Autor |
Zpráva |
SHAVO!
Praporčík
Registrován: 03 pro 2011, 13:31 Příspěvky: 100 Bydliště: Žďár n/sáz.
|
 Re: Omezení úsťovek?
tak třeba je možnsot se zaměřit na lidi.Jednak ze strany pořadatele-pokud někdo v baráku někomu rozstřílí ksicht ze dvou metrů,jak ose to stalo naposledy mně  tak podle mýho nemá co v cqb dělat a tudíž na celý akci.Můj názor je takovej,že stačí otevřít hubu a říct "máš"?Aspoň já to tak dělám,abych předešel těmhle problémům. Jednak to dotyčnej uslyší a z 99% radší řekne že má,ale výjimky existují a To jedno procento co zbývá by spolu se zbytkem podepsalo pořadateli při vstupu,že do hry vstupuje na vlastní riziko a bere na sebe plnou zodpovědnost,co se kolem něj dál bude dít a hraje s vědomím, že to koupí a může to bolet a ví,že měl mít ochranné pomůcky.Dalo by se to rozvinout ještě takovým směrem,že by existoval pomyslný blacklist osob v povědomí pořádajícíh osob,kteří si nechodí zahrát,ale chodí zprasit ostatní.První varování a pak by se u brány na místě takový lidi otočili a byli vykázáni pryč.Každej si za svoje prasecký sklony musí nést zodpovědnost  . Já osobně mám v ak 130 pružinu a chci jí tam mít,protože jsem rád,když mi to na dálku lítá.a když už jsem v baráku nikdy nezvednu hlaveň výš než nad pas a pokud dojde ke střetu z blízka,radši prvně řvu a kolikrát se nechám i sejmout.ale samozřejmě radši a pokud to jde beru plynovku,kterou by v dnešní době měl nosit každej. tak a teď mi dejte sadu 
_________________ AK 74S,WE 1911
|
06 úno 2013, 22:49 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Blacklist lidí je fajn, ale sám o sobě nestačí. To je jako kdybys zrušil autoškoly a vydávání řidičáků s tim, že řídit může každej a teprve když někdo způsobí nehodu, tak mu to řízení případně zakážeš. Ten bordel si asi dovedeš představit a tohle je podobný, prostě vyloučit někoho teprve poté, co udělá průser není ideální, protože to znamená, že se stal průser a těm my se chceme vyhnout.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
07 úno 2013, 00:22 |
|
 |
|
SHAVO!
Praporčík
|
Tohle chapu,ale zaroven to skazi hru slusnejm hracum,kteri jen chteji strilet trochu dal.ona i zakladni aeg udela na xichtu paseku.ono stejne mereni probiha stylem zasun hlaven,vystrel a dalsi.at to je co nejdriv,ale co kdyz nabiju 0.4g na mereni?nevim no,k tomu mam skepsi,lidi budou hledat klicky.a ja bych radsi hral s vedomim,ze potkam ukazneny hrace,nez s vedomim,ze me nekdo oficialne zase muze bez strachu rozstrilet xicht s ustovkou 119m/s. Ale koho chleba jis...
|
07 úno 2013, 06:54 |
|
 |
|
Hyby
Rotný
|
Pod názor SHAVA bych se podepsal, ale bohužel s tim tady hochu asi neuspěješ. Z logiky věci jseš prostě prase s velkou úsťovkou a je jedno, jak hraješ, jak moc dáváš pozor, jestli používáš zbraň jen na dálky venku a ne v CQB atd. Kup si Marui základ a oni tě "vezmou na milost."
