Autor |
Zpráva |
ježo
Plukovník
|
Re: zbraň ve městě
Před rokem sem měl kuriozní zážitek: děmám ostrahu / doprovody vlaků a tak jednou v létě s parťákem procházíme nějaký EX / EC / IC- už si nevzpomenu co to bylo- z ostravy směr olomouc a najednou se proti nám po chodbičce "valí" živý lidský vláček v marpatech kokotích PC a pochopitelně s kvérama. S kolegou sme oba sofťáci, tak sme je dojebali na 3 razy s tím že jestli si okamžitě nevlezou do kupéčka, neschovaj ty kvéry, tak je vyloučíme z přepravy a budou rádi, dkyž tam nikde v okolí nebude PČR (ještě měli nějaké blbe kecy na to že ochanka jsou jen č...ci, a hovno pravomoce a ať se jdem bodnout):-D Story za tím byla, že jely dvě skupiny po kaci, jedna na čumáku a druhá blíž k ocasu vlaku a ta jedna šla "přepadnout" tu druhou, bylo jim naprosto ukradených těch cca 80 lidí mezi nima, šli přes kupéčka, i letadlo, pak se nás ještě lidi ptali, co že se to děje, že tam je najednou tolik ozbrojenců... no a vysvětli jim to pak nějak, že?
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
08 kvě 2012, 10:06 |
|
|
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
ríct mašinfírovi ať to osolí a ty kretény za jízdy vyloučit z přepravy, hlavou napřed. To jsou lidi takový dementi nebo to dělají schválně? 4 Griffon - tohle bohužel k těmto akcím patří. Stejně jako ocásci v maskáčích od Vietnamců fotící se s kavaleristy u Strykeru.
|
08 kvě 2012, 10:44 |
|
|
|
Borghal
Desátník
|
V mládí člověk dělá ledasjaké kokotiny... asi tak 6 let zpátky jsem jel s bandou na jednu postapo akci postarším favoritem a projížděli jsme takovou malou dědinou, a tak nějak všechny najednou napadlo, jaká by to nebyla sranda, vystrčit se z oken i s kvéry. A tak se osazenstvo vozidla kromě řidiče vesele vyklonilo z oken (včetně střešního) a s hubama od ucha k uchu mávali kvéry celou cestou k lesu. Včetně mě, ehm. Dlužno dodat že polovina aktérů v té vesnici bydlela, ale stejně jsem dneska rád, že nikdo ty policajty tehdy nezavolal. Dneska někoho takového potkat, tak mu zlomím zbraň o hlavu...
|
09 kvě 2012, 14:39 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
Škoda zbraně. U nás si někteří boužel nedají říct, oni jsou přece ti co mají zbraň ne ?
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
09 kvě 2012, 16:11 |
|
|
|
Biqido
Desátník
|
Četl jsem i případ, kdy měl kvér na palubce u auta a zastavili ho poldové , mířili na něho zbraní a chvíli mu trvalo než je přesvětčil, že je to na airsoft.. Pak mu jí ještě vychvalovali, jak je to podobný skutečný bouchačce..
|
14 kvě 2012, 17:33 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Policajti na někoho mířili protože měl kvér na palubce? Cool story bro Jestli se nepletu, tak v autě se jedná o držení a když budu mít na zadním sedadle deset nezakrytejch osmapadesátek, tak mi pán v klobouku nemůže říct nic jinýho než "prosím zbroják".
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
14 kvě 2012, 17:46 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jah, jako taky už jsem zažil policejní kontrolu když jsem měl v autě věci a vyndaval jsem před zrakama policajta povinnou výbavu z kufru naloženýho kvérama, akorát se usmál, zeptal se "airsoft?" a když jsem řekl že jo, tak se trochu vyptávali, kam chodíme střílet, s kym a tak...tak jsem jako správnej paranoik odpovídal velmi vyhýbavě a jal se po skončení kontroly rychle odjet
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
14 kvě 2012, 17:55 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
Správně! To, že jsi paranoidní neznamená, že po tobě nejdou...
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
14 kvě 2012, 18:46 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Griffon píše: Jah, jako taky už jsem zažil policejní kontrolu když jsem měl v autě věci a vyndaval jsem před zrakama policajta povinnou výbavu z kufru naloženýho kvérama, akorát se usmál, zeptal se "airsoft?" a když jsem řekl že jo, tak se trochu vyptávali, kam chodíme střílet, s kym a tak...tak jsem jako správnej paranoik odpovídal velmi vyhýbavě a jal se po skončení kontroly rychle odjet no tak kamos se setkal s nedorozumnenim u policajtu pri kontrole. ale spise to bylo ti tim ze krom ctyr AK47cek mel v kufru i RPGcko a sadraky odlite z te pet lahve ve tvaru granatu a nastrikane zelenym sprejem, takze vypadaly dost zive (navic tom tmavem kufru a zahazene z casti maskacema a vystoji). sice to nebylo s namirenym kverem, ale pani policistka drzela ruku na pistoli v pouzdre. az kdyz ji videl ten kamos pochopil ze oni nepochopili tak to zacal vysvetlovat. ani policajt a ani policatka o nejakem airsoftu nic nevedeli, slyseli to poprve (je to cca 8 let zpet) a jak potom sami priznali tak byli hodne vystresovani na koho to natrefili - zvlast kdyz kluci jeli v civilu. nastesti jim to vsechno vysvetlil ukazal jim kulicky atd. a vsechno dopadlo happy endem takze bych to uplne nepodcenoval
|
14 kvě 2012, 20:55 |
|
|
|
Reve
Major
Registrován: 17 říj 2010, 15:23 Příspěvky: 452 Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
|
T-dog píše: jinac vite nekdo co byli zac ty experti v plzenskej plaze jak postoval solis? Ten briťák bez kvéru mě přijde jako jeden chlápek od JPP maj ho i na čele webu http://www.military-report.wz.cz/
_________________ NEUMÍŠ NIC!!!
|
15 kvě 2012, 12:26 |
|
|
|
|