Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 04 dub 2025, 11:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 123 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 GURU UPGRADE - zkušenosti (negativní) 
Autor Zpráva
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Re: GURU UPGRADE - zkušenosti (negativní)
Věrte si komu chcete, ti rozumní zjistí, jaká je správná volba.

Misi - připadat ti mohu jakkoliv, ale v dnešním světě, firma která není známa seriozitou, se za firmu nebere.

Kajky - je to tvůj jediný příspěvek v tomhle tématu a ještě taková blbost.
Když chceš jako příklad házet takovou kravinu, tak ani z té škodovky není těžké udělat supersport co se výkonu týče. Přístě víc přemýšlej, než někde napíšeš.

ramenr - kdyby jste se naučili zacházet se zákazníky (nespokojenost z mé strany není jediná), vše by bylo v klidu. Vy si ale myslíte, PCHE jsme Airsoft Morava,můžeme cokoliv. Heslo náš zákazník - náš pán vám nic neříká. ČOI jsme neposílali, jelikož jste to opravili, tak proč ještě si s vámi přidělávát starosti.

Já končím tuto debatu, mé zkušenosti a jiných tady máte, obrázek si udělejte každý sami.

18 črc 2010, 09:52
Moderátor
Moderátor

A ten už sme si udělaly neboj.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

18 črc 2010, 10:31
Podporučík
Podporučík

Jen bych dodal, že příště by jsi měl vynechat rozsudky založené na něčem co ti někdo nepodloženě řekl, a čas, který ušetříš věnoval studiu českého jazyka.

18 črc 2010, 11:06
Moderátor
Moderátor

Kongi píše:
Jen bych dodal, že příště by jsi měl vynechat rozsudky založené na něčem co ti někdo nepodloženě řekl, a čas, který ušetříš věnoval studiu českého jazyka.

Jj došli ti argumenty tak se opíráš a takové chujoviny. Měl by si se nad sebou zamyslet. :roll:

abych přijal místo své

18 črc 2010, 11:09
Podporučík
Podporučík

Tady již není co argumentovat, mé zkušenosti jsem napsal, dále to již neřeším. Co se tvé češtiny týče, stačilo mi těch tvých pár příspěvků, co jsi zde napsal.

18 črc 2010, 11:12
Moderátor
Moderátor

Kongi píše:
Tady již není co argumentovat, mé zkušenosti jsem napsal, dále již to neřeším. Co se tvé češtiny týče, stačilo mi těch tvých pár příspěvků, co jsi zde napsal.

Niích tvejch pár příspěvků taky. Rozmazlenej fracek co se schovává za taťudu.

abych přijal místo své

18 črc 2010, 11:14
Podporučík
Podporučík

kinders co si myslí a musí na řešení povolat tatínka, a vyskakuješ si tady na nás jako nějakej zkušenej mazák ? to se mi příčí. Já sem psal jen přirovnání. Snad mi nehchceš tvrdit, že kvéry od značkových firem jsou stejné jako od chiny :lol:

31B

18 črc 2010, 12:38
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Kongi píše:
Tady již není co argumentovat, mé zkušenosti jsem napsal, dále to již neřeším. Co se tvé češtiny týče, stačilo mi těch tvých pár příspěvků, co jsi zde napsal.

Zdravím, tak jsem měl dlouhý rozhovor s panem z guru a musím se jim hluboce omluvit. Nejenom, že jsou slušní a ochotní, ale dokonce se pustí i do věcí, které jsou teměř nemožné, nebo velmi náročné. A co se problemu mé zbraně týče tak pan předchozí majitel si hrál na boha a zkoušel dělat, něco na co neměl. To je také mé upozornění pro další "experty", aby nekurvili zbraně!!

A co se týče Montyho, tak sice má pár chyb v pravopisu (stane se když píšeš rychle), ale na rozdíl od tebe něco ví;).

Prosím tedy o prominutí a lidem z Guru děkuji a přeji hodně štěstí.

20 črc 2010, 09:49
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Promiň, ale soudit lidi v dnešní době po jednom telefonátu?

S GURU jsem měl taky naprostou spokojenost co se mailové a telefonické spolupráce týče...naprostou spokojenost až do doby kdy jsem jim dal zbraň.

Ale jak jsem řekl, již to řešit nehodlám, a ani nebudu...

20 črc 2010, 19:21
Podpraporčík
Podpraporčík

Kongi píše:
Promiň, ale soudit lidi v dnešní době po jednom telefonátu?

S GURU jsem měl taky naprostou spokojenost co se mailové a telefonické spolupráce týče...naprostou spokojenost až do doby kdy jsem jim dal zbraň.