_________________ Nikdo by neměl mít úsťovku menší než jeho IQ. Koho baví střílet na 30m.
CYMA AKM (M170; 188 m/s) WE M4 CQB-R GBB (172 m/s) WE Desert Warrior 4.3 OPS GBB (130 m/s)
|
07 úno 2013, 07:45 |
|
 |
|
trubkin
Poručík
|
Hele vsechno je to o lidech, na akci kde bych jako org zavedl omezeni ustovky bych samozrejme musel merit vsechny a se svejma kulema a nekompromisne vyhazovat ty kdo neprojdou. Bohuzel na zatim vsech akcich kde se omezeni prezentovalo sem se setkal s tim ze znamy nnebo vetsi tymy prochazeli i s vyrazne vetsi ustovkama jen proto ze org videl 1) celkem dost penez o ktery by prisel 2) ze by se kamaradi/znami nastvali. Proste omezeni se da udela a ukocirovat jedine nekompromisnim jednanim a hlavne musi v kazdym videt toho kdo se snazi podvodem projit..
Zraneni strelbou je predejit uplne neda, ale takovy to zakladni nestrilet na hlavu je o kulture, treba ja osobne proti tomu nic nemam......kdyz je videt jen hlava tak strilim bez zavahani (kdyz to nechce dostat do hlavy at vystrci prdel) jedinej pripad kdy nebudu strilet je fakt na kratko (pod 2m). Vysoky ustovku mame v podstate vsichni u nas protoze at si rika kdo chce co chce se zakladem proti 150kam clovek moc sanci nema a dneska je to skoro vsude.
_________________ Masli dobrych kamaradu nepratel netreba.
|
07 úno 2013, 07:58 |
|
 |
|
SHAVO!
Praporčík
|
Kultura..3m jsou uz v pohode,jo?to by byla zrovna situace,kdy bych na tebe sakra nasranej.a asi proto vzniklo tohle vlakno
|
07 úno 2013, 08:08 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
SHAVO! píše: Jednak to dotyčnej uslyší a z 99% radší řekne že má,ale výjimky existují a To jedno procento co zbývá by spolu se zbytkem podepsalo pořadateli při vstupu,že do hry vstupuje na vlastní riziko a bere na sebe plnou zodpovědnost,co se kolem něj dál bude dít a hraje s vědomím, že to koupí a může to bolet a ví,že měl mít ochranné pomůcky kdyz to ale vezmes z pohledu, ktery psal na zacatku monty, ze sice vsichni podepisou papir a pak tem nekomu rozmasirujes xicht na pastiku a on te da k soudu za ublizeni na zdravi, tak si papirem o prebrane zodpovednosti muzes maximalne utrit prdel, protoze zakon je v hierarchii postaveny vyse. tomuhle se da predejit jen tim, ze se minimalizuje mira moznosti zraneni na minimum, takze jsou dve moznosti: 1) vyrazne omezit ustovky oproti dnesnimu trendu 2) nakoupit si vesty s platama, chranice krku, paintballove helmy, hrube rukavice a vypadat jak ocasi
|
07 úno 2013, 09:29 |
|
 |
|
SHAVO!
Praporčík
|
Jasne,ale prece pokud nekomu podskrabnu,ze pocitam s tim,ze se mi neco muze stat a ze jsem si vedom toho,ze mam mit adekvatni ochrane masky atd.,ze prohlasuju,ze v pripade poraneni nebudu nic narokovat,tak je potom muj podpis smerodatnej,ne?
|
07 úno 2013, 09:41 |
|
 |
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Můžeš dát souhlad s tím že tě někdo bude mučit, nebo že tě okrade, ale na ublížení na zdraví to nejde: Citace: § 30 Svolení poškozeného (1) Trestný čin nespáchá, kdo jedná na základě svolení osoby, jejíž zájmy, o nichž tato osoba může bez omezení oprávněně rozhodovat, jsou činem dotčeny. (2) Svolení podle odstavce 1 musí být dáno předem nebo současně s jednáním osoby páchající čin jinak trestný, dobrovolně, určitě, vážně a srozumitelně; je-li takové svolení dáno až po spáchání činu, je pachatel beztrestný, mohl-li důvodně předpokládat, že osoba uvedená v odstavci 1 by tento souhlas jinak udělila vzhledem k okolnostem případu a svým poměrům. (3) S výjimkou případů svolení k lékařským zákrokům, které jsou v době činu v souladu s právním řádem a poznatky lékařské vědy a praxe, nelze za svolení podle odstavce 1 považovat souhlas k ublížení na zdraví nebo usmrcení.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
07 úno 2013, 09:44 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
to bych rekl ze bude smerodatne asi tak, jako podpis od rodicu za lidi mladsi 18 let, ze odpovednost jde na rodice. pokud je pruser na akci nebo treninku, jde odpovednost na starsiho co je na miste. je to zraneni strelnou zbrani, takze i kdybys podepsal papir ze si nebudes nic narokovat atd a nechal se strelit malorazkou, tak to stejne soud resit bude.. edit: reyes to vychytal 
|
07 úno 2013, 09:47 |
|
 |
|
SHAVO!
