hyde
Podporučík
|
WildGirl píše: Hyde píše: WildGirl píše: Bože můj.... jako když hrách házíš na zeď... všichni mluvíte jen tu svou, čtete si jen to, co chcete...odpovídáte na největší blbosti apod... pánové...pojďte si radši společně zahrát poker... nebo na pivko nebo jako plivat proti větru to by se to vrátilo proti mě... a na mě zatím nikdo sprostej nebyl.....a kdyby byl.... že je za mě zmláíte společně s kaškou? mělo to navazovat na ten hrách proti zdi taky se ti to vrátí zpět
|
04 led 2009, 21:14 |
|
|
|
Ladas
Podporučík
Registrován: 27 zář 2008, 07:55 Příspěvky: 220 Bydliště: Karviná
|
Takže, konečně jsem to dočetl celé. Začnu od začátku: Radši bych byl spojencem Ruska než nějakého U.S.A. VLÁDCE CELÉHO SVĚTA. Jsem proti radaru. Asi největší pravdu tu měl Hyde a Caligula, Chlewy a Pechy vy taky To s tím teroristou na Caligulu bylo pěkně trapné, každý si bojuje za své přesvědčení. Izrael bojuje protože chtějí mír? Jak už tady psal Caligula to oni vyhnali Palestance. No dobrá, chtějí sem umístit malilinkatou základu. Jak už tady Hyde psal, co kdyby jsme MY chtěli umístit malilinkatou základnu u nich? Jo a ještě, že věřte si svým dokumentům typům Zeitgeist, omg . Někteří tomu věří, protože tam vypovídali o 11. září lidi, co to na vlastní kůži zažili. To je asi vše, možná mne něco dalšího časem napadne.
|
04 led 2009, 21:15 |
|
|
|
WildGirl
Podpraporčík
|
Hyde píše: WildGirl píše: Hyde píše: nebo jako plivat proti větru to by se to vrátilo proti mě... a na mě zatím nikdo sprostej nebyl.....a kdyby byl.... že je za mě zmláíte společně s kaškou? mělo to navazovat na ten hrách proti zdi taky se ti to vrátí zpět Hyde...já to myslela dobře.....hrách se mi ani tak zpět nevrátí...na to nemá tu schopnost...spíš dopadne vedle zdi. ALE HLAVNĚ NEMÁ ŽÁDNÝ EFEKT....!!!, kdežto plivat proti větru, tak to máš na ksi**tu hned.
04 led 2009, 21:17 |
|
|
|
Lord UFO
Štábní praporčík
|
co takle házet na zeď vejce?
|
04 led 2009, 21:19 |
|
|
|
WildGirl
Podpraporčík
|
Lord UFO píše: co takle házet na zeď vejce? hrách je levnější.... a slepice ty vejce musí snášet...buď solidární.
04 led 2009, 21:20 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Ladas píše: Radši bych byl spojencem Ruska než nějakého U.S.A. Tak to jsi ale vůl Jako sorry, vím že bych neměl urážet a vyvolávat hádky, obzvlášť jako moderátor, ale tohleto může fakt říct jenom hlupák.
|
04 led 2009, 21:22 |
|
|
|
Hyde
Podporučík
|
Jinak dámo a pánové, ani jsem nečekal takovou účast, že to bude tak zajímavé téma a že bude mít nejvtší účast v odpovědích od založení do teď celkem 05:10hod 173 odpovědí dobrý, dobrý, bobrý
Naposledy upravil Hyde dne 04 led 2009, 21:23, celkově upraveno 2
|
|
|
|
Lord UFO
Štábní praporčík
|
WildGirl píše: Lord UFO píše: co takle házet na zeď vejce? hrách je levnější.... a slepice ty vejce musí snášet...buď solidární. tak třeba obilí? nebo hlínu!
|
|
|
|
Chlewy
Poručík
|
Víte proč sou američtí vládní činitelé a všichni tyhle zvířata u nich mocichtiví a takoví jací jsou ? Protože jsou mezi nimi Ilumináti
|
04 led 2009, 21:24 |
|
|
|
|