Ale jak jsem řekl, již to řešit nehodlám, a ani nebudu...

Nesoudím po jednom telefonátu, ale po té co jsem zjistil, že chyba není na jejich straně, ale na straně původního majitele zbraně, který je magla.

A navíc jsem s ním domluvený že jim tam pošlu mechbox a motorek ať to daj do kupy.. Pak uvidím, ale po zjištění co za prasárny dělal puvodní majitel..
A opravdu je rozdíl zda tam dáš na upgrade činu, nebo něco značkového.

21 črc 2010, 06:26
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Právě si mi v podstate řekl, že kdybych tam na upgrade dal Tokyo, tak by mi nelhal, nezpozdil se (s termínem dodání), a zbraň poslal upgradovanou...

21 črc 2010, 09:11
Podporučík
Podporučík

Kongi píše:
Právě si mi v podstate řekl, že kdybych tam na upgrade dal Tokyo, tak by mi nelhal, nezpozdil se (s termínem dodání), a zbraň poslal upgradovanou...

právě ti neřekl nic, jen to že tokyo je lepší než china a to jestli ti to opraví nebo ne, je záležitost čistě jejich. jak sem řekl nemůžeš srovnávat např. chinu a tokyo. To, že máš šméčkovej kvér, za to oni nemůžou..

31B

21 črc 2010, 10:33
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Kongi píše:

Jop, myslel jsem to tak jak to vysvětlil Kajky. Pokud kupuješ čínu je třeba se smířit s tím, že některé věci tam prostě nepůjdou.

A co se termínu týče.. nikdo Ti neudělá některé věci na počkáni. Obzvláště pokud je to náročnější práce. Chce to mít trpělivost a chladnou hlavu a pochopit, že trestní stíhání je opravdu až ta poslední možnost. Jen tak mezi řečí.. máš vubec představu co by to obnášelo? A kolik peněz by padlo?

Za to by jsi mohl mít Marui+nějaký hodně drsné vylepšení.

21 črc 2010, 13:43
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

To že je značka lepší než čína mi opravdu říkat nemusíte, je mi to jasné.

Termín...řeknu to asi takhle - kdyby když se mu zavolalo nelhal s tím, že už to dávno poslal nic by se nestalo. Stačilo aby řekl, nevyšlo mi to, běhěm příštího týdne to udělám, a pak to pošlu. Tak málo b stačilo, a nemusel jsem tady psát své zkušenosti, byl bych spokojený s tím, že mám upgrade, a za rozumnou cenu...

21 črc 2010, 16:17
Kapitán
Kapitán

Tohle téma bych locknul a Kongimu perma ban! Nesnáším takovýhle kinders co si myslí že sou hustý a vůbec, 18 ti nebylo kvér ti do ruky nepatří!

Naposledy upravil Mike9386 dne 22 črc 2010, 07:16, celkově upraveno 1

21 črc 2010, 23:37
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

pozdě, ale přece :D

Přílohy:
FLAMEWAR.gif
FLAMEWAR.gif [ 7.9 KiB | Zobrazeno 16752 krát ]

31B
22 črc 2010, 00:18
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

mycountry chtel rict, ze druhej clovek (vlastnik zbrane) se to neodvazil ani rozdelavat aby se na to podival ... (ja sem ten 1.)

trochu upravim mycountryho prispevek, sroubku nechybela polovina ale 2 + jeden pin co drzi mech u sachty (v G36) na funkcnost zbrane to zatim zadny vliv nema a nemelo, ale budi to trochu blbej dojem, kdyz je to z toho servisu
servis taky trval dlouho, ale s tim jsem problem nemel a byl sem predem i v prubehu instruovan o nedostatku kulis prepinace pro G36 :)

... k tomu pistu,nestal 700 ale 900 (uz je to nejakej patek) MC chtel naznacit ze je to hodne :) , ten byl pravdepodobne praskly uz nejakou dobu, moje zbran totiz tehdy absolvovala serii nekolika nestastnych udalosti (pádů, zádusů apod.) takze to pochazi z toho ....

druha zbran (RK 03 - kalash)
kola samozrejmne krešnout muzou , jenom mycountry je naivni, protoze ty moje to vydrzely :) ... ale! ....
... na akci bezprostredne po servisu jsme zjistili ze zbran nestrili - zvlastni to vec ... kabelaz ktera vedla k motoru mela poskozenou izolaci a s nasazenou (plastovou !!!) pazbickou to proste nefungovalo (ze by probijela ? :D ) bezprostredni reseni - zahozeni pazbicky, omotani izolackou, akce odehrana uspesne, dlouhodobejsi reseni - preletovani/preizolovani (u toho jsem uz nebyl) ...
taky zadny velky problem, ale vrha to stiny ... i kdyz ... vnitrek zatim porad nikdo nerozdelaval, ale funguje :)