Praporčík
|
 to je logika..
|
07 úno 2013, 09:49 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
SHAVO! píše: :roll: to je logika.. welcome in Czech republic 
|
07 úno 2013, 09:51 |
|
 |
|
SHAVO!
Praporčík
|
Klasicky no. Stejne si myslim,ze by bylo ucinejsi vyhazovat trvale nebo dlouhodobe prasata kterym je jedno,ze te zena po softu nepozna.lidi by meli mit strach,ze si uz taky nemusi zahrat.kdo by nerespektoval,tak myslim ze nikomu chybet nebude.a trvam na tom,ze i manualni skorpion v ruce krypla zpusobi vazny uraz.
|
07 úno 2013, 10:07 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
SHAVO! píše: a trvam na tom,ze i manualni skorpion v ruce krypla zpusobi vazny uraz. to jo, ale sance je rozhodne mnohem mensi nez u kulometu s M200 na CQB
|
07 úno 2013, 11:50 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Hele, jak už tu několikrát padlo, omezení úsťovek samozřejmě není všelék na průsery, po jehož zavedení se přestanou stávat zranění, začne se přiznávat a všichni se budou milovat a tolerovat. Je to prostě jedna z věcí, která v kombinaci s dalšíma (třeba s blacklistovánim očividnejch pitomců, což do jistý míry řeší i ten problém s lidma, co by měření obcházeli, prostě pokud by se na ně přišlo, tak blacklist a už na naše akce nemusíš ani zkoušet jezdit) riziko průseru sníží.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
07 úno 2013, 12:03 |
|
 |
|
trubkin
Poručík
|
Presne tak, nejni zadnej univerzalni lek na tenhle nesvar........nekde staci omezeni ustovky a lidi to budou respektovat, nekde budes muset pristoupit k dalsim prostredkum. Zranenim zpusobenym strelbou se ale nevyhnes nikdy, lidi se proste musej chranit, kdyz si nemuzes nebo nechces nechat rozstrilet oblicej tak noc celooblicejovou masku, rukavice, tlustou salu atp. Kdyz budes mit jenom brejle a nekdo te nasoli na blizko neznamena to ze je automaticky debil, ale mohl se treba leknout.....proste nemas masku tak mas potencionalne roztrilenej ksicht a vina strelce je jen polovicni, druha pulka je na tobe.
|
07 úno 2013, 12:32 |
|
 |
|
Shav0
Kapitán
|
Když to tak čtu tak mi přijde že se to stejně nikam nepohne a bude to jako to je teď. Ano lidi kteří nemaj potřebu cpát do zbraní pružiny z gauče budou softit s osvědčenejma lidma jako to dělají doteď popřípadě se tady na ně nabalí nějakej kus navíc. A lidi s 'prasokvérama' si budou dál jezdit tam kde je pustěj. Co se týče omezování úsťovky na velkejch akcích tak dokud to nebude opravdu přísně kontrolováno tak se to taky nehne. Kamarádšoft a peníze budou pořád dost velkej argument. Toto mi plošně přijde že je a bohužel asi i bude jen v teoretický rovině. Jsem zastáncem snižování výkonů a líbí se mi to. ALE....
