Re: Kde v Bystřici pod Hostýnem (okres Kromeriz) je armyshop US
Čao
Bydlím v Bystřici pod Hostýnem (celkem díra, jaká to náhoda že ji tu někdo zmínil
). Do té army nacházející se cca 50m od autobusáku chodím každý týden, s prodejci už se tam celkem znám, proto se tam vždycky stavím
"co nového" atd... Mám z tama komplet od hlavy k patě digital (marpat) a spokojenost jak cenově tak kvalitně. Mají tam originály, Čínu, i použité (ale to někdy nejde ani poznat). Najdeš tam i celkem rozsáhlou sadu nožů všeljakých druhů (třeba i vrhací), a najdeš tam jak nějaké ty plynovky tak i kuličky atd... (Ale plyn s kuličkami většinou kupuji v místních loveckých potřebách poblíž pošty).
Co se týče akcí v okolí, tak to se přiznám vím celkem kulový a o týmech taktéž. Jsem spíš "sólista" mam svého miláčka SVD Dragunov, ale více trénuji fyzicky než střelecky... (V podvečer při zapadajícím slunci si oběhnu BpH to mám pár kilometrů a jsem spokojen)...
Okolí obklopují samé lesy a kopce, takže lepší prostřední si (alespoň já) nemohu přát...
Jinak v okolí (Holešov, Přerov, Kroměříž, Zlín, ...) by mělo být dostatek AS týmu a myslím si že i akcí.