23 črc 2010, 15:10
Podpraporčík
Podpraporčík

Ahoj no ja se jdu guru urcite zastat.... postavil jsem uz par kveru vyhradne s guru dilama... ja provozuju l85 na 150 brku mam od nich pist s celokov ozubem a uz to drzi 10 pytlu a beha to na POM hlave... a celi to masti na triclanku lipol s aimtop motorem takze dili dostavaj opravdu na pr.el ted jsem stavel dalsi extrem s guru dilama m16 hlinik mech pist s ocel zubama a alu hlava pistu.... zatim jedna akce takze uvidime ale uprime ty dili tam padli uplne super.... jen malej problem s tryskou ale za to guru nemuze kdyz to je china kver.... potom mi beha v AK47 140 brk pouze 4kovove zuby na pistu POM hlava nastrileno 5 pytlu zatim malo a pist se sice urval ale az po zadusu (asi 15..) a nakonec se teda urval posledni zub na pistu kterej je plastovej.... za to guru nemuze :) zato muzu ja ze jsem porad nemohl vychytat to duseni :) takze se mejte a guru preju hodne uspechu :) jsem rad ze mame ceskeho vyrobce kterej prichazi se super napadama :)

M14 EBR Kart

29 črc 2010, 10:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Generál major
Generál major

Ja mam tedy s GURU docela dobrou zkusennost, vetsina dilu funguje jak ma, akorat jeho hlavy valce nesednou bez uprav a totalniho zpilovani do CA mechaboxu (mam jiz 3 zkusennosti).
Dalsi vec co jsem resil bylo dosazeni trisky GURU na HLAVU valce GURU, nevim proc ale nesla nandat, dokonce jsem zatlacil tak moc as sem promackl ten nosik na hlave valce dovnitr (myslim tu trubicku na ktery jezdi tryska), koukal jsem ze ASpro uz to dela cely z jednoho kusu, uvitakl bych to i u GURU, nakonec jsem musel vyndat z trisky 2. tesneni, a funguje to super a tesni nak tak prijatelne ...

Nejvic si vychvaluji jeho pisty a hlavne ty moznost koupit levneji jen korpus za mensi cenu ...

Takze finalni hodnoceni tohoto vyrobce je urco kladne co se tyce kvality dilu, co mne vsak stvalo bylo, ze zadna obednavka nebyla jak mela ... vzdy prislo alespon neco jineho, nebo neco chybelo, pricemz vim ze se chyba stane a bylo to napraveno vzdy v rozumnem terminu a prakticky bez problemu, vadi mi ale ze vam prodejce zasle dil ktery jste nechtel (je pouzitelny misto stavajiciho), ale neda vam o tom dopredu vedet, coz mi pride docela normalni, nadruhou stranu, tuto zkusennost mam ze 70% internetoveho nakupovani, proto se snazim nakupovat spise z ruky do ruky

tod vse

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

29 črc 2010, 14:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Skreat - jo takže mě chceš namluvit, že když zbraň fungovala na prodejně, jistě si na to vzpomeneme všichni co tam byli, tak do druhýho dne se sama od sebe podělala ? Navíc problém je v tom, že tam byl mos fet a bylo to zkratovaný tak to bude střílet pořád, takže samozřejmě nechci nikoho obvinit, že se v tom vrtal, ale je to prostě strašně zajímavý, že najednou z ničeho nic to přestalo fungovat žejo :-), jinak píst byl rupnutej, dokonce sem ho přidal (ten původní) jak sem to předával a dal jsem tam nový, ale nevzal sem si určitě 900 za ten píst, teď už nevím.. Co se týče kol tak ty rupli, ale chápu, že to budí divnej pocit, že rupli, ale prostě rupli. A jestli si myslíte, že sem měl potřebu prodat kola navíc a že bych je jako zničil, tak to teda sory, ale to už mě přijde jako hodně ujeté..

Kraken - díky moc za chválu a hlavně je vidět, že jsi velmi rozumný, protože bohužel dost lidí nechápe výrobní provedení čínských zbraní (nesouosost mechaboxu s hop komorou, tím pádem i problémy s tryskou atd... takže ještě jednou díky a s těmi nápady.. vydržte ještě chvíli a uvidíte co chystáme.