_________________ Airsoft 18+ Upgrade 120 Max
|
07 úno 2013, 12:38 |
|
 |
|
Curtis
Podporučík
|
Netřeba řešit plošně, stačí si regulovat vlastní akce. Čísla o kterých tu byla řeč jsou rozumná a teď je jen potřeba to letos zavést a testovat.
za mě orientačně: pistole +-100m/s pušky/smg 120-130m/s
nesmí střílet v budovách: kulomety 140-150m/s, manuální / semi auto pušky - bez omezení
130m/s je opravdu hodně do budov, ale dá se to rozumně řešit zákazem fullauto střelby. V zahraničí tak CQB fungují běžně, nutí to člověka mířit a přinejmenším ví na co střílí.
Všechno by se dalo omezit klidně i o dalších 10m/s, ale myslím že reálná implementace může nastat až časem, třeba příští rok. V dnešní době na to totiž nikdo zbraně nemá a přechod nemůže být až tak násilný...
|
07 úno 2013, 13:25 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
trubkin píše: Presne tak, nejni zadnej univerzalni lek na tenhle nesvar........nekde staci omezeni ustovky a lidi to budou respektovat, nekde budes muset pristoupit k dalsim prostredkum. Zranenim zpusobenym strelbou se ale nevyhnes nikdy, lidi se proste musej chranit, kdyz si nemuzes nebo nechces nechat rozstrilet oblicej tak noc celooblicejovou masku, rukavice, tlustou salu atp. Kdyz budes mit jenom brejle a nekdo te nasoli na blizko neznamena to ze je automaticky debil, ale mohl se treba leknout.....proste nemas masku tak mas potencionalne roztrilenej ksicht a vina strelce je jen polovicni, druha pulka je na tobe. Jop, ale právě kvůli těmhle situacím, jako je reflexivní zmačknutí spouště když se člověk lekne a podobně, chceme to omezení úsťovky zavést. Protože je pořád lepší, když se člověk lekne a nakosí někoho 130m/s kvérem, než když se lekne a nakosí ho úplně stejně 170m/s kvérem.
|
07 úno 2013, 14:26 |
|
 |
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
trubkin píše: .......nekde staci omezeni ustovky a lidi to budou respektovat, nekde budes muset pristoupit k dalsim prostredkum. Zranenim zpusobenym strelbou se ale nevyhnes nikdy Toto by šlo tiež pomerne dobre vyriešiť , unás na SLovensku teda na akciách kam chodím a je CQB máme okrem rozdelenia úsťoviek v budovách zavedenú aj čisto Semi streľbu. (väčšinou kancelárske budovy čiže vzdialenosti 2-10m) (v halách na väčšie vzdialenosti to už neplatí) Hra v budove je o to zaujímavejšia pre každého a nehrozí až také zranenie 1-2 ranách ako pri dávke , niekto si možno povie že je to blbosť a každý si môže hrať ako chce . Ale väčšinou tak argumentujú práve ľudia ktorý nedokážu používať mieridlá a za akciu vysypu aj 3000BB bez toho aby mali nejaký zásah alebo primerané množstvo k tomu. Pokiaľ mám skúsenosť tak za posledné 2 roky som sa stretol vďaka tomu asi len z 1 zranením a to vystrelený zub v lese ale to bola chyba dotyčného lebo sa rozkrikoval z vystrčenou hlavou a bez dobrej ochrany ksichtu. Ale to je ako už bolo veľa krát spomenuté o ľuďoch a prístupe k hre či si to idú užiť alebo sa vzájomne zmrzačiť .
_________________ Strelec bez zbrane
|
07 úno 2013, 19:41 |
|
 |
|
firstik
Kapitán
|
Tak právě jsem si na FB od jednoho člověka přečet, že měřit úsťovku nebude, protože to je zbytečný, a jde to lehce ochcat tim, že se utáhne hop  ... teda nevim proč se tomu směju, sem nasranej, a přemejšlim, že ty akce na který sem se tak těšil vynechám...
