Autor |
Zpráva |
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
Re: Rady + výběr zbraně
Sangur píše: Dobrý den airsoft hraji chvíly. Mám dotaz ohledně brýli. Tyto brýle mám http://www.militaryrange.com/takticke-v ... cke-bezove kamrad ma jen ty jednoduché, ale oba máme problém, že se nám po chvilce zamlží a nic nevidíme. Chtěl jsem se zeptat na radu zdali se s tím dá něco dělat. Popřípadě jaké brýle by jste doporučili, které se tolik nezamlžují. Předem děkuji za tu cenu jsi mohl mít dvoje jetý ESS NVG s novými skly. nebo uplně nový- jak rám, tak skla. Nevím jestli todle má nahoře nad sklem takovou pěnu-slabý molitan, jestli jo zkus to odrhat. Pak můžeš taky zajít do obchodu s brýlemi a zeptat se , jeslti nemají něco proti mlžení.
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
27 zář 2011, 11:13 |
|
|
|
darthhunter
Rotmistr
|
Solis. píše: Sangur píše: Dobrý den airsoft hraji chvíly. Mám dotaz ohledně brýli. Tyto brýle mám http://www.militaryrange.com/takticke-v ... cke-bezove kamrad ma jen ty jednoduché, ale oba máme problém, že se nám po chvilce zamlží a nic nevidíme. Chtěl jsem se zeptat na radu zdali se s tím dá něco dělat. Popřípadě jaké brýle by jste doporučili, které se tolik nezamlžují. Předem děkuji za tu cenu jsi mohl mít dvoje jetý ESS NVG s novými skly. nebo uplně nový- jak rám, tak skla. Nevím jestli todle má nahoře nad sklem takovou pěnu-slabý molitan, jestli jo zkus to odrhat. Pak můžeš taky zajít do obchodu s brýlemi a zeptat se , jeslti nemají něco proti mlžení. no, s mlžením sem taky dlouho bojoval, a nejlepší výsledky mám se sprejem proti mlžení na plavecký brýle doporučuju
_________________ SVD Dragunov 185 m/s (0.25) 161 m/s (0.40)
ODSTŘELOVAČ není jen profese, je to taky úděl a rozhodnutí. Kropit s elektrikou umí každý, ale kolik z vás se trefí JIŽ PRVNÍ RANOU?
AS Team: Special Airsoft Services Brno http://sas.brno.sweb.cz/
|
27 zář 2011, 13:43 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Nebo namazat tekutým mýdlem a vyleštit.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
28 zář 2011, 20:29 |
|
|
|
KarMaxBoss
Svobodník
|
Čau hoši potřeboval bych trochu pomoct s výběrem zbraně už sem si vybral ale potřeboval bych posoudit jestli je dobrá http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=103 .
|
26 říj 2011, 15:10 |
|
|
|
Solis.
Plukovník
|
Osobní zkušenosti nemám, ale chybu by jsi určitě neudělal. Má to mech. v3 a krásně dlouhou hlaveň co se týče na celkovou délku zbraně. Až budu mít více peněz, určitě do půjdu do A3
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
26 říj 2011, 22:30 |
|
|
|
Juraver
Štábní praporčík
|
Solis. píše: Osobní zkušenosti nemám, ale chybu by jsi určitě neudělal. Má to mech. v3 a krásně dlouhou hlaveň co se týče na celkovou délku zbraně. Až budu mít více peněz, určitě do půjdu do A3 Jen ale přidám pár i negativních ohlasů: Mecháč ti řve u ucha a to není jedna věc na kterou si musíš zvyknout oproti jiným softkám, ale i na jiné přebíjení zásobníků, blbé natáčení kulí a ta optika na tom oddaluje.
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
27 říj 2011, 07:10 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Jelikož bere AUGa bez optiky, tak ho tam základní optika nemusí vůbec zajímat.