T-Dog - Jasně, co se týče CA to víme, že tam prostě nesedne, ale to nelze říct, že by byli špatný hlavy, ale prostě CA má specifický rozměry dílů. U trysky přiznávám, že může zůstat kousek šponky, která není vidět, a je na tom navlečená gumička. Za to se samozřejmě omlouvám, s těma tryskama je to takový složitý, pač ty zápichy sou celkem hluboko a ty špony vytáhnout není lehký, dokonce i když se soustruží, tak nástroj jede sem a tam aby se ty špony odstranili a nesekli se v té drážce, ale mohla tam zůstat, takže pokud by byl problém tak stačí napsat a nějak se domluvíme na výměně. Hlavy válce sou ze dvou kusů z jednoho důvodu. Kdysi ještě tenkrát když jsem dělal power, tak tam byli hlavy z jednohu kusu, problém je v tom, že ten nůž když se upichuje tak hluboko tak se může rozechvět a jak je všechno dělaný s malou tolerancí tak i 0,1mm vychýlení může znamenat zásek trysky, což není moc super, kor když to poláme ramínko. Jasně že by pro nás bylo levnější vyrábět hlavy z jednoho kusu, ale na tom vejfuku nikdo nezaručí naprostou přesnost, ono ta stěna je fakt tenká, takže se může zbortit vrtáním nebo tím soustružením. Možná by stačilo to podpíchnout aby ten vejfuk byl kuželovej od spodu, ale to by zase nemuselo těsnit tak dobře atd.. Teď nový gen. hlavy válce budeme jistit lepidlem.

Co se týče problémů s objednávkami, ano nejsem robot a umím přiznat to, že sem něco posral, nicméně se vždycky snažím to napravit, což ale se změní, protože doteď sem byl na všechno sám a prostě sem to nezvládal, respektive zvládal ale např. dělal sem objednávky někdo přišel do obchodu nebo volal, pak něco vypadlo nebo sem něco popletl. Ale od zhruba se celý guru promění, samozřejmě k lepšímu, jednak do společnosti vstoupí významný partner a bude na práci 5 lidí, což se projeví v kvalitě služeb a to pořádně, na to dávám slovo. Už teď můžu prozradit, že pro mě pracuje jeden velice šikovný konstruktér, který realizuje moje myšlenky a nápady, což jak jsem řekl bude k vidění v průběhu září, něco už možná dříve, ale spíš až v průběhu. Takže objednávky bude mít na starosti jeden člověk tomu přímo určenej a tím odpadnou veškerý problémy, slibuju.

Již teď můžu s jistotou říct, že začátkem září přijdou úplně fungl nové vzduchotechniky, řekl bych revoluční, ale musíme je ještě 100% otestovat, ale zatím se zdá, že fungují velice dobře. Také uvedeme na trh nové extrémně přesné niklované hlavně 6,03, ty ještě musíme taky otestovat, ale ta přesnost je opravdu špičková. A jako bonus je cena, která nepřesáhne cenu SRC hlavní tedy budou stát kolem 700 a druhý bonus bude možnost mít hlaveň až do metrové délky :-) protože se mě na to pár lidí ptalo. jako poslední ochutnávka jsou srovnávací články, ve kterých vyvrátíme některé mýty kolem upgradu jako např. válce s dírou nebo bez díry atd.. Takže začátkem školního roku to vypukne..

jo a objednávky budou vyjíždět každý den přes PPLko, pač to jednak většina zákazníků chce a druhá věc je spolehlivost dodání. co teď bylo za problémy s poštou.. no zlatý PPL...

Dotazy sem :-)

www.guruupgrade.cz

01 srp 2010, 13:47
Kapitán
Kapitán

Tak jestli to vyjde, tak tu vzduchotechniku budu obědnávat až časem a né teď jak jsem chtěl. Samozřejmě přeju hodně štěstí do budoucna. A abych nebyl tak moc OT, tak já mám s guru taky dobrý zkušenosti, i když mi přišlo něco jinýho než jsem chtěl, tak se to do 2 dnů vyřešilo.