_________________ M249 MK II; Li-pol 3S; 135 m/s; 1100 r/m AKS74; Ni-MH 8S; 125 m/s Desert Warrior 4.3 OPS GG Ultramat 14; battery master 6 "Zbrojíř, Velkokapacitní, Odhodlaný, Kutil, Silikonová huba, Obchodník se smrtí, Hipík, Sochař, Vítězství nebo smrt"
|
07 úno 2013, 22:47 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
jak uz tu bylo psany, staci, kdyz organizator dotycnemu pri registraci vezme zbran, povoli hop, naladuje svoje 0,20g kule a zmeri.
Na druhou stranu kdyz clovek chce, tak ochcije uplne vsechno. Proto by ho mel strasit trvaly BAN na akce danyho organizatora pri umyslnem poruseni pravidel.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
07 úno 2013, 22:51 |
|
 |
|
firstik
Kapitán
|
Já sem mu to psal, ale on že ne, že to je jeho akce, na palici tohle nic mu to neudělá, spíš si myslim, že neni schopnej zajistit chrona, a jestli to tak bude i se zbytkem akce, tak se bojim, že to bude stát za prd...
_________________ M249 MK II; Li-pol 3S; 135 m/s; 1100 r/m AKS74; Ni-MH 8S; 125 m/s Desert Warrior 4.3 OPS GG Ultramat 14; battery master 6 "Zbrojíř, Velkokapacitní, Odhodlaný, Kutil, Silikonová huba, Obchodník se smrtí, Hipík, Sochař, Vítězství nebo smrt"
|
08 úno 2013, 00:05 |
|
 |
|
trubkin
Poručík
|
Hele nebo proste nema zajem pro nej "zbytecne" buzerovat platici......... to je presne jak rikam, jde o to aby org chtel a byl duslednej. Jinak omezeni ustovky jako takovy bych uvital i ja, v kulometu mam pruzinu vymenenou za 20sekund a vim jak je prijemny plivat zuby.
|
08 úno 2013, 08:17 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
firstik píše: Já sem mu to psal, ale on že ne, že to je jeho akce, na palici tohle nic mu to neudělá, spíš si myslim, že neni schopnej zajistit chrona, a jestli to tak bude i se zbytkem akce, tak se bojim, že to bude stát za prd... A říct konkrétně o koho jde by jsi asi nemohl že? Né že bych bez toho nemohl žít, ale čistě ze zvědavosti... 
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
08 úno 2013, 16:53 |
|
 |
|
firstik
Kapitán
|
|
08 úno 2013, 18:28 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
No super, zrovna týhle akce se chce bratr účastnit...no potěš pánbůh. To mě zase do něčeho navezl. Teď už moc dobře vím o co jde.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
11 úno 2013, 10:29 |
|
 |
|
firstik
Kapitán
|
Jako já mu nechci dělat nějakou negativní reklamu, minimálně na jednu akci chci jet, abych věděl jak to bude vypadat, a hlavně sem se tam i docela těšil i když jako AKD už to prostě nebude...
|
11 úno 2013, 15:07 |
|
 |
|
BB_
Rotmistr
Registrován: 29 bře 2011, 13:09 Příspěvky: 32 Bydliště: Horažďovice
|
No, taky cítím potřebu vyblít svůj názor.  Omezení úsťovek na akcích bezvýhradně podporuju. Sám jsem dostal do čela z necelých 2m "jen 120kou", ale pružinou - úsťovka byla 140m/s+... Vypadal jsem údajně jako zeď a hodinu jsem byl mimo, následně jsem připomínal jednorožce.. Bezpečnost beru nejen proto jako celkem fajn věc. Hodně se mi líbí rozdělení na čtyři skupiny kvérů (záložní+SMG; útočné pušky; support zbraně; odstřelovací pušky).. Konkrétní čísla psát nebudu, to už je věc organizátora. V současný době mi přijde, že je AS co se výkonu kvérů týče jako auto zrychlující na rovný silnici bez zábran - tak proč na to nešlápnout že, co se může stát?? .... Jenže se může objevit nečekaná překážka, kráva, zeď...