_________________ Trololol... :facepalm:
|
27 říj 2011, 07:57 |
|
|
|
Juraver
Štábní praporčík
|
seth-catchme píše: Jelikož bere AUGa bez optiky, tak ho tam základní optika nemusí vůbec zajímat. Omlouvám se. Moje chyba, nedíval sem se
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
27 říj 2011, 08:16 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
rikam to vsude a stojim si za tim - AUG je nejlepsi airsoftova zbran co existuje. proc? vyhody: -kratka, ale dlouha hlaven -naprosto stupidni rozborka -dobre se drzi (muze byt subjektivni) -lehce vymenitelna hlaven a hop -ac to tak nevypada da se tam nacpat s malou upravou i velka baterka (10,8v 2200 mah) popr. lipolka -solidni vykon - staci vymenit hlaven a hopgumu a budes mit solidni dostrel a presnost nevyhody: -slozitejsi prebijeni (opet subjektivni) -temer celou vahu zbrane nese jedna ruka -kdyz jsi prase tak casem ulomis predni rucku (mi osobne drzela asi 3 roky bez problemu) radeji ber tu verzi co jsi posilal s ris listou, ta optika nic moc neni. na listu si muzes hodit co chces a co ti sedi. pokud by ti nesedla u toho military modelu optika tak s tim nic neudelas. tak si muzes hodit kolimator nebo optiku, proste co se ti libi. co se tyce hlavne tak je potom moznost sehnat si druhou celou vnejsi hlaven a pokud jsi sikovny tak si ji uriznout a diky rychle vymene z toho muzes udelat karabinu nebo commando verzi. tohle vse se da udelat jen prostou vymenou hlavne, kterou na bojisti jsi schopen s trochou cviku udelat za 5-10 vterin
|
27 říj 2011, 11:05 |
|
|
|
Solis.
Plukovník
|
vanhouten píše: tohle vse se da udelat jen prostou vymenou hlavne, kterou na bojisti jsi schopen s trochou cviku udelat za 5-10 vterin Jo ale k čemu by mu to bylo? měl by tam nějakou 363mm vnitřní hlaveň a vnější až pro nějakých 550 ?:) (to jsem plácnul, neznám přesné hodnoty) a i kdyby vyměnil vnitřní hlaveň , tak zase je tu problém s válcem. Jinak nic proti tomu co jsi řekl. A3 je fakt nádherná
|
27 říj 2011, 15:50 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
Škoda že ten AUG neměli na Moravě v nabídce dříve, jinak bych si ho na 100% koupil. Jeto opravdu nádherná zbraň.
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
27 říj 2011, 16:31 |
|
|
|
KarMaxBoss
Svobodník
|
Tak dík za ohodnocení no jdu si ji obědnat
|
27 říj 2011, 18:57 |
|
|
|
mclama
Nadpraporčík
|
ahoj to jsem já kdo zalozil téma, udělal jsem jizdu okolo 3ranky,cyma kalacha a ted vybiram neco poradneho. Cenovy strop je okolo 8000 kč, líbí se mi m4 ale není to závazné. Přemýšlím jestli koupit něco už hotového (gp, ca) nebo si koupit čínu a někde u technika (řekněme montyho) nechal udělaat upgrade té číny. (počítaje cenu práce) Co si myslíže se více vyplatí? Díky, píšu z notebooku omlouvám sez a chyby
|
16 lis 2011, 11:27 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Solis. píše: vanhouten píše: tohle vse se da udelat jen prostou vymenou hlavne, kterou na bojisti jsi schopen s trochou cviku udelat za 5-10 vterin Jo ale k čemu by mu to bylo? měl by tam nějakou 363mm vnitřní hlaveň a vnější až pro nějakých 550 ?:) (to jsem plácnul, neznám přesné hodnoty) a i kdyby vyměnil vnitřní hlaveň , tak zase je tu problém s válcem. Jinak nic proti tomu co jsi řekl. A3 je fakt nádherná valec na klasickou 508mm hlaven. jdu na CQB hodim tu 363mm + zkracenou vnejsi hlaven, ta drobna nepresnost co zpusobi plny valec se na CQB tak moc neprojevi. moc ty hodnoty a presne prepocty objemu vzduchu zerete kdysi se tak bezne fungovalo a zbrane strilely bez problemu u auga je prave v tomhle kouzlo ze tu hlaven v pripade potreby vymeni na kolene kdyz potrebuje.