01 srp 2010, 14:37
Plukovník
Plukovník

jen dodám že mám taky problém s hlavou válce a tryskou že drhnou až vlastně nefungujou, ale problém není v trysce ale v širokém nosu hlavy válce ( skoušel jsem více vaších už odskoušených trysek a více hlav válců ) ale nvm jestli jí mám doma skusit nějak obrousit nebo byste mi ji vyměnili :-(
PPL: pokud možno bylo by ideální aby u obědnávky bylo na výběr jestli PPL nebo Pošta protože já zase mívám problém s PPLkem bo mě totiž nikdy nezastihnou ( maj stejnou pracovní dobu jako já což je trochu nedomyšlený )

01 srp 2010, 15:23
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Ne do pošty fakt nejdu, to fakt ne, bohužel tomu málokdo věří, ale tady v Brně byli problémy i v minulosti a evidentně pořád přetrvávají a potom jsem za blbce, že se to neposlalo atd atd (tady je článek z minulosti, že tomu opravdu tak je http://www.novinky.cz/ekonomika/148357- ... 1-dni.html) No a co je za problém si nechat balík poslat do práce ? :-) hodně zákazníků to tak dělá a myslím, že jim to vyhovuje víc, ale kdyžtak se můžem domluvit i jinak, ale raději bych opravdu volil tu PPL, pač tam to jede, zásilky vozím osobně na depo a to nebylo jak u čp, milion papírků a potvrzení a kdesi cosi, na pplku to borci zvali podepsali a nazdar, čekání asi půl minuty, no to je jedno :-D

Pokud je problém se zbožím tak napsat na email nebo zavolat a domuvit se, pokud nemám nějákou schůzku nebo nejsem ve fabrice tak tel. beru většinou hned, někdy sem ale celý den pryč tak to nevezmu, proto je email taky řešení, ale jak říkám to se od září změní.. ;-) Ale je to zvláštní pač vejfuky na hlavě válce sou stejný no už pěkně dlouho, počítám tak rok a půl jedna série, tenkrát se toho dělalo fakt hodně, dej vědět.

01 srp 2010, 15:51
Generál major
Generál major

Takze mam tu hlavu valce s uvolnenym nosem a trisku stim tesnenim co sem musel vyndat bejak resit? Jestli ano, pisnu mejla, a dys us sme u toho, asi pred 3 mesici jsem s vami konzultoval trisku do scaru (cca 28mm), nikdo to nedela, tenkrat nebyl cas, jak jste na tom nyni?

L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

01 srp 2010, 21:11
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Jasně, jestli to nefunguje tak to vyřešíme, to problém není, stačí napsat. Co se týče trysky do scara neměl by to být koncem prázdnin problém vyrobit.

02 srp 2010, 10:36
Generál major
Generál major

ok ja se ozvu koncem srpna a vyresime to najednou, zatim diky

L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

02 srp 2010, 14:48
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Takže z mé strany věřim GURU, s těma problémama s dílama od guru do CA mechaboxu, je to mechaboxem mě tam taky spousta věcí nešla (kabeláž, ložiska, západka,...dily nebyli guru)

Já mam negativní zkušenosti ze servisem Anareusu, kamarádovy sem to doporučil tak to tam odvez a domluva v pohodě ale když mechabox přišel a furt nebyl funkční koukli sme se dovnitř a na nic nešáhli ještě si napočítaly údajné drobné díly v ceně 100Kč (300Kč práce) které jsem opravdu nenašel.

07 srp 2010, 16:33
Svobodník
Svobodník

Já měl s Guru bohužel taky smůlu. Objednával jsem si tam vzduchotechniku do M16 a místo pístu se 4kovovejma zubama mi přišel jen s jednim. Na Guru mi řekli že mi ho pošlou. Bohužel se tak nestalo. Zkusil sem tam dát alespoň ten s jednim na 13o-ku a sjel se po první dávce :( dál jsem se nemohl dovolat a když už se mi to konečně povedlo, tak prej nebyl na skladě. Když mi řekli že se mi ozvou až bude neřešil sem to. Po pár tejdnech si samozřejmě pán po telefonu nic nepamatoval. No jo, Guru nepomlouvam ale už si tam bohužel asi nic neobjednam.

07 srp 2010, 17:58
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Jistě, napřed se řve na výrobce a pak se zjišťuje co a jak... Píst se určitě sjel tím, že byl špatnej, ostatním drží dlouho, ale zrovna tento se sjel hned po první dávce a úplně sám od sebe.. No s těma pístama to bylo tak, že 4 zubý nebyly, ale jako kompenzace se dávali místo klasických hlav pístu s dvojitým těsněním, ale to už nikdo nenapíše. Ke všemu to bylo na webu napsané.

10 srp 2010, 12:22
Moderátor
Moderátor

Jou, to potvrzuju. Taky jsem dostal píst s jedním zubem, ale Al hlava s dvojitým těsněním mi udělala takovou radost, že jsem na to v mžiku zapomněl.

10 srp 2010, 13:18
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další