(lze dosadit v tomto pořadí: zranění, soud/žaloba, totální zákaz AS) ...a o tu se zastavim ještě rychleji než jsem se rozjel. Když jí vidím, tak mam na výběr: 1) nestíham zastavit, stejně to do ní napálim, tak vocogou 2) nestíham zastavit, ale stíham aspoň brzdit a minimalizovat tak následky srážky Tady se našli lidi co by si vybrali rozdílný varianty... Lidi z první skupiny rozlišujou mezi černou a bílou - narazim a nenarazim. Ať přemejšlí jak chtějí,vidí možnosti jen dvě... Lidi z druhý skupiny vidí možnost ještě v šedý - brzdit. Já se přikláním k druhý skupině... Na hlášku "...rozumnej člověk může mít i M190..."(bo něco v tom smyslu) mě napadá jen že ROZUMNEJ člověk M190 nepotřebuje, poradí si jinak, ale.... Mam z toho POCIT, že se tu tihle lidé(s prasokvéry) vyjádřili jen ze strachu o potravu pro svoje kvéry/ego.. Když nechtějí omezit výkon, ať se nevztekají že nebudou zváni/pouštěni na akce, přitom pro to stačí udělat tak málo... Mam s nimi zkušenost takovou, že největší nepřiznávači jsou z jejich řad. Zvyklí že všechno přestřílejí zapomínají jak se přiznává, když je pak někdo obejde a vystřílí třeba jen na pár metrů základním kvérem(myslim základ CA 100m/s)... Často jsou ze vzteku schopný se po dávce přes bok nebo záda ještě otočit a poslat dávku 2x rychlejší zpět... Jsem rád když se těmhle lidem vyhnu, radši si zahraju s pár ověřenýma lidma s omezením úsťovek. Už jen ochota to omezit něco o těch lidech vypovídá...(asi taky začínali s manuálkama a manévry) Ikdyž pozorovat prasokvéráky nasraný je taky zábava, i s otečkovanýma končetinama bo xichtem. Kdyby se ale oddělili akce těchto skupin nastálo, nezlobil bych se... A asi je to do budoucna nevyhnutelný. Nikdo to nevnucuje do celý ČR, ale kdyby vznikla "aliance" organizátorů kteří by se toho drželi a měli by rovnou i společnej blacklist..... ...ale to jsem se jen zasnil...  Každopádně je to o lidech, ale pořád radši potkám magora se 130m/s než magora se 190m/s... Zkrátka jestli to půjde tak jako do teď, budu jezdit na akce s hlídaným omezením úsťovek klidně přes půl republiky. Peněz jsem do softu dal už tolik, že mě pár stovek za benzín už nevytrhne. Obzvlášť když se zlepší "kvalita" lidí.  Tolik můj názor k věci. PS: Prosím, ať se neuráží výjimky mezi prasokvérákama.... 
_________________ Boj proti lidské blbosti není snadný, není zábavný a nelze v něm zvýtězit.. ..přesto je životně důležité v něm neustále pokračovat a neprohrát.
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat.
|
12 úno 2013, 01:19 |
|
 |
|
Binos
Podpraporčík
|
BB_ píše: No, taky cítím potřebu vyblít svůj názor.  Na hlášku "...rozumnej člověk může mít i M190..."(bo něco v tom smyslu) mě napadá jen že ROZUMNEJ člověk M190 nepotřebuje, poradí si jinak, ale.... Mam z toho POCIT, že se tu tihle lidé(s prasokvéry) vyjádřili jen ze strachu o potravu pro svoje kvéry/ego.. budu jezdit na akce s hlídaným omezením úsťovek klidně přes půl republiky. Peněz jsem do softu dal už tolik, že mě pár stovek za benzín už nevytrhne. Obzvlášť když se zlepší "kvalita" lidí.  Tolik můj názor k věci. Pod tyto dvě věci se podepisuji. M190 rozumnej člověk nepotřebuje a za dobrou airsoft akci klidně pojedu půl republiky. Hlavně když budu vědět, že se na akci vyskytují normální jedinci.
_________________ If it's our time to die, it's our time. All I ask is, if we have to give these bast*rds our lives... WE GIVE 'EM HELL BEFORE WE DO!
|
12 úno 2013, 05:45 |
|
 |
|
|