|
16 lis 2011, 12:25 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
mclama píše: ahoj to jsem já kdo zalozil téma, udělal jsem jizdu okolo 3ranky,cyma kalacha a ted vybiram neco poradneho. Cenovy strop je okolo 8000 kč, líbí se mi m4 ale není to závazné. Přemýšlím jestli koupit něco už hotového (gp, ca) nebo si koupit čínu a někde u technika (řekněme montyho) nechal udělaat upgrade té číny. (počítaje cenu práce) Co si myslíže se více vyplatí? Díky, píšu z notebooku omlouvám sez a chyby Rozhodne kup znackovou M4, u cin zas takovej cenovej rozdil neni a zpracovani je nekde jinde, jak se rika vnitrek poladis ale vnejsek jen tezko Jinak mel jsem moznost servisovat CA M15A4 Blow Back verzi a je to krasna elektrika, jen ten zaver je dost tezkej a je potreba mit silnou baterii aby to melo dobrou kadenci: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1572pak me velice zaujala G&G M4 ktera ma pneumatickej blow back s skvele zpracovani i kdyz tento kousek ma plastove telo: http://airsoft-team-chrudim.rajce.idnes ... G_plastic/
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
16 lis 2011, 12:31 |
|
|
|
enriko9912
Svobodník
|
Pomoc pri výbere AEG
Čaute, takže som tu nový a začínam z Airsoftom, zatial vlastním manuálnu CZ 75 od TM ale zháňam nejakú AEG aby som sa mohol rozbehnúť nuž neviem si vybrať a takisto nechcem dať za zbraň hneď 400 € ale bojím sa činy že sa mi pokazí a do upgradgu sa nevyznám takže som na pol stratený ak by sa mi pokazila.Ale ajtak už dlhšiu dobu uvažujem nad G36 od JG no je ich veľa a tak neviem ktorú počul som onich že su na začiatok vážne dobré neviem ako je to s tou životnosťou a či je nutné niečo vymeniť .Čo si otom myslíte vy?Je to premňa dobré na začiatok ? Najlepšie by bolo aby do nej už netrebalo už nič dokupovať. Ak by som ju kupoval tak určite z Muničáku nakoľko nebývam ďaleko od jednej z ich predajní a majú tam aj servisné pokrytie pre dekoračné zbrane. Ale ako už som vravel otázka znie ktorú ? http://www.municak.sk/airsoft/zbrane/dlhe-elektriky-aeg/jg/g36Poradne ktorú z týchto by bolo najlepšie zobrať radšej totiž zaplatím teraz ako potom kupovať ostatné veci (síce akumulátor a nabíjačku si ajtak budem chcieť kúpiť novú). Ide mi oto aby som zbraň nemusel upgradovať nakoľko sa do toho vôbec nevyznám a keď budem kupovať nejakú zbraň tak si chcem kúpiť servisné pokrytie aby keď sa mi pokazí som to nebral všetko na vlastné náklady. No neviem vyjadrite sa prosím k tomu ktorú z tých G36-tiek od JG alebo navrhnite vlastnú zbraň ktorá by mi bola na začiatok dobrá. Ešte dodám záleží mi aj na cene do nejakých tých 160 € poprípade doplatím za G36 aj 30 € naviac ale to už keď bude fakt stáť zato takisto aby bola aj dobrá životnosť u tej zbrane budem rád ak sa k tomu vyjadri niekto kto už má niektorú z tých G 36 a ako je natom z dostrelom a presnosťou.Vopred ďakujem
|
19 lis 2011, 22:25 |
|
|
|
archlich
Podporučík
|
Když si pročteš zbytek fóra tak si na všechny dotazy odpověď najdeš. Jinak ohledně G36 od JG: jsem majitelem verze K a až na špatnou baterku si nemůžu stěžovat. G36K jsem si vybral proto, že je taková střední cesta mezi C a E. Ale záleží taky na tom zda budeš převážně v lese nebo budeš hrát CQB.
_________________ Just do what you do, because what you do, it's you who does it.
|
29 pro 2011, 23:13 |
|
|
|
Fíkus
Svobodník
|
|
10 črc 2012, 09:24 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Není.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
12 črc 2012, 19:53 |
|
|
|
|